- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13800 üzenetére
Röviden: ha ezek dealbreakerek voltak nálad, akkor felesleges újból megpróbálnod.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
köszönöm a választ
Mondjuk nem volt törve vagy ilyesmi.Nem volt belepiszkálva ha jól tudom.De akkor még maradok az androidnálAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13802 üzenetére
Nokiákon van Bluetooth fájlküldés és csengőhangkészítő is egyébként, de a Marketplaceből még mindig hiányoznak más platformokon mind meglévő nagyon fontos alkalmazások. Esetleg ha leírod, miket használsz, pontosabb választ tudunk adni.
Azt viszont mindenképpen érdemes tudni, hogy a 7.8 gyakorlatilag "lezárt" rendszer, tehát sokkal inkább egy WP8-as telóba ruháznék be - azon viszont már erősen elgondolkodnék a helyedben.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13803 üzenetére
amit használok az androidon..badoo,twoo,twitter,facebook és ilyen csevegő oldalak,illetve pár game:angry birds és társai,illetve pár widget (időjárás,testreszabás)
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13804 üzenetére
Badoo: van, Twoo: nincs, Twitter: van, Facebook: van. Angry Birds: csak fizetős változatban. Widgetek: nincsenek, de ez rendszersajátosság.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13805 üzenetére
értem.Köszönöm a segítséget
Meglátjuk mi lesz a vége,mert akkor felesleges lenne beleugranom egy WP7-be még.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13806 üzenetére
A Windows Phone nagyon eltér az Android/iOS párostól, szerintem/szerintünk kifejezetten jó, szerethető rendszer, de azt nem lehet tagadni, hogy vannak hiányosságai - főleg a WP7-nek. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor érdemes belevágni. Ha nem, akkor felesleges.
Viszont jelen állás szerint bármelyik Windows rendszer mellett döntesz - már ha valamelyik mellett egyáltalán - a legjobban egy Nokia készülékkel jársz a bővített alkalmazáskínálat miatt.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13807 üzenetére
omnia7-em volt de most speciel a Lumnia800at szemeltem ki.Még egyszer ha nem androidos telóm lesz,akkor csak is nokia
azok össze vannak rakva rendesen.Most egy Sony xperia neo V-telóm van,de kicsit zavar ha erőteljesebben fogom meg,elkezd recsegni.Érezni rajta az olcsó anyaghasználat okozta kellemetlen tüneteket
A Lumnia800 mikor a kezembe volt,olyan érzés kapott el,ezt találták fel nekem.Csak itt a bibi hogy nem biztos hogy alkalmazás terén az elvárásaimnak megfelelő lenne.Az android nem rossz mert van rajta szinte minden,de szerény véleményem szerint azért a WP megbízhatóbb.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Psychonaut
veterán
válasz Attila8006 #13808 üzenetére
Érdemes egyesével megnézni, hogy milyen alkalmazások vannak jelenleg a telefonodon, ezek közül mennyit használsz, és mennyi az, amire ténylegesen szükséged van. Ezek után ezeket megkeresni WP Marketplace-en, ha nincs, akkor alternatívát keresni rájuk.
Így viszonylag nagy pontossággal meg tudod állapítani, hogy megfelel-e az igényeidnek a WP alkalmazáskínálata.
-
longwild
aktív tag
Azert a Lumia 800 után nem sokkal is van világ. Nézegesd a WP8-as telokat, ha mar aldozol ra, ne legyen ismét az az érzésed, hogy megint nem kapsz semit. Mert a WP7.8-al annak az érának vége!
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
pushalias
addikt
Ne vegyél Lum
nia 800-at, inkább a 620/720 ajánlott. -
AMD Power
titán
Én ma ár csak akkor vennék 7.8 telefont ha nagyon akciós áron tudnék hozzájutni.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Halfer #13780 üzenetére
Fejhallgatóval és fülhallgatóval is próbáltam. Mindkettőnél érezhető a különbség HTC javára (basszus, hangerő...). Hozzáteszem nem rossz ilyen téren a Nokia, jelen esetben a HTC tette magasra a lécet... Zeneileg 10/8. Külső hangszóró is mobil szinten rendben van.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
V.Stryker
nagyúr
Érkezőre vagy mire...hogy egyből jelezze. Azt csinálta, hogy jött egy mail...a google talk feldobta, iPad csippant...ez sehol nem volt 20 percig...majd kézzel frissítettem...utána már ez is egyből, aztán egyszer csak megint elvesztette a fonalat, megint nem jelezte. Olyan, mintha a kedvén múlna.
pushalias: Oké, hogy WP8, de az a 620-as, a szerencsételen, hogy néz már ki? rég láttam ilyen gusztustalanságot. Hozzá nem érnék ahhoz a fröccsöntött, igénytelen hátlapjához. A képek alapján ilyen gyerekjáték anyagból lehet. Szerintem ritka szarul sikerült. Még szerencse, hogy nem kell mindenkinek tetszeljen. A 720-nak már legalább szemből szép a formája...de a hátlapja annak is olyan, hogy mikor rákerestem, a hideg kirázott.
-
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #13817 üzenetére
Nekem mindig is rendben jött az értesítés, néha még előbb is, mint a laposon. Aztán most internetszolgáltatót váltottam, és az új routeren ha vegyesre (b/g/n) állítottam a WiFi-t, akkor hol csatlakozott, hol nem, és (számomra) óriási késésekkel futottak be az értesítések. Beállítottam b/g-re, azóta megint jó, amiben ugye az az érdekes, ahogy lezárva nem is megy a WiFi. Szóval vannak érdekes dolgok.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #13817 üzenetére
Igaz nagyon régen velem, de azt betudtam valami szerveroldali baszkódásnak, mert csak 1-2 napig tartott. Azóta sem csinálta.
V.Stryker: Elemek érkezésekor.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #13820 üzenetére
Ja van ilyen. Nálam 2 év wp alatt 1x 1napra. Napfogyatkozás is van.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
bernadett79
tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
Sziasztok
tudja valaki hogy windosphone 8 a mikor jön a frissités esetlegGaál Bernadett
-
talamasca
senior tag
válasz bernadett79 #13822 üzenetére
Egész pontosan melyik frissítésre gondolsz?
“Black as midnight on a moonless night.”
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13824 üzenetére
szuper. és milyen frissítésre gondolsz?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
xperiasigi
őstag
-
daniel909
addikt
8S-re a porticon felül érkeznie kell még 1 frissítésnek valamikor, de ez csak kisebb javításokat tartalmaz. nagyobb update nem tudjuk mikor jön.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Alexios
veterán
és mit szeretnél mi legyen a frissítésben?
-
bernadett79
tag
-
veterán
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #13831 üzenetére
de mit szeretnél hogy mi legyen a frissítésben azt mond már el. vagy a verziószámnövelés a fétised?
-
veterán
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #13834 üzenetére
akkor soha, mert egyikre se lesz semikor frissítés.
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13834 üzenetére
farm erama soha sem fog működni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13837 üzenetére
lehet, de abban sem fog menni
ezen a weboldalon írd le a problémáid, hátha ők segítenek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
bernadett79
tag
válasz bernadett79 #13839 üzenetére
a hangfelvevő hol található a windowsfonban mert egy telefon beszélgetés fel szeretnék venni????
Gaál Bernadett
-
veterán
válasz bernadett79 #13841 üzenetére
Nincs.
[OneNote tud hangot rögzíteni, de hívást tudtommal az se. Esetleg külső programmal megoldható, de komplikált.]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz bernadett79 #13846 üzenetére
nem es nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #13849 üzenetére
Ahogy nem muszaj havonta ugyan azt a kerdest feltenni, mert mar akkor megmondtuk, hogy nem fog menni a farmos jatekod. A kovetkezo kerdesidre a valasz: Nem és Nem. Ezzel megelozve a mar 30x megvalaszolt kerdeseidet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest