- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Kártyafüggetlen Omnia W 1,5 év gyártói garival (+2 hónappal lett meghosszabbítva Samsung oldalán, így van még 1,5 év), vásárlástól kezdve fólia+tok van rajta, semmi sérülés, dobozával, minden tartozékával mennyiért vesztegethető mostanában?
Matthew 24:42
-
daniel909
addikt
válasz @matthew@ #13602 üzenetére
35-40 max.jó mivel gyári független 40-45K nagyon max.
de azt vedd hozzá, hogy a Lumia 800-akra több extra szoftver van azokat meg 40ért már röhögve lehet találni a piacon. szóval nem tudom kinek érné meg a fent említett árért. én tuti nem venném meg.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kezman
őstag
Én épp tegnap láttam fél éves , független L800-ast apródon 30-ért sőt egyet 28-ér is
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Peetey91
senior tag
Tud valaki egy jó, használható hangfelvevő programot? Voice Recorder nevű programot töltöttem le, nem is lett volna rossz, csak az első felvétel során valami monoton kattogással elrontotta a felvételt, másodszor meg egy óra felvétel után nullázta és újrakezdte... Ami fontos, hogy korlátlanul tudjak vele felvenni (1,5 óra körül legalább), át lehessen nevezni, visszahallgatni, belepörgetni stb.
Sajnos pár programot kipróbáltam, de úgy tűnt ez túl nagy elvárás... Ja és az se baj, ha fizetős!
Köszi! -
AMD Power
titán
T-Mobile elkezdte tolni a Lumia reklámokat..... 820, 920.
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #13610 üzenetére
Sajnos igen. De ez is valami. Jobb később mint soha.
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #13612 üzenetére
Én is reménykedek benne. Mondjuk ha van eszük akkor nem.
-
félisten
-
pzstm
titán
válasz Plazmacucci #13615 üzenetére
100ezer huf
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dzsosy
senior tag
válasz mukibuci #13587 üzenetére
Telenornál van még ilyen külön csomagos net. (de is csak a legkisebb csomag számol túlforgalmazási díjat) Azok az előfizetéses csomagok amik alapból tartalmaznak netet, azok mind "csak" korlátoznak.
Én 2800-at fizetek havonta az előfizetésemre és ebben van 500 MB net, amit ha túllépek lassítanak. -
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #13615 üzenetére
Én se esnék gyászba ha kapnék egyet. De nálam inkább az 520 meg a 620 lesz elérhető árban. Én drága telefont nem veszek.
-
petroleumlam
tag
válasz daniel909 #13603 üzenetére
Én is vehettem volna 40-ért Lumia 800-at, de inkább 55-ért vettem az Omnia W-t. Nokiát nem veszek soha többet. Felőlem aztán lehet rajta 10-el több haszontalan program, úgyse használom semmire. Se a képszerkesztőt, se a filetransfert, se a nokiamapsot, se a csengőhangvágót vagy mit. Innen kezdve meg inkább Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz petroleumlam #13624 üzenetére
Na, az igazán jó döntés volt!
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #13624 üzenetére
Az oké, ha nem használod őket, de a Samsungon még annyi haszontalan program sincs...akor meg miért érne 15 ezerrel többet?
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #13626 üzenetére
Legalább nincs rajta ingyen offline navi, bt fileküldés, stb... ezért 15ezerrel több. Bombaötlet bájgúnár.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #13632 üzenetére
A közelemben lévő Omnia W-n még az átlag pentile Samolednél is kékesebb árnyalatú a fehér. Mindig megdöbbenek rajta - A Lumia 800-on pl ennek szinte nyoma sincs (bár az nem Samoled).
(#13634) zsírsámán
Fórumozás nem egyenlő hírolvasás.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zsírsámán
senior tag
Akkor nálam van valami nagyobb gond, mert mielőtt megosztanám a netet, kilövök minden háttérben futó dolgot, a steam-től az utorrentig mindent, direkt figyelek rá, hogy ne akarjon lefrisssíteni semmit és mégis folyamatosan szívja a netet. 10 perc alatt, sima fórumozással pl 100mb-ot megeszik.
-
Tomeeka28
aktív tag
Többen jeleztétek 8X topikban, hogy szívesen vennétek némi infót Lumia 520 és 720-ról. Jelenleg egy 520-ast nyüstölök… HTC 8X-em van, azzal tudom összevetni a telót. Összességében nagyon jól összerakott kis vasról van szó, kicsit ami elszomorít a tegnap kiszivárgott 200 eurós ár. Azért 60e kicsit magas, de ha szolgáltatónál 5-6e Ft-os tarifacsomagban ingyen elvihető lesz, azt mondom ok.
Használatra pörgős WP8, ami hátránya van az 512 memória, így némely játékot nem lehet telepíteni pl. Guns 4 Here. Ami zavart, hogy a billentyűzet pontatlan egy kicsit, de így is jobb, mint egy droid. Kijelző színek kicsit fakók, látszik rajta hogy low kategória, de a betekintési szög elég jó. Aksi az nem az erőssége, kevesebb mint egy nap alatt megadta magát, pedig annyira nem hajtottam… Kamera átlagos 5MP-es, villanó nélkül. Hátlap anyaga hasonló a 820-hoz, levétel nem könnyű, alatta található az akkumulátor, micro SIM, micro SD foglalat.
Néhány kép:
https://skydrive.live.com/redir?resid=7D352461265F8B90!134720-is van a képen de azt csak hétfőn veszem birtokba, írok arról is majd egy pár sort... Ha kérdés van írjatok nyugodtan
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
Hétfőn megoldjuk... csinálok még képet mindkettőről meg 720 vs. 8X-ről is szerintem baromira hasonlít a kettő (Nokiának megtetszett a design)
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
pzstm
titán
válasz Tomeeka28 #13640 üzenetére
720 tökéletes választás lenne 1GB ram-al és nagyobb kijelzővel (felbontásban)
mondjuk számomra érthetetlen, hogy a 820-as Lumia is csak alsókategóriás felbontást kapott....;(
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
úgy gondoltam, hogy manapság, amikor a droid ontja magából kb a full HD-kat felső kategóriában, akkor a Nokia mint piacvezető 5 telefonból egybe rakja bele csak az 1280x768-at...
Blyan: 820 azért van magas áron mert ugyanaz a SoC van benne mint 920-ban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest