- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
sziasztok tunein rádio van már WM 10 -re?régebben még nem volt telepithető csak PC-re
-
nicu71
addikt
Valaki vásárolt már Telekomos Domino kártyáról az áruházban?Most van egy keretem mobil vásárlásra de mobilnetem nincs most,ha van valakinek pozitiv tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor ne tartsa magában/ Telenornál volt ilyen lehetőség,de már a másik T betűsnél vagyok
-
nicu71
addikt
Hr után nem találom a Tunein rádiót,illetve meglett,de közli hogy ez az ön eszközén nem kompatibilis.WTF??
WM10 univerzális app ,miért lett levéve? kiakadtam
Esetleg tudtok ajánlani valamilyen hiánypotló appot ami jol működik? -
nicu71
addikt
windows 10 PC alatt van windows phone alkalmazás már?Vagy csak ez a kezdetleges "utitárs?nemsoká ujra felteszem a 10est a gépre ,de amikor szeptember elején fennt volt ,akkor nem találtam a win áruházban ezt a dolgot,vagy csak én voltam béna
-
nicu71
addikt
válasz
gyurkikrisz #29584 üzenetére
hát hogy én erre mióta várok
bizti?
-
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci #26457 üzenetére
ELőször nagyon tetszett nekem is aztán rájöttem hogy tényleg bughalmaz.le is törlődött...pedig örültem az időzitett leállitásnak .Mindegy a stop the music app bármit leállit
-
nicu71
addikt
válasz
spiderpig820 #25462 üzenetére
Mindkettővel működik nekem a samu F 6320,az unofficial a jobb.Engedélyezted a tv-n a Lumiát?Ez kell ahhoz hogy menjen.
-
nicu71
addikt
ma egy friss droidos ismerősöm fel akart hívni, mint kiderült, a facebook messengerrel.Kiderítettem/mint ős wp-s, droid-szűz/ hogy androidon van hanghívás opció is .Hát szégyenszemre el kellett magyarázni hogy nekem miért nincs ilyenem,most először éreztem hátrányban magam wp-sként!
Szerintetek lesz nekünk is a messengerben ilyen lehetőség valamikor?ja és a legszebb hogy a csávó lumia 735-t akart venni T-nél,de NEM ajánlották!Helyette lett egy xperia m2 ...most nem is szólhattam semmit a fenntebb leírt eset miatt...
-
nicu71
addikt
Ami jó,azt meg kell osztani másokkal is
Blyan használtam én is a Music Hub Tile-t de a hangerőgombokkal előhozható sávra kattintva mindig az alap xbox musicot hozta be,ez pedig mindig a Modern Musicot,jó a live tile-ja is és lehet cserélgetni a most játszott listában a dalokat.
-
nicu71
addikt
Meguntam az xbox music kiborító lassúságát.Amig nem javitják meg normálisan,rátaláltam egy kifejezetten egyszerű/de nagyszerű,villámgyors,sallangmentes és tökjó zenelejátszóra ,csak ajánlani tudom
[link]
-
nicu71
addikt
ejnye...a music import frissitése hibát dobott.letöröltem hogy majd ujratelepitem,erre eltünt az áruházból...ez meg mi!
-
nicu71
addikt
válasz
Oppenheimer #20086 üzenetére
hát én is néztem ma nemegyszer.Főleg hogy ma biciklizős-zenés napot tartottam,voltak gondok...
-
nicu71
addikt
nem is nagyon kell takarítás...ha uj zeneszám,album kerül fel,akkor megkeresem a képet így vagy úgy,leokézom,ekkor megkérdi hogy "törölje-e a dummyt" ,igen,és nem lesz idegesség/emiatt/
Nálam kínos precizitással van mindennek,és mindenkinek valamilféle borító,albumképe,kis kreativitással nem nagy ügy. -
nicu71
addikt
válasz
gzbotii #18331 üzenetére
teljesen meghülyült....karácsony-újév táján olyan frankó volt hogy öröm volt nézni/akkor jött egy az ezt megelőző frissités/
január végén már nem mindenről értesített,na jó,elnéztem neki....
Most meg összevissza,van hogy egy eseményről 3x is,persze órák múlva,vagy egyáltalán nem.Borzalom! -
nicu71
addikt
válasz
razzorr #17906 üzenetére
sőőőt.Két nappal a hivatalos megjelenése előtt csináltak egy fake vv appot,ami olyan,mintha...de állitólag nem működik.
Aztán,Istentelen bence nem győzte magyarázni/vagy LULU?/ hogy EZ nem jó,CSAKIS a tkom néven futó a hivatalos,működőképes.Szép kis történet!Még most is ott van a piacon mind a kettő. -
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #17787 üzenetére
Ha USA accal magyar területre állitod a telkót,akkor eléred a magyar áruházat.
-
nicu71
addikt
A siránkozóknak/vannak elegen a retekklub honlapján!!!/ most jelentették be VVJózsi bevonulása előtt,hogy nyugi,windowsphonera is LESZ VV app!
tényleg ,minden harmadik hozzászólás az volt hogy wpre miért nincs,lumiám van stb stb. -
nicu71
addikt
válasz
#81556480 #16895 üzenetére
sajnos igen.
Nekem meg most telt be a pohár.Írtam az Origo-nak hogy csináljanak már valamit a qva ap/p/jukkal.
Lassan 2 hónapja egyáltalán nem működik megfelelően,bár igazán soha nem volt 100% os.
Írtam,hogy most ,amikor már itthon a 2. legnagyobb mobil OS a wp8,illene már észhez térni.
Most olvasom,a droidos változat is hm..kissé rapszódikus lehet -
nicu71
addikt
egyik kis barátom rámírt,hogy tudnék-e egy HTC stílusú órát Lumiára,ami folyamatosan frissül,azaz mindig a valós időt mutatja...szerintem nincs,de nem akarom lelombozni szegényt,ha valaki tudna esetleg egy jó megoldást,frankó lenne!
-
nicu71
addikt
válasz
Zoli133 #16329 üzenetére
920 hangzásával én is többé-kevésbé elégedett vagyok,a clip zipem egy kicsivel jobb,de a 920-al sokkal jobb az együttes élmény-sokkal komfortosabb kezelni.
a Dolbyt itt én nem szeretem,szerintem visszhangos fürdőszoba effektet kölcsönöz,más is hasonlót írt,neked nincs ilyen érzésed? -
nicu71
addikt
frissült a play to is...fel ne tegye senki.Totál működésképtelen,és már más is írta
-
nicu71
addikt
válasz
#42308056 #15155 üzenetére
egyébként,most valamilért fel kellett tennem egy instagram pótlót,meg most ezt a bétát is,hogy legyen,de abszolút nem vágom hogy mi a fene az a nagy hype,ami ezt a fapados képfeltöltő-megosztót övezi
Teljesen internet,facebook,stb függő vagyok,de ez nekem annyira uncsi,semmiféle élményt nem nyújt,NULLA!
-
nicu71
addikt
csajok,valaki árulja el hogyan kell a moliplayerrel bármit is lejátszani/igaz csak probaváltozat/ ?
a web transzfert sem tudom belőni,filezillával probálkoztam,nem nyert
sd kártya nem játszik L920 -
nicu71
addikt
válasz
#42308056 #14250 üzenetére
520-on NINCS EQ.Sajnos hiába tenned fel/bár tudom hogy 620ad van
/ezért a nokia musicot nem lesz benne,mert a beépitettet használja az is,de már írtam kedves,korábban is.
Újabb remek app gdr3 hoz ,csempe a rotationhoz
[link]
cattus nagyon szívesen,eddig a legjobb,legfejlettebb,mégis egyszerű muzikletöltő
-
nicu71
addikt
Aki szeret zenét letölteni közvetlenül a telóra+még szerkeszteni ,és integrálni is a music hubba/album cover is hozzáadható!!!444!!!/ az ne hezitáljon,nagyon ott van: [link]
-
nicu71
addikt
nálatok teljesen ok a bing weather? Nekem most olyan,hogy a csempe frissül/minden jog megvan neki adva
de belépve az appba azt írja hogy offline, és a két nappal ezelőtti adatokat mutatja...wifi van,minden rendben kivéve ezt,idegesít. -
-
nicu71
addikt
hoppsz..frissült a facebook !
elsőre nagyon tetszetős!
-
nicu71
addikt
Kész van az új nativ youtube app wp-re!!!
-
nicu71
addikt
hát nekem se...még csak az kéne hogy ötpercenként rázkodjon meg csipogjon,meg mittudomén.
Persze...még mindig jobb,ha van,és kilövöm a g*cibe,mintsem hogy nincs és nem is lesz...és emiatt legyek depressziós.
De tényleg nincs tulbonyolítva mindenféle extra kényelmi funkciók terén a wp, ez tagadhatatlan,mindenesetre barokkos túlzás azt állitani, hogy telefonálásra alkalmatlan.
különben meg nem is telefonálni vettem a 920-taz csak egy plusz funkció,amit alig használok.
-
-
nicu71
addikt
válasz
fabiandaniel #11322 üzenetére
nálam múködik bitzone-al,ez nekem bőven elég,vsz a másik két torrenttemmel is megy,nem is ezzel van a baj,hanem hogy a fenébe lehetne valahogy átportolni a cuccot,amit leszedett?
Van ez a share http funkció,bekapcsoltam,erre írja hogy a telcsi ip címére megosztás folyamatban.
Na itt megállt a tudomány -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
likeaRAINBOW #11279 üzenetére
Az UC Browsert használdd,ekkor az itt letöltött számok a music hubban kötnek ki
wp8nál igy van wp7-en nem próbáltam.
-
nicu71
addikt
válasz
petroleumlam #6176 üzenetére
Igy van!Összement de legalább még működik.
-
nicu71
addikt
válasz
Darellus92 #472 üzenetére
randa? hát elég fapad,de inkább legyen ilyen,de amúgy tökéleteseen hasznos és szükséges,mint full csicsás de teljesen érdektelen haszontalan...van ilyen app bőven sajnos.
-
nicu71
addikt
teszteltem a Shazamot és a Soundhoundot egy fórumos kollega ötlete alapján azzal hogy csak "a capella" éneklek egy kicsit
az "I will always love you" cimű örökzölddel
próbáltam.A Shazam kétvállra feküdt/pedig jól nyomtam/ de a Soundhound kapásból vágta.
Tehát nem rossz az/mert sokan az előbbit hiányolják/
de a legjobb ha mindkettő megvan-biztos ami biztos.... -
nicu71
addikt
remélem nem az ötszázadik zseblámpa -appal
Egyébként ha valaki még nem ismerné az Easytube alkalmazást [link] azzal tűnik ki a többi yt app közül,hogy könnyedén le lehet tölteni a megfelelő videót a telefonunkra,amikkel aztán offline klipként bárkinek villoghatunk,bármikor
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest