- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
a rendszer tele van hibákkal, és nem látszik az igyekezet h ezeket javítsák. a facebook alkalmazás amit majdnem minden ember előszeretettel használ, egy rakás ... és decemberben frissítették utoljára. egyszerűen sehol nincs az ios változathoz.
a viber amit szintén sok ember használna, szintén egy rakás ... ráadásul egyik sem igazán küld értesítéseket.sokan sírnak h a FB appban nincs chat. hivatalos kommunikáció: az üzenetek részben van FB chat is. csak h nem működik jól, és felét sem tudja mint a konkurens platformokon soroljam még? milliónyi dolog van sajnos ami javításra, fejlesztésre szorul, de annyira lassan történnek ezek, h sok embernek nincs türelme ennyit várni, és váltanak. ez a probléma
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MODERÁTOR
válasz Alexios #13054 üzenetére
azért igazán megtehetnék azt, hogy dobnak pl a vibernek egy emailt, hogy srácok, látjuk, hogy szerencsétlenek vagytok, ez nektek se, nekünk se jó, segítünk összekalapálni a bugtengeretek működővé
ugyanezt megtehetnék az instagrammal is, ha már arra vágynak egy csomóan és így tovább az összes húzónévvel[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
daniel909
addikt
válasz Alexios #13054 üzenetére
a fb appot az MS készíti.
a viberhez tényleg nem sok köze van, de akkor a viber helyett mondhatnám a skype-ot, ami MS termék és a többi platformon sokkal jobban működik, de ez már sokszor ki lett tárgyalva.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Peetey91
senior tag
Fizetett mar valaki elo az Xbox Music Pass-re az ingyenes honap utan? En megtettem, de nem jatsza le a szamokat, pedig ujra letoltottem oket. Kellene neki egy HR? Ma kb 10-kor fizettem be egy evre, de semmi. :/
-
Воланд
titán
válasz Peetey91 #13058 üzenetére
igen, en. egyik reggel kiirta, hogy lejart az elofizetesem, ezert nem is jatszott le egy zenet sem. kifizettem az evest es rogton tudtam hallgatni a letoltott zeneket.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Peetey91 #13058 üzenetére
https://twitter.com/xboxsupport
Írj nekik, fognak válaszolni nagyon rövid időn belül. Roppant segítőkészek a fiúk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
félisten
Próba kép majdnem előfizettem egy hónapra és de jó, hogy nem tettem meg. Lehet én is így jártam volna.
Bár tényleg érdekelne mi lehet a gond.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
polonic
félisten
ips paneles kijelzőnél teljesen mindegy, hogy milyen a háttér, igaz?
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13067 üzenetére
Igen. Erre gondolok.
-
FET-MEN
veterán
jah mwc miatt van bennt
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
StLui
veterán
Ez ügyben tudnátok segíteni?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
petroleumlam
tag
Az én telefonomból még egyet se láttam szembe jönni. Imádom, hogy ezt nem forgalmazza egyik szolgáltató sem
-
Psychonaut
veterán
válasz petroleumlam #13077 üzenetére
Na, majd egyszer direkt szembemegyek veled akkor.
-
daniel909
addikt
válasz petroleumlam #13077 üzenetére
mid van?
mondjuk az enyémből se láttam sokat. inkább lumia 800 és lumia 900-akat szoktam látni. talán 1-2 610-et, főleg csajoknál.
lumia 920-at vagy 8X-et senki kezében nem láttam, pedig szoktam figyelni...[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Peetey91
senior tag
válasz Peetey91 #13080 üzenetére
Végül megoldódott, 2 embert kapcsoltak és másfél órába telt, végül már letölteni se engedte a Store, akkor elállítódott az automata idő, majd egy HR hozta helyre. Most már tudok letölteni és meg is tudom hallgatni. Jó lett volna a HR-t elkerülni, de legalább működik.
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
daniel909
addikt
de jó, h nálunk ez sem működik...
-
polonic
félisten
Nálatok sem megy a outlook.com, a people.live.com és a skydrive.live.com?
Érdekes, hogy mobilról a mobilos oldal megy.
-
StLui
veterán
válasz polonic #13088 üzenetére
outlook.com nálam sem, skydrive-om bejött
órák óta nem jön be, ja és ez nekem asztali gépen, telefonon viszont kaptam emailt
telón úgy csinál most mintha szinkronizálná a leveleket, de nem jött új
szerk2: de, telefonra jött új levél[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #13092 üzenetére
Skydrive, outlook, people is megy.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
greggggg
aktív tag
te letudtad htcre tölteni?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
AMD Power
titán
Csúcstechnológiás megoldások új felhasználók számára a Nokiától
Egy kis összefoglaló a mai napról.
-
Oppenheimer
nagyúr
HERE Maps undorítóan akad a 8X-en.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
polonic
félisten
Komolyan mondom, tök jó a microsoft helps twitter csatornája.
Mindig válaszoltak, amikor kérdeztem őket.Itt az info az előbb említett gondolkról
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest