- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz nicu71 #13901 üzenetére
na, király.... akkor mostanában nem várom a frissítést...
Remélem, így legalább lesz alkalma a Nokiának, vagy a MS-nek belehegeszteni a magyar prediktív szótárat és esetleg a magyar hangvezérlést is...
[ Szerkesztve ]
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
mbale
tag
válasz jpisti #13902 üzenetére
Jó vicc volt, vagy inkább naivság, hogy ilyet feltételezel a WP teamről.
@adam014: alapvetően nem nagy dolog, egy normális brigádtól, de nem azoktól akik egy 2 éves _kibaszottul kritikus_ bugot képtelenek még mindig javítani. Startup cégként ezek az első héten éhen haltak volna..
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
jpisti
senior tag
válasz Воланд #13910 üzenetére
Nem mondjátok, hogy egy tetves magyar T9-hez különleges fájlrendszer meg sokmagos proci kell..
A magyar hangvezérlést már olyan gyenge régi Nokiák is tudták, hogy az égő az MS-nek, hogy még mindig nem tudja (nem tudja?) a WP8 sem...
Olyan finomságokról, mint a hívó nevének bemondása, nem is beszélek...No de mindegy is, a másik témában van valakinek ötlete? (#13894)
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
legiaap
félisten
Az amúgy tényleg érdekes, hogy amiket januárban beírtam outlookos naptáramban azokat már nem tudom megnézni a telefonomon. A legelső bejegyzésem amit meg tudok nézni az február 22.
Ezen nem lehet állítani, hogy mind mutassa?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
negyven2
veterán
válasz jpisti #13911 üzenetére
Amúgy meg az a vicces, hogy a magyar prediktív szótár a Beta Mango-ban (7.5) volt A hangvezérlést pedig én US angolul használom (használtam! most Balcsida-féle ROM-ban nincs).
Amúgy ez csak a Balcsida-féle ROM-ban van vagy tényleg 7-re (start screen-el együtt 8-ra) nőt az utólag használt alkalmazásoknak listája?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
jpisti
senior tag
válasz nicu71 #13919 üzenetére
Ez nem működik csak a levelekre, a naptár frissítéseit nem tudod piszkálni.
Valahol az MS-nél olvastam, hogy adatforgalmi okokból hátra 2hét, előre 1 hónap a szinkronizálási időtartam és egy bizonyos idő után törlődnek a bejegyzések is... nekem most a napirendben Dec13.-ig vannak bejegyzéseim.
(A "nap" lapon visszább is tudom pörgetni a dolgokat...)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
válasz legiaap #13923 üzenetére
Állítólag van olyan app ami képes egészen jók keresni a naptár bejegyzései között és ebből a szempontból mindegy is, hogy a "napirend" lapon mi és mikor törlődik, mert a naptár maga tartalmazza a bejegyzéseket a "nap" lapon meg is nézheted.
Ami nekem fontos lenne, hogy miként lehet egy több évre visszamenő naptárállományt (legalább egyszer) szinkronizálni a Live fiókból a telefonra?A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
Integrale
veterán
A HTC locationban ha letöltöttem a térképet a telefonra, akkor ha navigálni vagy csak keresni szeretnék mért sír hogy nincs internet?
Ennek így ebben a formában mi értelme van?"Bad reklám is reklám too"
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Holnaptól új munkahelyem lesz . futár leszek , viszont kellene egy olyan progi amivel megtervezem az útvonalat hogy ne kerülgessek fölöslegesen , ha az egyik cím a másik utca mellett van. Üzemanyagtakarékosság szempontjából nagyon nem mindegy. -
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13930 üzenetére
Az csak térkép nem? Egyszerre csak egy címet tudok neki megadni.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13932 üzenetére
Sajna csak egy címet tudok beütni neki, nem tud több címet kezelni. Azért köszi.
-
otps
aktív tag
WP-nál van valami szabvány a headset távirányító gombokra, mint Apple-nél, vagy teljes káosz, mint az Androidnál? Azaz, amire rá van írva, hogy "made for iPhone," azon a kezelőszervek kompatíbilisak. Mondjuk WP-ra idénre csak 2 gyártó maradt, de azok headsetjei legalább kompatíbilisak valami szabvánnyal (iPhone), vagy legalább egymással?
Valami hivatalos linken elolvashatom, hogy a gomb hányszori lenyomása mit kell, hogy csináljon (mint az Apple hivatalos útmutatójában szerepel).
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Én amiket próbáltam, azok a headsetek mentek 8X-en, esetleg a hangerőgombokkal nem tudtam kezelni a cuccot, de a hívásfelvétel, play/pause(egy nyomás), számváltás (előre két nyomás, vissza 3) mindegyiknél működött.
Egyébként most épp egy HTC RC-E 240-et használok (meg vagyok vele elégedve, az árához képest agyon szépen szól) amikor nem az AKG K618 van nálam. Akartam nézni a füles helyett valami komolyabbat, de amiket néztem headsetes megoldások (JBL termékek, AKG-k), mind elmaradtak hangzásra a HTC fülestől, pedig az áruk több mint kétszer annyi. Ezek után letettem arról hogy headsetben keressek komolyabb minőséget, inkább fejhallgató vonalon váltok majd, ha rászánom magam.
#13939: Nem. Van olyan, hogy egy-egy gyártó megállapodik valamelyik felhőszolgáltatóval hogy a készülékekhez jár extra tárhely, de WP-n ilyen nincs. 7 GB a fix ami alapból jár a Microsoft Account-hoz (régi userek 25-öt kaptak, aztán mikor átálltak 7-re, egy ideig lehetett igényelni ingyen nagyobb tárhelyet, de ez mostmár nincs így), efölött baromi olcsón (20 GB plusz tárhely pl. évi 10 $, ha szükség van rá, a hülyének is megéri ) lehet bővíteni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13934 üzenetére
Nem jó ő se. Valami fuvatrervezőre lenne szükségem ami kezel több címet és összeköti őket hogy nekem ne keljen kerülgetni és ingázni ha nincs helyismeretem adott városban.
-
AMD Power
titán
Fiatalos design Finnországból
Olvasónk gondolatai a Lumia 720-rólNekem tetszik. Mondjuk ami viszont nem az pedig az ,hogy a CPU ugyan az mint a 520-ban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest