- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
btudos #20564 üzenetére
Nem ugyan az a kettő. A here transitnál sosem tudni, hogy milyen gyökér útvonalakat ajánl fel, főleg, hogy fals gyaloglási sebességgel bekavar, meg minden kutyafasz. Aztán ha véletlenül ott van az ajánlott útvonalak között az a busz is amit el szeretne érni, még akkor is kell keresnie a listából. Számoljunk azzal is, hogy mobilneten a heretransit lassabban tölti be az közlekedési infókat, míg egy BKV appon helyben van tárolva. Ráadásul a helymeghatározással is idő megy el.
Szóval nem lefikázni kéne más felhasználási szokásait, és a sajátunkra áttéríteni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
meszike91 #20213 üzenetére
Pont akartam írni, hogy mivan má emberek, nem frissült a music app. De akkor mégis.
Ugyan olyan szar maradt. Lehet, hogy a firmware miatt van. Lumai 930-on, amin nem DP 8.1 volt, nem volt baj a music appal. Legalábbis olyan kevés zeneszám esetén, mint amennyi rajta volt.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Воланд #20193 üzenetére
Kell valami feature a WP9-be is. Megbízható forrásból tudom, hogy a WP9-ben lesz olyan feature is, hogy világos háttérnél fekete lesz a csempék betűje és ikonja, ezáltal olvashatóvá és láthatóvá téve azokat. Még tanulmányozzák az iOS megoldását, és próbálnak reverse-engineeringgel rájönni e nagyon bonyolult probléma megoldására.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hiaba nézegetem az Xbox Music-ot, nem jelzi a frissítést.
-
Oppenheimer
nagyúr
Melyik a legjobb tumblr app, tisztelt tumblizók?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Воланд #19365 üzenetére
Akkor inkább Rudy Huyn appja. Bár egy ideje 9gag hater vagyok, úgyhogy telibenemérdekel az egész
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18982 üzenetére
Te megalmodtad, hogy ilyen egyedi értesítési hangja lesz?
Akkor remelem az én hülye álmaim is avlora válnak.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18827 üzenetére
Pl feltört fioknal nem hátrány, ha tudod magad ezzel azonosítani.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18795 üzenetére
Hát elég nagy fail lenne olyan oprendszert tervezni aminek a szolgáltatásait nem használhatja egyszerre több alkalmazás, mert bebugzik.
MSDN-en rákerestem:
"The top layer of the Location Service is the managed interface, exposed through a DLL that is included with Windows Phone SDK. An application uses this interface to start and stop the location service, to set the level of accuracy required by the application, and to receive location data from the native code layer as it becomes available."Ez alapján lehet, hogy igazad van, mert elképzelhető olyan eset, hogy egy background task igényel pozíciót - de ott a fejlesztő direkt nem kér pontos koordinátát, mert elég neki tudni hogy melyik városban vagy -, ezzel egy pillanatra megszakítva a tracker alkalmazás trackelését, és ez pontatlanságot okoz. De ilyet minden app fél órában egyszer tehet, és akkor is csak egy pillanatig tart. Ez nem magyarázza a tracker app pontatlanságát.
Szerintem Lalll rendszeresen chemtrail csíkok alatt rohangál és az alumínium részecskék rontják a vételt.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18792 üzenetére
Ha egy másik app lekéri a pozíciót a már üzemelő GPS-től, nem valószínű, hogy rontana a pontosságon.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18577 üzenetére
Ez már több hetes feature.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18415 üzenetére
A whatsapp
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #18072 üzenetére
Pfff ilyen ronda appot. ESPNF1 csillioszor jobb.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
petyalive #18003 üzenetére
Kéne 2db zold kristály hogy workereket fogadjak fel permanensen (80-ba kerul). Tudom hogy azt venni kell pénzért, de nincs más módja, hogy szerezzek 2db-ot?
---
ha a linkelés nem is, de az offtopik gomb az működik wp-s ie alatt isAnnyira azert nem off, mert wp-s alkalmazásról beszélünk. Amugy némely lvl up-ert lehet kapni zold kristályt, de nem mindegyiknél.
-
Oppenheimer
nagyúr
Akinek a chronos calendarban látszanak a Facebook eventek, lenne szives lescreenshotolni a choronos erre vonatkozó beállításait? Illetve nézze meg, ha nem problema, hogy az Outlook webes felületen neki latszanak-e a Facebook eventek. 1000 Kösz!
-
Oppenheimer
nagyúr
HR előtt látszódtak a chronos calendarban a Facebook eseményzek, most meg nem. Mi nincs jól beállítva vajon? A beallitasokban a Microsoft account calendarjat syncheli, de az alatt nincs ott a Facebook calendar, mintha nem lennenek összekapcsolva.
-
Oppenheimer
nagyúr
Lumia = WP. Negyedévente eladnak 100k samsung és htc wp-t nagyságrendileg. 95%-os a nokia részesedése, szóval a két számnak meg kéne egyeznie. A különbség inkább abban keresendő, hogy amit a nokia közöl az az értékesítési láncba kerül, amit az adduplex az meg a végfelhasználókhoz.
-
Oppenheimer
nagyúr
Akkor meg van miért megy a hápogás napok óta. Mindenki áram alatt fut.
Én mikor endomondoval futottam, szinte méterre pontosan mutatta az utamat. Az is látszott a nyomvonalon, amikor az utca széléről átmentem a másikra futni.
Nem tudom ezeket meg lehet-e nyitni, de mind pontosan lemért futások:
Itt a kórház mögött van egy csomó ösvény és mindig másikon futottam
ez nem olyan érdekes, de itt is jól mért
szerintem ez ellen sem lehet kifogásom -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17142 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Check out "Into the Dead" for Windows Phone
[ Módosította: mukibuci ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
SpongyaBob #16514 üzenetére
Mind2-nél lehet Tudtommal, de az Amazing Weathernél biztos. Beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest