- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Majd ha lesz legközelebb óccsóé, akkor kipróbálom. Az ingyenes tényleg nem az igazi.
Egyébként én erre pályázok rég. Profin megcsinált, összetett app.
tybsen
Kösz a tippeket. A kajás app nem rossz ötlet, de én mostanában szemét kaján élek. Egyedül a fehérjebevitelt számolgatom, na meg próbálok nem elszaladni a testzsírral.Clemi
Az a bajom vele, hogy szar. Egyrészt, mert tudom milyen a droidos verzió és ahhoz képest fapados, másrészt meg nekem sokszor bodja el a GPS jelet, illetve néha lefagy.-------------------------
Ha már sport, javaslok két appot. Az egyik a 6 week training. Ez egy jópofa saját testsúlyos edzéssel foglalkozó app. 5 gyakorlatból végeztet egy kezdeti szintfelmérőt, majd edzésről edzésre növeli az ismétlésszámot, míg el nem érsz egy szintet. Állóképesség fejlesztő tehát. Mondjuk ha az ember kombinálja pl a fegyencedzés progressziójával (pl sima fekvőtámasznál végigvezet 100-ig, majd utána nehezít, mezet a szűk, abból is 100 és így tovább), akkor tuti, hogy erő és tömeg is jön, megfelelő kajával.
A másik app pedig a Tabata Stopwatch. Mindent tud, amit egy stoppertől, időzítőtől elvár az ember. -
El Gringo
senior tag
köszi, megnézzük, + 820-hoz is jöhet egy javaslat
-
kaliber
aktív tag
válasz
El Gringo #14693 üzenetére
[Ez jó fajta] 520-as belefér, ettől nagyobb külső mérettel rendelkező telefonhoz nem javaslom.
-
El Gringo
senior tag
látom sokan futtok (jó hülye szó) a telefonnal. Ha valaki vett már ebayről karpántot, adhat tippet, melyikkel van megelégedve.
-
hroberto
veterán
válasz
Oppenheimer #14689 üzenetére
-
Lacus MD
tag
válasz
Oppenheimer #14677 üzenetére
Beszállok én is, bár picit kijöttem a gyakorlatból. Csinálhatnánk ilyen Lumia 520 xbox brigádot
én DrLacus vagyok
-
hroberto
veterán
-
Clemi
veterán
Jelenleg én is az Endomondo-val futok.... mégis szerintetek mi a gáz vele, mert én azon kívül, hogy az ingyenes verzióban nincs edzés program és kilövi az Internet rádió hangját, nem igazán hiányolok belőle semmit. Az edzésnaplóm és persze minden egyéb funkcióját a PC-n kezelem. Miben, más, mivel tud többet a Runastic?
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #14680 üzenetére
Úristen hogy? Nekem 400 körül van a rekordom :-o
-
tybsen
addikt
En droidon futashoz az endomondo pro es mytracks utan runtastic pro-nal maradtam. Ez wp-n sem rossz szerintem. Sulyzos edzesekhez pedig jefit-et (bar mostanaban nem vezetem es sajnos wp-re nincs is), a kajalashoz pedig myfitnesspal-t (fatsecret se rossz, de ott zavartak a hirdetesek), ez van wp-re is.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Most meg sikerült egy 1487
-
kolosanyi
veterán
Kezd elegem lenni abból, hogy az Endomondo ennyire fapados a droidos verzióhoz képest. Droidon nagyon szerettem, 2 éve használom, de a WP-s port nem az igazi. Plusz elvárnám, hogy az előzményeket mutassa akkor is, ha nem a telefonról vittem be az adatot. A Runtastic milyen, az is funkciószegény? (Mondjuk abban az a jó, hogy fekvőtámasz és húzódzkodás stb. is van, legalábbis droid alatt. Gondolom WP-n ez sincs...)
-
pzstm
titán
válasz
-
Oppenheimer
nagyúr
Legyőztem moonmant Fruit ninja arcadeban. 1418 pontom lett. Valaki beszálhatna még! Vegyetek fel Xbox liveon: Oppenheimer ur.
-
cAby
tag
Ha valaki gépen VLC-t használ, akkor ezt az alkalmazást se hagyja ki: VLC Remote
Nagyon jó app, szép a kinézete is, villámgyors, géppel az összepárosítás pikk pakk megvan.
Csak ajánlani tudom.
Igaz, hogy fizetős ($1.990), de bőven megéri. -
savoo
addikt
válasz
Laslow #14671 üzenetére
Ha már egyszer hozzáadtad a naptárhoz a bejegyzéseket, akkor utólag hiába veszed le a hangértesítést, nem törli ki (ezt azt hiszem ki is írja az outlook.com-on.) Kikell törölni, majd újból hozzá adni a naptárhoz a dolgokat, de akkor már egyből az elején ki kell kapcsolni az értesítéseket. )
-
Laslow
senior tag
válasz
Воланд #14670 üzenetére
Ott ezek vannak, és nálam egyik sincs bepipálva, ennek ellenére jött a hangjelzés az ismerős születésnapjáról:
Értesítések
E-mailes értesítések
Értesítéskérés az eseményekhez és feladatokhoz
Napirend lekérése
Alapértelmezett emlékeztetők az újonnan létrehozott eseményekhez
Emlékeztető hozzáadása
Mentés Mégse -
Laslow
senior tag
válasz
Воланд #14606 üzenetére
A Naptár megint hanggal bejelzett egy holnapi szülinapost (a Hotmail fiókon keresztül). Azaz nem sikerült kikapcsolnom a hangjelzést, hogy egyszerűen csak írja ki a csempére, ha valakinek szülinapja van, de ne jelezze egyéb módon. Te azt mondod, ki lehet kapcsolni egységesen a hangjelzést a Születésnapok naptárról. Pontosan hogyan?
-
CJ3
senior tag
op rendszer verzioszáma 8.0.10328.78 ezt irja a telom Lumia 520....Ezen már valahogy lehetne üzenetjelző hangot beállítani?
Leszedtem a frissitést a 322.est itt most azt látom hogy kevesebb mint az enyémLehet ezért nem is frissit?
Egyéni üzenetjelző hangot szeretnék beállítani megírnátok mivel vagy hogy lehet?
Meg a frissitést letöltöttem ráraktam telóra de nem látja a telefon a fájlt...Milyen mappába tegyem vagy hogyan tehetem láthatóvá a telepítő fájlt?
-
Drag77
senior tag
-
törölt tag
Zombies can't Jump
jó kis játék
http://www.windowsphone.com/s?appid=9a2faba7-fe15-49b5-bfbd-4cb62622745c&signin=true -
batai15
félisten
Kellene egy nagyon faya csevegő progi ami rendesen megy, mert falhoz verem a telefont mindjárt mert 3 napja copat a beépitett chat, azt ment kb3 órát azóta megint nem, kinkódni nincs kedvem. Köszi.
-
spoy
tag
Nem tud nekem valaki olyan alkalmazást ajánlani ami megmutatja, melyik app mennyi aksit eszik?
-
tybsen
addikt
A Camscanner nevu app november 30-ig ingyen adja a premium fiokot, hatha erdekes valakinek.
-
Hammy
tag
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #14648 üzenetére
akkor én még a sötét oldalon álltam (vagyis a zöld oldalon
)
-
pzstm
titán
Egy igazi klasszikus
-
Laslow
senior tag
válasz
#42308056 #14643 üzenetére
Ha figyelmesen olvasod, látod, hogy nem a 2 fok eltéréssel van bajom, hanem a 10 fokkal. Nekem senki nem meséli be, hogy ma 11 órakor 5 fok volt, és nem 15. És ugyanezt írtam én is: nagyjából pontos lenne a Bing Időjárás, ha a pillanatnyi hőmérsékletet írná ki az 5-6 órával ezelőtti helyett, ami a mostani délelőtti gyors felmelegedéseknél különösen szembetűnő eltérést jelent (15 helyett 5 fok).
-
CJ3
senior tag
Sziasztok nekem ez kell felraknom a telóra?
SDK 8.0 frissítés a Windows Phone 8.0.10322?
Ez lenne a GDR3 vagy az mi lenne új tulaj vagyok mégEgyéni üzenethangot szeretnék beállítani létezik ehhez valami kis program?
Lumia 520-am van
-
törölt tag
válasz
Laslow #14640 üzenetére
Most komolyan, 2 fok mit számít? És amúgy honnan tudod melyik a pontos, lehet valójában 14 fok van. Arrol nem is beszélve, hogy a hőérzet nem feltétlenül egyenlő a hőmérséklettel. Ezek csak iranymutatók, kell-e kabát, várható-e eső.
Bing weathernek nem a pontosságával van baj, hanem a frissítéssel, sajnos hajlamos beakadni. -
SpongyaBob
veterán
A képernyő elfogatás kapcsolásához. Rotation lock Csak update 3 után működik.
WP8!
-
-
Laslow
senior tag
válasz
El Gringo #14637 üzenetére
Nem segített. Sőt, most az egész Bing Időjárást töröltem, majd újból telepítettem, de még mindig 5 fokot ír. Több adatforrást is ír az adatok forrásánál, nem csak az AccuWeathert, hanem a Foreca és a WDT is ott van. A Foreca más app által is használt, és az jóval pontosabb, a WDT-t nem ismerem. De ezek szerint a WDT lenne a nagyon pontatlan, ami budapesti adatokat ad.
Amúgy az az érzésem, hogy jó és tök pontos ez, csak egy baj van vele: az aktuális budapesti adatokat csak olyan 5-6 óránként frissíti be a központi MS szerverre, és addig folyamatosan az előző frissítés adatait adja vissza a telefonomnak, hiába nyomkodom a frissítés gombot.
-
Laslow
senior tag
Valahogy nem vagyok kibékülve sem a Weather Flow, sem az Amazing Weather HD felületével, nekem sokkal szimpatikusabb a Bing Időjárás felülete. De ismét rá kellett döbbennem, milyen fals értékeket mutat!
Pár perce befrissítettem a Weather Flow-t és a Bing Időjárást. A Bing szerint 5 fok van kint, a másik szerint 15. Ez utóbbi a helyes (Időkép szerint is, meg nemrég voltam kint, és érzés szerint is).10 fok eltérés a tényleges hőmérséklethez képest - a MS szerint ez elfogadható?! És nem csak a csempén/zárképernyőn van ez a nagy eltérés, hanem az alkalmazást elindítva is ugyanezt írja, hiába frissítgetem. Szörnyen megbízhatatlan az adatforrásuk (AccuWeather). Úgy nézem Budapestre a Weather Underground alapú alkalmazások a pontosak és megbízhatóak, még a Foreca és az Yr.no is pontatlanabb.
-
localhost
Közösségépítő
Keresek Nokia wp8 Lumia telefohoz lehetőséget, hogy a telefonkönyvet a hozzákapcsolt pc-n szerkesthessem és/vagy a pc billentyűzetén gombolva küldhessek sms-t.
Milyen program ? -
duo
addikt
válasz
dejaris #14631 üzenetére
Na igen.akkor már elég sokat olvastam a renszerről, főleg a teszteket, meg az adott készülék topikját, csak érdekelt h mit lehet kikapcsolni😁 mondjuk az addigi droidos tapasztalataim alapján szerintem érthető. Osztottam szoroztam, mondtam h így is kell. Pedig mikor a wps topikban kérdeztem utána rámírt egy vadidegen segghuszár 2 napos reg-gel hogy nehogy olyat vegyek mert meghalok szar, fagy minden appért fizetni kell nincs rá egy jó játék nincs fájlkezelő, nem játszik le semmilyen multimédiumot és megbánom, különbenis a jó k@aaanyámat. Megköszöntem a segítségét aztán megvettem. És itt vagyok. (ja, rámírt akkoris mikor az elején cseréltettem a telót, mert hibásat fogtam ki, h 'naugye' ... 2 napos regisztrációval. A gyökér.
-
legiaap
félisten
válasz
cattus #14627 üzenetére
Innen, WP Central, WM Poweruser oldaláról
(#14626) btudos: Engem inkább felidegesítenek az ilyen akciók, mert én elég sok pénzt elköltöttem appokra és a vásárlásom utám nem sokkal mindig akciós volt az app vagy ingyenes lett.
Amit elköltöttem appokra, abból már egy 520-at simán vennék. -
duo
addikt
válasz
Воланд #14611 üzenetére
Nagykirály vagy Woland!
leszedve.
Amúgy lassan 30 appom van telepítve. az elátkozott rendszer alatt kicsontozott rom-custom kernel, mag kikapcsoló governor beállítások mellett 5-10-et használtam nehogy 'bloated' legyek. és azzal is lelassult mint Malacka az ellenszélben.
Úgyhogy messzemenőkig nézőpont kérdése mi számít "nincs elég app"-nak. -
pzstm
titán
-
sereeff
aktív tag
Hello! Újra kellett rakni a telót service után! Melyik az az app amivel kirakom a tigrist a Glance screenre?
MINDKETTŐTÖKNEK KÖSZÖNÖM!!!!
-
-atesz-
aktív tag
válasz
SpongyaBob #14615 üzenetére
Én is csak kiakartam próbálni...
-
-atesz-
aktív tag
válasz
SpongyaBob #14600 üzenetére
Ez a best player hogy működik?
-
Воланд
titán
wp 7 - 8, ingyenes 24 oran keresztul.
-
Laslow
senior tag
Nekem a Facebookból összeszedett születésnapokat kiteszi a közepes Naptár csempére. Kikapcsolni meg a kolléga által linkelt weboldalon lehet (live.com), miután bejelentkezel, jobb oldalt fent a fogaskerék ikonra, majd a Beállításokra kattintva bejön egy oldal, amin felül a naptáraid vannak felsorolva. Nekem ezek közül az egyik a Születésnapok naptár. Arra klikk, majd a bejövő oldal alján lehet az értesítéseket (e-mail, stb.) törölni. Remélhetőleg a jövőben nem fogja hanggal és rezgéssel jelezni a születésnapokat, csak a csempén, most, hogy ezt megcsináltam.
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Van olyan APP, ami LiveTile-ban mutat 1 vagy több valuta árfolyamot?
Köszönöm
-
Laslow
senior tag
Az beállítható valahol, hogy a Facebook alkalmazás ne tegye ki a csempe hátoldalára az utolsó megosztásomat a megosztás után még hetekkel is?
-
Laslow
senior tag
A születésnapok jelzése zavart engem is, de nem találtam rá más megoldást, mint a szülinapok jelzésének kikapcsolását. Az tetszett, hogy a naptár csempére kirakta, hogy kinek lesz/van szülinapja, de az már nem, hogy ezt hanggal/rezgéssel is jelezte. Úgy vagyok vele, hogy ezt tartogassa a tényleg fontos naptárbejegyzésekre, ne a kismillió ismerős születésnapjára.
Magyarul: ismét egy korlát, amikor nem lehet kellően testre szabni a készülék működését.
-
jeska
tag
Olyan kérdésem lenne hogy azt nem lehet valahol átállítani hogy a naptár ne jelezze minden délben a következő napi facebookos eseményeket szulinapokat hanem mondjuk egy megadott idore beállítani hogy akkor jelezzen mondjuk minden reggel 7kor az aznapi esemenyeket vagy teljessen kikapcsolni.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest