- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Integrale #28468 üzenetére
Igen, akkor nem vagyok egyedül. Igen kissé kesze-kusza vagy nem is tudom. Nem szép és nem praktikus a kezelőfelület.
Egyszerűen nem találok normális időjárás appot, az se baj ha fizetős. Bár az Appy nem rossz, de az se tökéletes. Valami olyasmi kéne nekem, mint androidon volt az eWeather Hd -
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Integrale #28190 üzenetére
Outlook... hm... és annak van valamilyen ingyenes verziója? Mert a gépemen még MS Office 2003 van... vagy esetleg lehet csak MS Outlook-ot vásárolni?
A "Data Transfer"-re gondolsz? Azzal próbáltam az adatokat átvinni, de nem nagyon akaródzott neki. Egyes neveket átvitt, másokat nem.
De amúgy is szeretnék egy megbízható progit, amivel időről-időre le tudom menteni a kapcsolataimat, meg rendezni is kényelmes őket PC-n.
-
válasz
Integrale #27793 üzenetére
# Google Translate
8 Zip (AES 256 bites ki-/becsomagolás, fizetős változat)
Árfolyamok
Cégradar
GPU Guide (asszem ez is fizetős)
Idokep.hu
Index
Insider Pro
Lomogram+ (egész egyedi képhatások, néhány kattal)
Mail for Yahoo
MÁV Menetrend
Névnap
Opera Mini - beta
PDF Reader
ProShot (egy másik fényképező, mondhatni fél professzionális)
Quick Controls (van ikonja a képernyő lezárásához is)
RSS Reader (fapados, de működik)
Speedtest.net
Total Commander
Tubecast
UC Browser
Voicy (diktálás)
Wikipedia
--
A Lumia és a MS app-ok nélküli lista. -
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Integrale #27101 üzenetére
Nem, oda nem is engedi.
(#27102) Blyan
Vagy hatodszor teszem ezt. Többet nem fogom, meguntam a marhaságaikat.(#27103) erahurka
Engem zavar, mert csak a reinstall oldja meg. Mindegy, kukáztam mindkettő appot, felraktam az IM+-t chatre minden másra meg ott a mobil oldal. -
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #26598 üzenetére
Bezzeg amikor én mondtam, hogy a 930 ugyanolyan betöltögetős mindenhol, mint az olcsóbb Lumiák, mindenki lehurrogott.
Megerősítem, 10ből 7szer újratölt a messenger, kb 1-2 másodperc kell neki.
(#26607) Integrale: 64-6,4 gb-ot tudja? Mert annyit kell tudnia. Tehát 57,6 gb-ot.
-
Burt1793
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Integrale #26481 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az olcsóbb modelleken és a nem Nokiákon még mindig fizetni kell a nem régióhoz tartozó térképekért. Tehát megkapják a Here+-t, de egy magyar régióson ingyen csak Mo. van, de ha akarsz más országokat, akkor azért fizetni kell. Vagy mostmár ez sincs, és minden telóra ingyen Here+ van teljes világtérképpel?
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #26449 üzenetére
Engem már leszoktatott a telefon a duplakoppos nagyításról.
Igen, nekem is szokott ugrálni a nézet. Egyszerűen szégyen. Igaz, most már csak szükséghelyzetben netezek vele. Van egy 50 ezres, egy éves tabom, aminek a HD kijelzője és a 8colos mérete, a gyenge kis 2 magja a 1,5 giga rammal és egy KK samsungos androiddal sokkal jobb társ a böngészésben. Mintha notebookkal neteznék. Ami a legjobb, hogy 8 óra netezést simán bír egy töltéssel.
930on meg gyorsabban hullanak a százalékok, mint az égről a hullócsillagok...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Integrale #25706 üzenetére
A lassúság az okés, de se recsegés, se véletlenszerű leállás, meg hang kihagyás meg ilyenek nincsenek, pedig ilyesmi panaszokat is olvasni itt. A legutolsó telefonom, amin ilyeneket csinált a zenelejátszó, az egy LG Arena volt és 4 hónap után eladtam, mert agybajt kaptam tőle. Hú de utáltam azt a fost.
-
kolosanyi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
Integrale #25558 üzenetére
Azért akárhogy nézem valami brutális az Insider fogyasztása a háttérben!
Nézz már rá erre a képere! Szerinted hány százalék is amit a háttérben futva használ? Mitől használ olyan sokat? Használat közben persze hogy fogyaszt, de melyik alkalmazás nem? Te nagyon be vagy sértődve erre a programra folyamatosan
Az Insider fölött a track runner van egyébként amit most fogok kukázni.
-
-
MarQs
senior tag
válasz
Integrale #25519 üzenetére
Oké srácok, de akkor kereszteljük át a topikot, mert azért ne menjünk már el csak úgy amellett, amire kolosanyi próbál rávilágítani... hogy minden öt hozzászólásból három csak fika. Egyre több a tököm kivan jellegű komment és egyre kevesebb a tárgyszerű - még ha folyamatában nézve részetekről mérlegelhető, érthető is a dolog.
-
v.attis
őstag
válasz
Integrale #25344 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de nálam 830-on érdekes helyzet állt elő. Alapból Denimes a teló. Minden fotózó-videózó-szerkesztő app Nokia néven volt. Úgy két napja minden Lumiára változott, kivéve a kamerát, az továbbra is Nokia camera.
Feltettem a bótbúl a Lumia camera classicot, de eddig nemsok különbséget látok, úgy kb. semmit...
Kíváncsi vagyok mikor lesz egyhangúan Lumia neve mindennek....? -
egykori
őstag
-
egykori
őstag
válasz
Integrale #24992 üzenetére
Szia Integrale, mégis írtam a fejlesztőnek, és hétvégére ígérte, hogy megcsinálja a névnapot a hónap helyett a közepes csempére (AA01). Vagy a csere helyett egy újat.
Úgy néz ki, meggyőztem őt, hogy relevánsabb adat egy minden nap változó információ, mint a havonta egyszeri.
Na, kíváncsi leszek... -
egykori
őstag
válasz
Integrale #24985 üzenetére
Ó, köszönöm!
Próbaként feltettem az újat, de sajnos az a variáció, ami nekem kellene az nincs ebben sem - igaz, jóval több lehetőség van, mint a réginél.
Nekem olyan kellett volna, ahol a közepes csempén a hónap helyett a névnapot teszi be, de úgy látom, ennek nagyon komplikált lehet a beprogramozása - vagy nem jutott nekik eszükbe, hogy az aktuális napon érdekesebb egy névnap megjelenítése, mint az adott hónap neve.
-
Clemi
veterán
válasz
Integrale #24844 üzenetére
Nem tudom te melyik verziót töltötted le, de én rányomtam a megveszem szövegre (azt hittem beszámítja hogy a korábbi verziót már kifizettem) és le is vonta az 500Ft-ot, így a teljes verziót próbálgattam, de olyan szinten legalább testreszabható, mint a másik az tuti. A naptárak kiválasztása az jogos és a magyar nyelv hiánya is.
-
jockas
senior tag
válasz
Integrale #24844 üzenetére
A véleményem szerint is ez a helyzet. Nagyon remélem, hogy ráfekszik a fejlesztő a fejlesztésre, mert ez így elég gyenge próbálkozás...ha nem ugyanaz lenne a fejlesztő, akkor azt mondanám, hogy egy Chronos-klón az alkalmazás. Az a sok kis dolog is sokra ment a régiben, ami ebben nincs benne...
Az meg részemről jelenleg negatívum, hogy kell hozzá a gyári naptár beállításai és nem saját beállításokkal dolgozik (naptár beállításokra gondolok). Kerestem hol van a naptár beállítások és miért nincs pár naptár benne a listában, aztán rájöttem, hogy csak a gyáriban beállított dolgok elérhetőek...Vajon a két alkalmazás megmarad egymás mellett (az új neve + -os, így remélem)? Mert jelenleg a régi mellé billen a mérleg nyelve és nem is kicsit...
-
J.J. András
őstag
válasz
Integrale #24504 üzenetére
Köszi
és GyurkiKrisz kollégának is a választfelteszem a másik topicban is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest