- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #16199 üzenetére
Én a Quick Settingset használom. Van benne wifi, mobilnet meg minden féle kapcsoló, még zseblámpa is. Megnyitom az appot és írja százalékosan az aksit. Ha rábökök az akkura akkor írja mennyi van még hátra. Sajnos már nem fejlesztik és így nem került bele a képernyőelforgatás pedig hasznos lenne.
A többi ilyen jellegű app meg nem tetszik, egyszerűen túlzsúfoltak és rondák. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kezman #16198 üzenetére
Szerintem az insider egy hatalmas bloatware, teli van (Számomra) fölösleges funkciókkal. Ha csak az akksi érdekel, szedd le a battery senset, az vezeti a legjobb statisztikákat.
Es a battery monitoring hatereknek: lehet hogy csak fel óránként, illetve app megnyitasokk alkalmával tudja mintavetelzni az akkumulátor pillanatnyi telítettségét, de ez boven eleg hogy hasznos infomarciokat nyújtson a telefon teljesítményéről az üzemidő tekintetében. Nekem pl a battery Sense szol, ha a mintavetelrzes pillanatában túl nagy telítettségváltozást érzékel, es olyankor zsebre rakom a telefont, hogy kibirja estig. Ez csak az egyik hasznos cucc volt a sok közül.
Egy masik, hogy konnyebb megnyitni az appot, hogy Lássuk az akksi állapotát, mint a beallitasokban legorgetni, es kikeresni a szemunkel azt a kis számot. Es ha mar megnyitottuk, akkor tobbet latunk egy számnál. -
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #16190 üzenetére
Zsír, jó ilyen hírre kelni
De nem értem miért live-os
Szerk: Nem tudom ki hogy van vele de én általában hallgatom a zenét és nem tekergetem össze-vissza
-
kezman
őstag
Melyik a legjobb %-os akku jelző app, szerintetek??
-
Oppenheimer
nagyúr
Jó lett a tempel run 2. Nem érzékeli szarul a swipeolast mint a régi verziók, bar első indításnál tllt egy jo kis restartot a 920-nak, es amugy is eleg lassan indul.
Szerk: belépve a játék storejaba, szetfagy a játék.
Szerk 2:
http://www.wpcentral.com/temple-run-2-windows-phone-xbox-live
achievement homarak örülhetnek mert live-os.
-
saiyajin
senior tag
Nem olyan reg tobben is ajanlottatok a myTube-ot es azt kell mondjam nalam is torlesre kerul a metrotube. Nagyon penge.
Ha megveszem a full verziot akkor lesz valami plusz, vagy itt is amolyan tamogatás a fejlesztonek? -
sutyesz96
őstag
Oppá oppá, nem akartam ekkora flame-áradatot indítani.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
dejaris #16179 üzenetére
való igaz, kicsit túloztam, egyetlen ilyen eszköz lebegett a szemem előtt, amire asszociáltam, az ipod, ami viszont már megvan 6-8 éves, és láss csodát, a legjobban kezelhető mp3 playerként tucatszámra vették. amióta meg van touchscreen, mindenhol huzigálás van, oka egyszerű: ez a legjobb. amúgy meg a jelölés nem jó, illetve nem pontos. hiába kötöd az ebet, léptetésre jó, tekerésre nem ez a szabványos. nézz meg egy android vagy pc playert, nem ugyanazt jelenti. apróság, nyilván, nincs jelentősége. de attól még nem pontos. arról nem beszélve, hogy az ms féle verzió valóban rosszabbul használható, mint a huzigálás, jelölés ide, vagy oda, és ez a lényeg.
-
Hammy
tag
Most ingyenes a Flux Feedly app.
-
dejaris
addikt
válasz
hoffman_ #16178 üzenetére
Mutass valamit, ami nem pc, vonalon kellett huzigalni, hogy tekerjel es 8 eves!
A jeloles pedig pont jo, mivel gombnyomasra leptet, ez az elsodleges funkcioja. Mindenfele egyszeru embernek gyartott cd lejatszon is van jelolve. Csak ritkabb, komolyabb felszerelesekre kerul fel kulon gombkent a tekeres, amit mar ket haromszog, vonal nelkul, ahogy mondod. -
hoffman_
nagyúr
válasz
dejaris #16177 üzenetére
azért, mert a gomb végén ott egy függőleges vonal, ami standard esetben a léptetést jelképező piktogram. nekem is beletellett egy hétbe, mire megnéztem, hogy mi van, ha hosszan nyomom. a sima forward/backward az csak két fektetett háromszög, vonal nélkül. ezért nem evidens. meg azért sem, mert az elmúlt 6-8 évben mindenhol egy vonalon kellett huzigálni a dolgokat, hogy tekerj, csak itt nem.
-
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #16175 üzenetére
Egy szoval sem allitottam, hogy jobb vagy rosszabb.Azt nem ertettem, hogy miert nem evidens, hogy igy kell tekerni.
Viszont most mar allitom, hogy a gombos tekeres sokkal hasznalhatobb, mivel pontosabban lehet tekerni. De egyebkent nem ertem, hogy ez miert akkora problema, hogy minden heten elojon. Ti minden szamot tekereszgettek? -
sutyesz96
őstag
válasz
Oppenheimer #16175 üzenetére
Főleg télen, mikor pl az is számít mennyi ideig kell kint a kezedbe venni a telót a hidegben, ha mondjuk egy hosszabb számba akarsz beletekerni.
Lehet hogy ez csak hisztinek tűnik, de a hétköznapokban igenis fontos szerepe van
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
dejaris #16172 üzenetére
Az ujjal húzogatós tekerés hiányát nem értik. Azt én sem. Ezt pl nem tudom mi alapján döntötték el így az MS-nél. Még a változtatás szándéka is hiányzik belőlük, ugyan ilyen béna az új Xbox Music app. Persze, lehet védeni az MS-t, hogy nyomva tartva is gyorsan lehet ám tekerni, de ujjal húzogatva meg egy nagyságrenddel gyorsabb.
-
xxSanchez
őstag
AE Zombie War Zone-ra gondolsz? Ha igen akkor napokon belül itt lesz a frissítés.
-
Jaded
őstag
Játszik valaki az AE Zombie Wargame-mel? Hogy lehet irányítani? Jobbra balra fel le megy,de előre és hátra?
-
Zoli133
addikt
Én is így jártam nemrég, szitkozódtam 2 hetet, hogy nem lehet a gyári lejátszóban az aktuális lejátszási listát megtekinteni, nem is értettem, mer tugye lejátszási listához lehet hozzáadni....
Erre szinte véletlenül, mikor az aktuális számnál az adataira (előadó, cím, album) kattintottam bejött, mondhatni rájöhettem volna hamarabb is.
-
Clemi
veterán
Lassan azért illik ám megtanulni, hogy szinte minden felületen a hosszan nyomás valami új funkció rejt. Ez nem android
Na pont ilyen a zene lejátszóban a léptetés hosszan nyomására a tekerés, vagy az album címén ami a most játszott listához adást jelenti, de mondhatnám a szöveg írás közbeni hosszú nyomást, ami egyfajta kurzor mozgató funkciót hoz elő. Meg még egy csomó helyen vannak olyan funkciók a WP8-ban amit valószínű kevésbé dokumentáltak és pont ezért a felhasználok ezeknek a funkcióknak a használatára más 3rd alkalmazásokat kezdenek keresni, ami persze szerintem tök felesleges
De bocsi hogy bele vau vau, csak tipikus felhasználói szokás, hogy csak akkor kezdjük el böngészni a felhasználói utasítást, mikor már marhára lövésünk nincs valamiről. -
nobela
senior tag
Az új, hivatalos 500px appot próbálta valaki?
Nekem L520-on nem lép be csak homokórázik...
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok.
Real racing2.kipróbálnám,de nem indul a játék.???? -
exor
tag
Tud valaki olyan zenelejátszó programot amibe bele lehet tekerni a zeneszámba, és fut a háttérben is ha pl. kikapcsolom a kijelzőt?
-
Pietro 22
aktív tag
Igen, rosszul fogalmaztam...
3 hete váltottam androidrol WP-re, es ezért meg bennem vannak a droidot illeto szavak. De természetesen az élő csempere gondoltam!
Amugy nagyon elégedett vagyok a wp-vel, szerintem jobb mint a robot, ismerősöket mar próbálom wp fele terelni, tesóm pl s3-rol gondolkozott el a váltáson.
-
kezman
őstag
Zenelejátszót valami értelmeset lehet letölteni hozzá, a gyári nem egy profi megoldás??
Ha már itt tartok , melyik a legjobb akku kijelző ami % jelez a csempén?? -
gbela
senior tag
Volt itt kérdés nem rég, hogy Here Drive-ban lehet e úgy is célt megadni, hogy a térképen bökök valahová, nem pedig konkrét címre. Az a válasz jött, hogy lehet. Na mondtam is magamban jó béna vagyok, mert már csomószor akartam így, de nem tudtam. Hát most sem...hogyan?
-
saiyajin
senior tag
Uj naptar app: Cal
Jonak tunik, de meg nagyon friss cucc. Az arat sokallom. -
kolosanyi
veterán
válasz
Freddycom #16116 üzenetére
Ez a Measure Notes nagyon hasznos kis app. Egy bajom van vele, csak angolszász mértékegységeket tudok alkalmazni. Köszi a tájékoztatást.
(#16132) adp
Ennek amúgy mi értelme? Ehhez is kell a Zune, ha meg már telepítve van, akkor nem mindegy, hogy azzal vagy nélküle pakolgatsz a telefonra dolgokat? -
Pietro 22
aktív tag
Csak egy gyors kérdés! Gyári naptárnál miért van az, hogy beállított esemény időpontját 1 órával hamarabb rakja magától? Pl 15:00-ra beírtam egy találkozót, majd lestem a widgeten, hogy 14:00-t ir. Beléptem a naptárba, es át van írva 14:00-ra. Ha van vége megadva az eseménynek, pl 15:00 kezdés, 17:00 végzés, akkor a vége is pl 16:00-nak van írva.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16136 üzenetére
200 métert kéne gyalogolni, akkor én is azt ajánlanám
Amúgy átállítottam a telefon régióját magyarra, hogy meg tudjam venni a magyar Store-ból a Transit-ot a 8X-re (meg is vettem, nagyon hiányzott már az 520-720 teszt óta
), de hiába állítottam vissza, az új Xbox Music-ot nem engedi leszedni. Valaki találkozott már ezzel?
-
nicu71
addikt
frissült a play to is...fel ne tegye senki.Totál működésképtelen,és már más is írta
-
törölt tag
Elképesztőek ezek a Nokiás térképek. Drive egyből kidobja a törökbálinti tüdőintézetet vagy mit arra hogy torokbalint tudo de nem tudom kitűzni. A Maps meg kidobja egymilliószor hogy törökbálint meg egy kórházat budapest közepén.
-
adp
őstag
megoldottal skydrive-al..
-
adp
őstag
akkor mit tegyek? felmásoltam 35 documentumot a telóra de az office-ba nem találom...
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #16123 üzenetére
-
adp
őstag
van valami ingyenes filekezelő wp 7.8-ra?
-
-
saiyajin
senior tag
Whatsapp, facebook beta és a nokiás creative studio is frissült, ha még nem jelzett volna valakinek.
-
HawerKing
őstag
Kép szerkesztésre melyik a legjobb ingyenes app?
-
tisti1965
aktív tag
AppSocial
ez mire jó? -
StLui
veterán
Nem nagyon tetszik a csempék feletti túl sok üres rész ha lehúzom a csempéket "ütközésig", elkezdtem keresni, hogy a "fuga" színét lehet e állítani, de csak a csempét lehet, viszont így réáádöbbentem ha sötétkékről átállítom sárgára, akkor utána a telefonszámok meg sok felirat is átvált sötétkékről sárgára, én meg szénné szívattam magam 1 éven át, mert alig tudtam elolvasni a telefonszámokat meg ilyeneket.
nem igazán tudom, hogy sírjak vagy nevessek -
Hammy
tag
Nálunk sajnos nem megy
-
hroberto
veterán
Csak nálam szarakodik tegnap óta a Viber?!
A csempén mutatja az értesítést, de nem ad hangjelzést, és nem is rezeg. Sőt ma már ha jött egy üzenetem, hármat mutatott a csempén...
(720-on és 920-on szar.)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest