- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Boonen007 #32032 üzenetére
Nekem is, nem örülök neki. Eddig fent volt mindkettő, az új csak próbálgatni, hogy mikor van már használható szinten, a régi meg használatra, mert az stabil, és nincs tele idegesítő bugokkal.
Ez így most olyan, mintha a direkt 8.1-en maradókra ráerőltették volna a w10m-et kötelező jelleggel. -
kory24
őstag
válasz
Boonen007 #31973 üzenetére
Igen én is arra jutottam...
De mióta Kiderült 920 nem kap win10 nemigazán követtem témát
Win 10 insiderest ha felteszem az meddig használható? A végleges win10re jövő appok jók lesznek 920on lévő utolsó insideres win10re is?
Mennyire használható amúgy 920 ilyen win10-el?
Ja és, hogy is kell felrakni?
Köszi
-
Ryoo
senior tag
-
snooze
veterán
válasz
Boonen007 #31939 üzenetére
Egy nagy f.. ez a progi..miota kinlodnak vele,és nem sikerül megcsinálni normálisra..sajna az ilyen progik nem rendes müködésétöl megy el az emberek kedve a winmobiletöl..és ezen ne is csodálkozzanak..
Megjelenitik a csapadék és villámtérképet jo ideje,de nem müködik..de más sem..igy kuka..De bezzeg a hótérkép van nyáron is..😄😄😄
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Boonen007 #31861 üzenetére
a nem betöltést nem tapasztaltam még, de kilépegetni nekem is szokott. emellett még zavaró, hogy nincs send on enter, a szövegbe beletapicskolva azonnal kijelöl egy szót, és felugrik hozzá a context menu, illetve a hangot hiába kapcsolom ki, ugyanúgy hübög (de ezt nem mindig)
ez utóbbi amúgy a PC appon is jelentkezett, szóval nem egyedi probléma. -
-
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #22503 üzenetére
Én egyelőre nem panaszkodom a sebességre, sőt, meglep milyen jól megy ahhoz képest hogy pár hete még arról volt szó, nem biztos hogy kijön low memory device-okra.
Mondjuk fenn van vagy 10 perce, biztos fog vicces dolgokat produkálni majd. Én amúgy végigpróbálgattam az összessel és volt aminél én is tapasztaltam hogy kicsit megfekteti a telefont, végül az elsőt állítottam be, az nem tűnik vészesnek.
Lumia 620-am van amúgy. -
Воланд
titán
-
pzstm
titán
válasz
Boonen007 #21373 üzenetére
egész szép listával:
In Version 2.5.3929.0 you will find:
•The Xbox Video tile on the home screen now supports custom backgrounds and theme colors, without the need of a 3rd Party App.
•We used the telemetry info from the last release to track down and fix a stability issue that over the last 30 days was causing 75% of our reported unexpected application exits.
•We fixed several download issues related to licensed content:Some downloaded content was not available to play when the phone was offline (i.e. the phone did not have an internet connection or was in Airplane mode).Certain behind-the-scenes timing issues could create an edge case where a piece of licensed content could not be downloaded.
•Some downloaded content could not be played after switching to streaming via the UI.Additional fixes include:
•An unexpected application exit after purchasing a TV season with a large number of shows.
•Choppiness/frame rate stutter after resuming playback.
•Links to TV seasons listed in Featured Sets were pointing to the details pages for the wrong season in that TV series.
•An intermittent issue where Movie and TV Collections sometimes appeared empty when the phone was offline.
•In some cases, purchased Movie and TV content was not showing in a user’s collection.
•Multiple localization issues. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Boonen007 #19816 üzenetére
Akkor én is mutatok egyet, a legjobbat szvsz.
Quick Controls Nagyon frankó. Teljes a próba verzió is.
-
Bukk900
őstag
válasz
Boonen007 #19816 üzenetére
Quick settings, hogy legyen miből választani!
-
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Boonen007 #18241 üzenetére
Én a YouTube HD-t használom, nekem ez a kedvenc.
-
savoo
addikt
válasz
Boonen007 #17951 üzenetére
A hivatalos appok elérhetőek nálunk is.
-
spoy
tag
válasz
Boonen007 #14429 üzenetére
Ma ahogy néztem a Nokia appok listáját a storban többnél is ott volt hogy frissítés.
Én kézzel le frissítettem, még mérgelődtem is hogy ez nem fog jelezni semmilyen frissítést.Azért is kérdeztem, hogy ezek milyen frissítések, mert azt hittem ezek valamiféle rendszer frissítések lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Subaru topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged