- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Karácsonyi akciók:
1. Modern Combat 4
2. Runtastic PRO
3. Ruzzle
4. Bejeweled™ LIVE
5. Cocktail Flow
6. Sunny Hillride
7. Rayman Jungle Run
8. Package Tracker
9. Dr Pickaxe
10. Gravity Guy 2
11. Jack of Tools Pro
12. Sparkle 2 -
kezman
őstag
Naptár appot keresek ahol a csempére ki lehet tenni a teendőket, következő három nap de a következő is elég lenne, van ilyen? kösz
-
duo
addikt
válasz
SpongyaBob #16090 üzenetére
okos, de nem olyan kényelmes:pl 1 hangerő megnyom 2 egy kattintás wifi beállításokhoz, 3 egy a wifi be- kikapcsolása. csempén 2 katt, de még system tileból is 3 az meg nem fut a háttérben. és ha nem wifi hanem más kell akkor addig kell nyomkodni míg oda nem ér a kivánt dologhoz gps, mobilnet stb.
ha egyszerűsödne igazán jó lehetne. -
SpongyaBob
veterán
Na, ez egy nagyon jó app lehet. Vásárlás után vajon a rendes akku százalék kijelzést jeleníti meg, tehát rendesen frissül? (Kipróbáltam, de nem a fizetőset)
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki valaszt adni arra, hogy az alap IE böngésző sok esetben a kepek helyett miert ilyen zipzarhoz hasonlo vonalat tesz be? Ami kattintható lenne, de nem nyit meg semmit, hosszan nyomásra meg lementi a kepet.
-
polonic
félisten
Van, akinek jól működik a skype? Nálam egyre szarabb.
Jelzi a csempe, hogy van 2 esemény. Rányomok, skype bejön, de ott már nem látszik semmi. Eltűnt a süllyesztőbe vagy mi? -
SpongyaBob
veterán
Frissült a WhatsApp is.
-
Clemi
veterán
válasz
razzorr #16044 üzenetére
Akkor most van valami lényegi különbség a Nokia camera és a Nokia camera beta között?
Az alapvető különbség szerintem, hogy megy az 512 Mb-os telefonokon is. Nekem a 620-on érezhetően gyorsabban indul, ráadásul ami nagyon nem mindegy, ez már nem lépked ki exponálás után, arra hivatkozva, hogy zárjak be futó alkalmazásokat.
Mindezek ellenére azért a ProShot ráver néhány kört, mind minőségben, mind pedig beállíthatóságban. Igaz az fizetős, de azt a pár száz forintot simán megérte. -
SpongyaBob
veterán
Megint frissült a Facebook Beta.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Ti milyen böngésző programot használtok? Vagy én vagyok vak vagy itt tényleg nem tudom beállítani, hogy megjegyezze a belépési adatokat. Meg a face is furin működik ie alatt.. -
sutyesz96
őstag
válasz
gyurkikrisz #16068 üzenetére
This app uses features your phone doesn't have.
Most ez tényleg szükséges?
-
xxSanchez
őstag
Hamarosan, valószínűleg még a mai nap folyamán fog jönni egy frissítés az AE Zombie War Zone játékhoz, mert jelenleg nem működik a magyar nyelvű készülékeken. Amúgy nagyon jónak tűnik, nekem tetszik.
-
gyurkikrisz
őstag
Van Subway Surfers WP8 ra !!!444huszonöt44! Erre tessék fáradni!
-
Pikkolo^^
addikt
-
meszike91
senior tag
Frissült a mixradio, kivették a magyar nyelvet.
-
SpongyaBob
veterán
Frissült az Instagram és a SongArc.
-
raytrace
csendes tag
válasz
Bukk900 #16058 üzenetére
#Bukk900 köszi
Wisefinder valami ilyesmire gondoltam. Kipróbálom, hogy beválik majd meglátjuk. Duplán jó, hogy van androidra is ezáltal fel tudok venni droidos ismerősöket is. -
StarKiller89
senior tag
Nagyon jól el is cseszték az fb betat az új frissítéssel, látom h írt a csetpartner, rámegyek a beszélgető ablakra, erre az üzenete sehol, vissza kell lépnem, majd újra be a beszélgető ablakba hogy lássam mit írt... grat.
Szerk: illetve mégse, csak nem ugrik automatikusan az új üzenetre, hanem azt mutatja amit a legutóbb nézett meg az ember, hát kár ezért a hibáért.
-
Bukk900
őstag
válasz
raytrace #16054 üzenetére
Wisefinder, ez nem erre van? Nem próbáltam.
-
robesz25
csendes tag
Üdv!
Létezik olyan WP8-as alkalmazás, amivel láthatom egy barátom pozícióját a térképen, akár előben is, ha nála is fut az app?
Kösziez engem is érdekelne!
-
raytrace
csendes tag
Üdv!
Létezik olyan WP8-as alkalmazás, amivel láthatom egy barátom pozícióját a térképen, akár előben is, ha nála is fut az app?
Köszi -
-
hroberto
veterán
Frissült a FB Beta. Remélem a push megmarad!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
StarKiller89 #16045 üzenetére
Az a jó
Viszont az benne a poén, hogy így is megkapod amit írnak. Szerintem ez így jobb mintha online lennél. Ráírsz arra akivel beszélni akarsz mondjuk. Egyébként biztos van rá mód hogy úgy mutasson, de nekem ez így tökéletes.
-
StarKiller89
senior tag
beállítható valahogy a facebook beta-ban a chat státuszom?? engem mindig offline-nak jelez
-
razzorr
őstag
Akkor most van valami lényegi különbség a Nokia camera és a Nokia camera beta között?
-
savoo
addikt
Na, most hogy visszakerült a 925 kijött wp 7.8-ra is FB beta update...
-
batai15
félisten
Nem tudnátok valami jó fajta csengő hang + mp3 letöltő progit? köszi!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
kérdésem a következő lenne:
androidon megszoktam, hogy a tárcsázóba ha elkezdem ütni a számokat a név betűi alapján, akkor azonnal kidobja, hogy kikre asszociál a telefonkönyvből, "3264" esetén pl kidobja az összes Danit. a wp8 tárcsázó nem tud ilyet sehogy sem? nincs rá valami alternatív megoldás?
-
muzli1963
csendes tag
Nekem is sikerült. (Lumia 620)
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Oppenheimer #16024 üzenetére
Most már elérhető az összes Amber frissítéssel rendelkező Lumia-hoz, nem csak a PureView készülékekhez.
(#16025) westcoastog: sajnos nekem sem sikerült feltelepíteni, ugyanúgy hibakóddal leáll a letöltés (L520).
-
Lacus_84
senior tag
Szerk.: WP8
-
batai15
félisten
válasz
SpongyaBob #16007 üzenetére
Jaja.. Szenvedek is vele..
-
Воланд
titán
-
savoo
addikt
válasz
SpongyaBob #16017 üzenetére
Persze tudom. A mikrotranzakció a jövő, sajnos..
-
aero.
veterán
Skype 30 napos ingyenes-t aktiválta valaki? Én igen, erre azt írja ki, hogy nincs kreditem.
A topikja halott. -
kolosanyi
veterán
Én a Számlálókat használom, 7.8-am van, ott nincs ilyen gond. Azzal annyi a bajom, hogy ha a hónap első napja van megadva az új ciklus kezdetének, hajlamos a ciklus közepén lenullázódni, ez rettentő idegesítő, de ha más beállítást használsz, nem jelentkezik. Illetve jó lenne, ha tudnék kivételt hozzáadni, például bizonyos számok ne számítanak bele.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
letöltöttem,letöröltem
-
marion1
tag
Én ezt is használom appok keresésére [link]
-
marion1
tag
Ma reggel frissült a Facebook ᴶᴰᴮ Pro újra működik rendesen.[link] Nokia Lumia 800.
-
savoo
addikt
válasz
Őőő a világon nincs olyan dolog ami ingyenes..
-
SpongyaBob
veterán
Az Angry Birds Go! is egy hatalmas átverés. Most azon a szinten vagyok, hogy már csak akkor tudok továbbmenni ha fizetek. Nem véletlenül ingyenes. Törölve. Sajnos ez egyre több játéknál megfigyelhető.
-
tisti1965
aktív tag
SysApp Pusher,és hálózat+ frissítés érkezett.
mi változhatott?
köszi -
xxSanchez
őstag
válasz
SpongyaBob #16000 üzenetére
És ki is lép folyton amikor vége a pályának és mennék a menübe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest