- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawkins
tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Воланд #30347 üzenetére
Köszi! Ez nagyon rossz hír számomra.
Esetleg ha van valami befolyásod, akkor megpróbálhatnál kezdeményezni egy ilyen appot.De fogalmam sincs, hogy eddig miért nem készült steamhez hivatalos app wp-re. Eddig még el tudtam lavírozni explorer-ből, de most már kell az app a tradeléshez. És úgy teszik kötelezővé, hogy sz@rnak bele a wp-sek lelkivilágába. Steam részéről ez nagyon gerinctelen húzás. Tudom, hogy csak kb. 2%-os a részesedése a wp-nek, de akkor is több 10 millió készülékről van szó, ami valószínűleg több ezer steam usert érint.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Воланд #28649 üzenetére
Terry azt mondta a The Verge-nek hogy eleinte csak az iOS megoldást tervezték, aztán arra gondoltak miért ne jöhetne az android is. Szerintem meg kellett volna állni az iOS-nél, az úgy életképesnek tűnik. Lumia 620-on teljesen jól fut a Candy Crush. Kíváncsi vagyok hogy futna egy ilyen droidos szörny.
-
törölt tag
válasz
Воланд #28644 üzenetére
Normálisan jelent meg, volt egy ilyen ütődött időszak a droidos appok körében. Nézz rá pl. az IMDb appjára, vagy elég csak a mobilos YouTube-ot behozni. Zseniális megoldás
Ezekből az iOS/Android szerelemgyermekekből amúgy hogy lesz universal app? Vagy ezek csak telefonon futnak?
(#28648) Bukk900: Lehet figyelembe veszi az emelkedést vagy hogy alapvetően mennyire járható az út biciklivel és úgy tervez. Csak tipp.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Воланд #28576 üzenetére
Belépsz outlook fiókba, ott beállítsok (fogaskerék) kategeriák kezelése, kipipiálni az Ismerősök kategóriát, visza a levelekhez, alul a Kategóriákban ott is Ismerősök - katt rá, majd máris láthatod és olvashatod a bejövő sms-eket.
Így már nem leht? Én látom az sms-eket, igaz csak a kapottakat -
Bogyi007
veterán
válasz
Воланд #28242 üzenetére
Ilyet tud bármelyik WP (Lumia) telefon?!
Még a foglalt jelzéses dolgot sem tudtam de ezt a érintésnélküli fülemhez teszem és már beszélek dolgot meg pláne nem tudtam.
Mik nem vannak!
Nokia 625 esetében sajna nem működik.....
A lefele fordításnál történik csak annyi hogy akkor már nem szól a csengőhang tovább, de hívni akkor is próbálnak tovább.....
[ Módosította: radi8tor ]
-
pushalias
addikt
válasz
Воланд #28163 üzenetére
Ángolul nem tudóknak itt a sztori magyarul is.
-
válasz
Воланд #27847 üzenetére
GSM boltos és wp recovery toollal feltoltam ami eredetileg rá való. Egyébként olasz. Már arra is gondoltam, hogy elmegyek vele vatikán városba és kérek rá egy ördögűzést...
Minden újratelepítésnél backupból visszaállítom a rendszert. Eddig nem csinált ilyetSőt merem állítani, hogy az utolsó újraindításig rendesen jelezte az adatokat.
-
-
válasz
Воланд #27765 üzenetére
Nekem nem volt egyértelmű a kérdés... de most mindjárt ki is próbálom... ha tényleg nem nyitja meg a beágyazott dokumentumot az office, akkor az elég durva szegénységi bizonyítvány... most így előre meg is megmondom.
A droidon a Sony telefonnal szállított OfficeSuite ezt kezelte... és gondolom más program is.szerk: megnyitotta, mutatta a beágyazott képeket, ha docx volt. .doc-ként nem
De alapba egy széttördelt szart hozott be... amit így olvashatatlanná vált. Nekem ez nagyobb gond. -
-
air
nagyúr
válasz
Воланд #27510 üzenetére
Áruljátok már el mit kellene többet tudnia egy Outlook alkalmazásnak!
Vagy mondjuk mivel tud többet a szifonos Outlook, és ha szerintetek ez nem Outlook, akkor az MS miért nem csinálja meg a saját szoftverét a saját platformjára?#27511) btudos
Ugye nem láttál még Windows-os Outlookot?
Mert akkor nem állítanád ilyen határozottan, hogy az Outlook csak egy fiók. Mert nem az. -
-
válasz
Воланд #27485 üzenetére
Galériából kijelölök három képet, és megosztom onedrive-ra. Ilyenkor megnyílik az app, kiírja, hogy 3 fájl feltöltése, majd bezáródik. De nem töltődik fel, ha elindítom megint az onedriveot, akkor kiírja, hogy iskertelen volt. Ha újra megpróbálom onedrive-on belül, feltölti.
-
válasz
Воланд #26951 üzenetére
Droidon a Sygic-et használtam. Nagyon jó... bár nem vezetéshez kellett, hanem gyalogos navigációhoz, tájékozódásra, címkeresésre stb... Sajnos a Sygic hibája magyar viszonylatban a TomTom-ra épülő térképadatbázis. Nyugat-Európában jó a tomtom, de Magyarországon félelmetesen le van maradva és pontatlan. Aki nem hiszi, az játsszon csak vele... hamarabb eljön az idő a szívásra,mint gondolná...
Magyar viszonylatban a magyar Topmap térképadatbázisa a legjobb. Ha valaki ismer futárokat, akkor úgyis ezt fogja hallani. IGO alá is adnak ki térképet, azaz telepíthető alá. Én is azt használom. Nem mellesleg komoly regisztrált felhasználói adatbázissal rendelkezik, akik küldik az infókat nekik amerre csak járnak. De még a nagyobb magyar hivatalok is rendszeresen jelentik a Topmap-nak a helyi változásokat, ők pedig kontroll után aktualizálnak.
Ez nem a reklám helye volt, de gondoltam, hogy megosztom... tehát nemcsak az alkalmazást kell nézni, hanem a mögöttes térképadatbázist (Navteq, tomtom, topmap stb...)#lorinser
A Beckerről úgy tudom, hogy az IGO-s cucc. Tehát a IGO-s fejlesztőktől van a szoft. licenszelve. Ez azért jó, mert így bármilyen fbl-t megeszik... tomtom, navteq, vagy akár topmap-ot is. -
Clemi
veterán
válasz
Воланд #26755 üzenetére
Konkrétan én értem a koncepciót, és semmi bajom vele. Ha a vízszintesen görgethető sor hosszú, akkor nyilván oda-vissza kell mozogni a sornak
Ha a lista végéről akarunk az elejére scrollozni, elég gáz lenne, ha egy balról-jobbra mozdulattal nem a sor mozdulna el, hanem a menü jönne be helyette.
Ennek ellenére, a két sor között balról-jobbra húzzuk az ujjunkat, a menü fog bejönni, illetve minden más helyen ahol nincs vízszintesen görgethető sor.
De még mindezek mellett a bal felső sarokban folyamatosan ott van a menü gomb
Egy szó mint száz, nekem bejön, és ami a legfontosabb, végre ugyanazt a tartalmat tudom elérni, mint a PC-n az asztali alkalmazással. Az eddigi verzióhoz képest ez hatalmas ugrás! -
Воланд
titán
válasz
Воланд #26753 üzenetére
balrol jobbra lapozva bejon a menu, viszont ezzel csak az a gond, hogy ha egy listaval egyvonalban lapozunk, akkor sem a lista nem mozdul (mivel ezt csak jobbrol balra lehet gorgetni), es a menu sem jon be. gratulalok. ha a radio menupontot nezem, akkor ez kifejezetten vicces, mivel ilyen listabol ketto is van, ami kitolti a kijelzo 70%-at, a maradek reszen kell ugyeskedni, hogy lapozassal bejojjon a menu. bejeloltem, hogy hova kell bokni. keprol nem jon at, de nevetseges a kezelese.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest