- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
#81556480 #16895 üzenetére
sajnos igen.
Nekem meg most telt be a pohár.Írtam az Origo-nak hogy csináljanak már valamit a qva ap/p/jukkal.
Lassan 2 hónapja egyáltalán nem működik megfelelően,bár igazán soha nem volt 100% os.
Írtam,hogy most ,amikor már itthon a 2. legnagyobb mobil OS a wp8,illene már észhez térni.
Most olvasom,a droidos változat is hm..kissé rapszódikus lehet -
törölt tag
üdv!
vagy 3 hónapja kijött ez az ifruit app.
De nem működik.Ilyen van hogy kiadnak valamit ami nem jó és kész, nem történik javítás meg semmi? vagy csak én nem tudom hogy kell?
-
tkesy
őstag
Tud valaki valami jó es stabil programot, amivel helyi hálózaton levő mediaszerverről lehet filmet nézni? Most a myMediaHub-ot használom, de ez random kilép a filmből lejátszás alatt...
-
Meghivott
addikt
A Viber egyre rosszabb. Jelzi hogy üzi jött, belépek, semmi, majd percekkel később jelenik csak meg az üzenet szövege.
Vagy fordítva... -
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #16881 üzenetére
Nem az a gond, hogy alapból Afrika partjáról indul, az pedig nincs a tuhuban. Válts hikebikére és tekerj Mo-ra.
-
sutyesz96
őstag
Miért írja ezt az fb appom?
Emoticons: We're sorry. We don't currently support the colorful emoticon you wish to use in this message.
-
Clemi
veterán
válasz
Bukk900 #16875 üzenetére
Végre sikerült.... nem tudom mi a franc baja volt, de mikor az IP cím mezőbe böktem, mintha át akarnám írni és utána a kapcsolódásra, elfogadta, és a program ujraindítása után be is töltötte a turistautak térképet. Már ballag le a kijelölt terület térkép anyaga.
Köszi, majd próbálgatom, de a térkép eddig nekem 100x jobban bejövős, mint a Trailmap. -
SpongyaBob
veterán
válasz
btudos #16878 üzenetére
"Na, majd a 4-es metró indulása után pislogj,"
Szóval akkor úgy érted van még néhány évtizede?
Más: Na, a gagyi Doodle Jump már nincs az áruházban. Viszont ez a Fruit ninja utánzat sem szar
-
Bukk900
őstag
-
ng0ofy
KORREKTOR
BKK menetrendhez, sőt inkabb budapesti tomegkezlekedeehez, mit ajanlotok?
van ez a BKV menetrend, de annyit tud, hogy mi mikor indul és mi van a közelben, mint megálló, viszont mint újdonsült budapesti a célt sem tudom, hogy hol van
ötlet? -
aero.
veterán
Aki nagyon file Manager mániás (nekem nem hianyzik) annak van ez a Pocket File Manager. Kipróbáltam, tobb, mint korrekt, ez eddig a legjobb. Talaltam a telón Alice in wonderland doksikat meg kepet, gyárilag rajta volt
tud felhőt is
-
trassher
addikt
Jetpack joyride lesz valaha frissítve wp-n? 208 szint után már nem igazán van mire gyűjteni.
-
Bukk900
őstag
válasz
SpongyaBob #16861 üzenetére
Én is megvettem, ha ló nincs a szamár is jó alapon, de inkább örüljünk annak, hogy már ide is szállingóznak a jó programok.
Az Openmaps szerver beépítésével elakadtam, pedig jó lenne a környező országok részletes térképeihez. Ha valaki tud segíteni, azt köszönettel fogadjuk!
-
Bukk900
őstag
Találtam egy ingyenes offline térképprogramot túrázáshoz, hegyikerékpározáshoz, terepfutáshoz.
Alapból csak négy, számunkra nem túl részletes térképszervert használ, de sikerült hozzáadnom a turistautak.hu térképeit! Csak WP8-ra!1. a telefonra ez kell: NaviComputer
2. PC-re töltsd le és telepítsd a navimapper programot [link]
3. PC-n a C:\Program Files\NaviMapper\ mappában írd felül a MapSources.xml-t ezzel.
4. a telefonos programban update MapSources.xml-t pipáld ki és indítsd el a desktop sync-et. [link]
5. egy újraindítás után elérhető a telefonon a turistautak.hu és a térképek a telefonmemóriába menthetőek offline használatra is.A trailmaphoz képest sokkal gyorsabb és részletesebb segítség az erdőben, jó túrázást!
Összehasonlító képernyőmentés: Trailmap, Navicomputer -
SpongyaBob
veterán
Frissült a WhatsApp.
-
consono
nagyúr
válasz
StarKiller89 #16856 üzenetére
Igen, én is észrevettem már...
-
StarKiller89
senior tag
Facebook app-ban néhány youtube videó csak egy fehér lejátszás gombot jelenít meg, sehol a videó előképe vagy ilyesmi, nálatok is jelentkezik ez a hiba?
-
cattus
addikt
válasz
orangutan4 #16854 üzenetére
Van, aminél időkorlátos, van, ahol funkcióban korlátozott, van, ahol támogatásként lehet megvenni az appot, de az ingyenes verzió is teljes értékű.
-
orangutan4
tag
Hogy működik egy alkalmazásnál a kipróbálás? Leszedtem egyet, és már több napja működik, és nem szól, h vegyem meg, és nem is törlődik.
-
Fricó
aktív tag
válasz
Oppenheimer #16847 üzenetére
Csak azt nem értem a gyáriban hogy egy albumból miért csinál annyit amennyi szám van benne?
-
Tewe013
őstag
GTA San Andreast kapunk valamikor?
-
marion1
tag
Frissült a weather view. Most már jól működik.[link]
-
Fricó
aktív tag
Nokia 520-hoz keresek valami igazán jó zenelejátszó alkalmazást.
Mit tudtok ajánlani?Fizetős is játszik...
-
kolosanyi
veterán
válasz
saiyajin #16839 üzenetére
Ez egy körpályán okés, de más útvonalon nem nagyon. Meg ha fel akarod vinni, akkor az oldalon rajzolhatod be, annál egyszerűbb ha rendesen rögzíti a cucc. Kondis edzéseket én is utólag viszem fel, ott nincs ilyen gond.
Nekem egyébként 7.8 alatt pontos, pár métert szokott csak tévedni, annyi belefér. -
aero.
veterán
Telorol report, ugyhogy bocsi a linkek hiányáért. A doodle link meg egy kis ideig free, az angry cat vs mice meg 1,5 euróról free 3 napig, szerezzetek be ami kell.
Note plus (Félóra free még)
http://www.windowsphone.com/s?appid=32fc5eae-7a21-4cc9-ab82-bb09da02fb39
-
zoo8800
veterán
válasz
SpongyaBob #16832 üzenetére
Nálam nem. Egyrészt, mintha 15 FPS-sel futna, ami egy 2D játéktól nem valami erős. Másrészt a tőgyember össze-vissza forog, anélkül, hogy dönteném a telefont.
-
Lall
veterán
válasz
Dinter #16828 üzenetére
22 ország. [link]
Maradhat (azt hiszem). De migrálni más régióba csak 3 havonta tudsz. Szóval, ha most váltasz, 3 hónapig így marad. Migrálni xbox.com-on tudsz. Minden marad a régiben, csak a bankártyád kell újra hozzáadnod (a régióba tartozó hamis címmel). Azt hiszem nekem valami alaszkai meki van megadva.
-
Dinter
addikt
Xbox musicot hogy tudom használni?
-
Lall
veterán
válasz
SpongyaBob #16823 üzenetére
Nem biztos. Lehet bezárta magának a barma.
-
zoo8800
veterán
válasz
SpongyaBob #16820 üzenetére
Hát, rohadtul nem. Valami nagyon el van bszva, szarul fut a játék
-
SpongyaBob
veterán
Nekem is volt vele gondom, de szerintem user error lesz.
Két ünnep között voltunk túrázni. Egy szalcsisütés erejéig 4 km után megállítottam, szépen háttérbe raktam. Majd indítanám el és nem volt sehol, konkrétan kilépett. Ismételt indítás után éppenséggel kiírta, hogy csak pause van, de az istennek sem tudtam folytatni, egyszerűen nem találtam, hogy lehet megint ujraindítani. Így indíthattam el megint. Bamba voltam? -
Lall
veterán
Ez a Runastic sem mért még két egyforma távolságot, ugyan azon a távon. Egyik nap futok 6,5km-et másik nap 7 km-ert. Szerinte. Rohadt bosszantó, hogy már az első kilóméteren téved 100-150 métert és a hibás adatokat pofázza bele a fülembe. Nem hiszem el, hogy nincs egy normális Sport Tracker.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
SpongyaBob #16820 üzenetére
De nagyon nem....
-
zoo8800
veterán
Nem tudom, hogy mióta, de (újra) van Doodle Jump, WP7-re is, és ingyenes.
[link]
-
meszike91
senior tag
Csak nálam nem működik a MixRadio?
-
Kasya
nagyúr
Shakes & Fidget vegre kijott WP-re.
-
törölt tag
6tag többet tud. Videót is csinálhatsz vele, megy benne a Direkt szolgáltatás, kézzel jelölgethetsz Tilt Shiftet, csinálhatsz montázst és van élő csempe is. Nekem mindkettő fenn van de szinte csak a 6tag-et használom. Néha belépek Instagram betába is mert tetszik a főképernyője.
+ 6tag magyarítása bármikor jó humorforrás
Térinformatikai, Háttér ügynök, Kocsi Játék Videók, Kapcsolódó Számlák és társai.
-
Clemi
veterán
Szerintetek???
Instagram Beta vagy a 6tag ? Túl sokat nem használom őket, de tegnap feltettem kipróbálásra a 6tag-et is. Amit észrevettem, hogy bekapcsoltam benne az ügynököt ami este 22 után elméletileg semmit nem csinálhat, de mégis volt az éjjel összesen egy 20%-os merülésem hajnalban 3 körül.
A működésükben túl sok különbséget nem találtam, csak a posztolásnál van a követőknek/direkt kapcsoló, ellenben csak a követőknek állásban lehet indítani a posztolást. Kíváncsi lennék más véleményére is.
-
consono
nagyúr
válasz
Osiris #16809 üzenetére
Nem, nem fognak frissülni, csak, ha olyan alkalmazást telepítesz a marketen kívülről, ami tudja ezt. Igazán pont ez a dev unlock lényege: nem csak a marketről tudsz programot telepíteni, hanem a mit te írsz, azt tudod a készüléken tesztelni.
Kasya: Azt hiszem ez jó: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/real-steel/5f6c8bd3-d26a-4e63-b029-f604a352310c
-
Osiris
őstag
Ha a WP8 telefonomon megcsinálom ezt a dev unlock-ot, akkor a csempék fognak tudni realtime frissülni? Pl. akku figyelő csempéje azonnal le reagálja ha merül 1%-ot az akku?
Egyáltalán milyen előnyei és hátrányai vannak ennek az unlockkolásnak? -
legiaap
félisten
Na ezt a játékot csak ajánlani tudom. Nagyon jó.
-
SpongyaBob
veterán
CamFish. Ingyenes camera app.
-
sagit
veterán
válasz
westcoastog #16802 üzenetére
Én is észleltem ezt a hibaforrást, csak várom hogy letöltődjön
(#16804) westcoastog :
persze az ms-től 200 kB/s-el jön az iso
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest