- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13849 üzenetére
Nem azzal van a baj, kérdezel, inkább azzal, hogy ugyanazokat kérdezed meg hónapról hónapra, mindig megkapod a választ is, mégsem érted meg.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
Énis kérdeznék valamit,bár már előre félek hogy az én fejemet is leveszitek. Vane valamilyen rendszermonitorozó app? Vagy olyan program amivel a teljesítményen lehet javítani/optimalizálni?
Szeretnék minél többet kihozni az l610-ből És még mielőtt megvádolnátok nem romcserét vagy egyéb komolyabb buherálást akarok,csak a maxot elérni amit ezzel a telefonnal lehet,mivel 2 évig úgyis ez marad... -
csdm
senior tag
Nokia Lumia 610-en nem tudom beállítani a GMail-t , se egy Live fiókot nem tudok létrehozni!! Wifi kapcsolat van, a net bejön, nem értem mi nem működik.
A Gmail-nál nem jönnek be a levelek, a live regisztrációnál meg azt írja sikertelen, próbálkozzak később -
savoo
addikt
A vizbűl veszi kiazoxigént.
-
Maateeo
aktív tag
válasz bernadett79 #13849 üzenetére
Ha mindenképp farmra vágysz a telefonodon akkor használd ezt a játékot.
vagy állítsd be háttérképnek ezt a képet.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
AMD Power
titán
Nekünk most jött az HTC 8S. Nagyon szimpatikus kis cucc. Jó anyagminőség, kézre áll.
-
Halfer
tag
válasz pushalias #13814 üzenetére
Nekem fontos lenne a jo hangminoseg fejest hasznalva. Elter majd ezen a teren a 720 a 920-tol? Hangminosegrol, konkretan az alatta allo hw-rol sosem irnak hivatalos specifikaciok. Csak ezert nem valasztom a HTC-t ha 720 hozza a 920 szintjet fejessel.
Ha masnak van infoja errol, kerem irjon, Koszi.Meg egy kerdes: Lumia beepitett zenelejatszo minden egyutteshez szerez hatterkepet? Lehet tudni honnan kapja ezt le?
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Én Mp3Tag Editort használok... Gyors, egyszerű, magyar nyelvű ID3-tag szerkesztő + tudsz borítót is hozzárendelni a számhoz.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
marcusa
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
http://www.wpcentral.com/lumia-620-updated-firmware-new-storage-management-option
ez Nokia only... Mire az MS kiad egy ilyet, mindenki androidra vált
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13872 üzenetére
mondjuk az ms inkabb olyat adjon ki, ami nulla felhasznaloi beavatkozast igenyel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #13874 üzenetére
és ez egy microsoft szintü cégnek túl nagy kiadással és megterheléssel járna gondolom
-
legiaap
félisten
Én a Microsoft helyében a Nokián kívül a többieket meneszteném a fenébe.
Semmit sem tesznek ezért a rendszerért.
Jöhet a kövezés.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
válasz legiaap #13876 üzenetére
és miért a gyártóknak kell tenni a rendszerért? mikor konkrétan a gyártók fizetnek a microsoftnak licenszet hogy egyáltalán használhassák.
Eleve nemértem miért kéne akárkit meneszteni, nem a microsoft tesz szívességet másoknak, hogy eladja a wp licenszeket
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #13880 üzenetére
mondjuk ez inkább a wp team bénázása az én szememben. Nem keveset kellett várni a wp8-ra sem, a következö javítócsomag se mostanában érkezik, a microsoft meg nem épp az a kis garázscég hogy ez annyira nehezen menjen neki.
-
dejaris
addikt
Szvsz a cikk sehol sem emliti, hogy ez nokia only cucc lenne, vagy hogy a nokia fejlesztette volna. Bar lehet csak a remeny beszel belolem.
Amugy ez a kordiagrammos dolog nagyon nem metros.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz dejaris #13882 üzenetére
100% hogy az új Nokia firmware része és nem a Microsoft műve, erre fogadni mernék.
adam014: csak az MS nincs hozzászokva az éles versenyhez, ahol a a sebesség is számít. De az biztos, hogy a WP részlegen dolgozók számát növelni kéne, és több darabra szétosztani a projektet, mert ez így nagyon lassú...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
félisten
válasz Alexios #13878 üzenetére
A WP team ugye bénázik rendesen ezt mindenki tudja, viszont ezen lehet segíteni és javítani. És itt jönnek képbe a gyártók. Csiszolgatják a saját fw-jüket ezzel javítanak a használhatóságon, saját appokkal pótolják, amit a WP kihagy. És a Nokia itt derekasan helytáll.
Ezért írtam, hogy a többit elküldeném a sunyiba.
Sőt még azon is elgondolkodnék, hogy ha egy cég gyártana WP telefont (és ha az Nokia lenne), hogy egyáltalán Nokiának hívnám-e. Szerintem egy Microsoft Phone név jobb lett volna.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
válasz legiaap #13884 üzenetére
de ez nem így megy azért, a nokiának nem csak lehet hanem kell is belejavítania mert nincs más neki, meg külön szerzödést kaptak a microsofttól erre, abban se vagyok biztos hogy nekik egyáltalán kell-e fizetni a wp licenszért.
Amit mondasz meg egy android esetében még jólvan, ahol ingyen adják a rendszert, de valahogy megértem a HTC-t, meg a többi gyártót, hogy nemfeltétlen akar egy olyan rendszert javítgatni, amiért neki még fizetni is kell hogy használhassa. Pont az lenne a lényege ugye, hogy így egyböl csak felteszik, és nemkell vele foglalkozni, ezért fizetnek a microsoftnak.
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #13879 üzenetére
Nokia nélkül? Sehol, de sajnos a Nokia sem tartana sehol sem.
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #13888 üzenetére
Ez már sohasem fog kiderülni.
-
daniel909
addikt
ilyen nincs. tényleg Nokiát kell venni. [link]
jóóó akkor vótmá'.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mbale
tag
válasz xperiasigi #13879 üzenetére
Hol? Sehol, mint most. Ahhoz hogy valami épkézláb részesedést elérjen, a többi gyártó is kell.
Zag Zag
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #13888 üzenetére
ha annyi energiát ölne az Droidba mint a WP-be, akkor nem is valószínűtlen állítás. csak ugye droidon könnyebb lenne a Nokia appokat portolni más eszközökre, szal lehet nem is lenne előnye. sosem tudjuk meg ezt már sajnos.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
jpisti
senior tag
Helló Mindenkinek!
Egy olyan "hibára" keresem a megoldást ami a naptárat illeti. Adott egy barátom L620-as telefonja, Nokia E51-ről költözött át és nagyon fontos lenne neki, hogy az évek óta vezetett naptára elérhető legyen a Lumián is. Odáig már eljutott, hogy Live fiókjába már feltette a naptárat és ott minden remekül is működik, de csak az utolsó 2 hétre és előre 1 hónapra hajlandó szinkronizálni a telefon....
Ez elég fura, hiszen ez egy annyira alapvető üzleti felhasználás, hogy nem is értem miért nem akar működni a dolog...Ötlet?
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
@matthew@
őstag
Lumia 800 üzemidővel kapcsolatban mik a vélemények? Van vmi javítás a gyos merülésre vagy gyenge használt mellett mennyit bír kb? Telenoros-ra van már 7.8 vkinek?
Matthew 24:42
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
Egy hiánypótlás, [Flac PlayerL] kicsit lassú a töltögetés de legalább van!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
jpisti
senior tag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
T-mob L710-re is?
Folyamatosan próbálom frissíteni már vagy 3 hete, de még nem hajlandó frissíteni... (Zune)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest