- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
sutyesz96 #17154 üzenetére
Akkor Lall szépen leírta, úgy töröld.
Más: Mindenki megnyugodhat, már csak 4 nap, mert a WP is egy igazi killer rendszer.
"A ValóVilág6 másik újítása, hogy emelt díjas sms helyett mobilapplikáción keresztül lehet szavazni a valóvillában lakók életéről. Az android, iOS és Windows Phone rendszeren egyaránt elérhető applikáció (Windows Phone-ra január 18-tól) már az első adás előtt és alatt is hatalmas érdeklődés mellett működött."
-
Lall
veterán
válasz
sutyesz96 #17151 üzenetére
GDR3-tól. beállítások, tárterület, telefon, ideiglenes fileok, törlés vagy Lumia Storage Check Beta
-
SpongyaBob
veterán
-
Kismazsi
csendes tag
-
törölt tag
válasz
sutyesz96 #15824 üzenetére
Félrebeszélünk. Te megkérdezted formázza-e a HR a kártyát önerőből, cattus mondta hogy nem tudja mert mindig kiveszi én meg mondom hogy tudom hogy nem formáz de szerintem jobb ha te megformázod utána. Nem volt semmi ellentmondás, max nem azt kérdezted amit akartál kérdezni.
-
sutyesz96
őstag
válasz
sutyesz96 #15800 üzenetére
Letöltötte a frissítést de nem tudja telepíteni mert majdnem 600 MB hely kell neki
Megnéztem, az alkalmazások 257 megát foglalnak, illetve 14.26 MB "temporary files" van. Legalábbis ez szerint.
Hogy szabadítsak még fel ilyen sok helyet? Meg egyáltalán mi foglalja el a többi 3 GB-ot?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged