- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Nektek megy rendesen a skype? Vagy csak engem tisztel meg, hogy bas.ik működni. Elküldök egy üzit és forog a kis várakozó ikon napok óta. Az ember meg szól, hogy mi van a skype-ommal,mert nem jön meg semmi tőlem. Már ki-be jelentkeztem, letöröltem az appot is, PC-n is bejelentkeztem, de semmi. Ja és amióta forog az a kis bizbasz, azóta veszem észre, hogy jobban merül a telóm.
Faxom,hogy nem lehet megcsinálni ezt a vackot. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Intel fan11 #17082 üzenetére
HR -
jeska
tag
Nem tudja vki,mikor várható OTA-n a gddr3 telenornál??
-
xxSanchez
őstag
-
Kasya
nagyúr
válasz
xxSanchez #17086 üzenetére
Nekem mobilon es pc-n egyarant megtalalta.
-
xxSanchez
őstag
Körülbelül 1-2 hónapja volt egy balhé, hogy felkerült a Fruit Ninja ingyenesen az áruházba, most pedig nemrég felkerült a Survivalcraft is ingyenesen ami 1200 forint lenne. Bár az áruház találatai közt nem található, de az App Social alkalmazásban látható a Survivalcraft szóra rákeresve. Mondjuk elég bunkó dolognak tartom, de azért mégis...ingyen volt.
-
btudos
nagyúr
válasz
Intel fan11 #17084 üzenetére
Valószínűleg azért nem találod, mert 7.8-ra nincs, csak WP8-ra.Ha elolvasod a cikket, a végén ott van hogy még csak bétaként létezik, fel kell iratkozni tesztelőnek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Intel fan11 #17082 üzenetére
En ezt "hasznalom".
-
Intel fan11
őstag
Udv. Tudtok vmi jo ismerkedos alkalmazast wp 7.8ra? Ami ingyenes!
-
Integrale
veterán
válasz
Meghivott #17075 üzenetére
Micsoda problémák
Egyébként nekem pont 7 csempe fér ki, ha úgy lenne mint ahogy te szeretnéd akkor pedig 7,5. Nyilván ez a felbontás miatt, de ha alapból fentebbről kezdődne, akkor nekem nem tetszene a fél csempe miatt.
erahurka: Ne változtassák, "Egy balra swipe-pal el lehet tüntetni a toastot ha nagyon útban van." ugyan ezzel a mozdulattal akár feljebb is lehet húzni a csempéket és nincs kitakarva semmi.
Egyébként meg ha ki van tűzve 50 csempe, akkor a fele úgyis ki van takarva... -
Meghivott
addikt
A Startlap felső részén mi ez a kihagyás?
Pont 7 csempe férne ki a 6,5 helyett... -
Kube
senior tag
válasz
#40993792 #17072 üzenetére
Igen én is sajnálom. Írtam is egy szép nagy cikket az N-Gage telefonom tiszteletére (az első két oldalt ajánlom nosztalgia gyanánt szerintem tetszeni fog), utána egy Nokia 6600-ára váltottam bár utólag meg is bántam az MP3 miatt. Aztán eladtam, később csak tengődtem a telefonokkal, úgy kaptam mindig valami gagyit aztán kész, most volt először váltás 2005 óta nem vettem telefont, most egy 820 tulajdonos vagyok. WP8 egyszerűsége miatt most már rávettem magam hogy váltsak.
Sajnos Symbian kiöregedett, muszáj volt már kukázni és ez a lépés kár hogy csak később jött. A Nokiára ráfért a frissítés. Anno amekkora teret uraltak, és a pénz birtokában olyan irányokba mentek el és olyan fejlesztéseket csináltak, hogy az valami hihetetlen. A Nokia mobiltelefonok egytől-egyig eredeti darabok és mindegyiknek egyénisége van, imádtam azt a korszakot. Most meg mindegyik tepsi, mi folyik itt te jó isten...
-
pzstm
titán
New app “Quiet Hours” will silence your Windows Phone on schedule
WP8 only (simán lehet, hogy rendszerszinten less ilyen benne a 8.1-ben majd amúgy...)
-
razzorr
őstag
válasz
Jofi81 #17047 üzenetére
Próbáltam már,de az istennek nem tudtam beállítani. De ahogy keresgetem,semmi alternatíva nincs.
Más: korábban már kérdeztem,de nem kaptam választ a Creativ Studiós kérdésemre. Azaz ha ott szerkesztek képet,akkor a frissítés óta nem a mentett képekbe teszi,hanem a filmtekercsbe. Ezt szeretném visszaállítani,hogy a mentettbe tegye. Valaki találkozott már ezzel a dologgal?
-
Wyll
őstag
válasz
Integrale #17063 üzenetére
Namost két dolgot is csináltam:
Egyik amit te mondtál, hogy "outlook-ban" (azaz igazából a profile.live.com -on) hozzá volt adva már egy Facebook fiók. Azt remove-oltam. Plusz telóról is remove-oltam a facebook fiókot.
Utána a hotmail profilomban beállítottam (vagyis igazából visszaállítottam) azt az aliast (belépési emailcímet) elsődlegesre, amivel a telefonomon is be lett még állítva első használatbavételkor a Microsoft fiók.
(Telón nem lehet ezt átállítani, sem a Microsoft fiókot újracsinálni, ehhez hard reset kell ha jól emlékszem.)Utána újra hozzáadtam az account.live.com-on is meg a telómon is a facebook fiókot, és most MEGY a chat is! Éljen.
------
Most persze nem tudom, hogy elég lett volna-e csak a facebook fiók(ok)at újracsatlakoztatni, vagy elég lett volna-e csak azt elsődleges emailt visszaállítani.
Van egy olyan érzésem, hogy az elsődleges alias volt a bűnös.
Most már csak azt nem értem, hogy
- miért kell a telónak a microsoft fiókom a facebook-hoz,
- és főleg hogy miért nem mindegy a microsoftnak, melyik aliassal akarja azt elérni, nem pont ez volna az aliasok lényege, hogy bármelyikkel el tudom érni a fiókomat?!
Hoppá, én kérek elnézést, Microsoft-ról beszélünk. -
petyalive
csendes tag
Atyaég, ki volt kapcsolva a Facebook alapú chat használata, Köszi azért a helpet
-
Dinter
addikt
Music+ban csak nálam áll meg initializingnel a lejatszas?
-
petyalive
csendes tag
A beépített üzenetekben napok óta nem kapom meg az üzeneteket és senki sem Online, hogyan lehetne helyrehozni, Facebook fiók be van állítva rendesen
-
xxSanchez
őstag
Ingyenes a Trial Xtreme 3.
-
SpongyaBob
veterán
Frissült a WhatsApp és most csak 235 Ft a Runtastic Pro.
-
Meghivott
addikt
Esetleg van olyan progi, ami az összes (de nemcsak skype, viber stb) chat-program üzenetét egyben tudja jelezni és így csak 1 csempét foglalnának el?
-
Zoli133
addikt
Nah, megemberelte magát a telefonom, a hívás+sms szűrő (vagy valami ilyesmi) kapott ma is frissítést a tegnapi csomag után, lehet most már hajlandó rendesen keresni frissítéseket.
-
razzorr
őstag
Valami olyan appot keresek,amivel a laptop kamerájára, egyéb kamerára tudok csatlakozni a távolból,neten keresztül. Nézegettem már,de semmi használhatót nem találtam. Ti használtok ilyet?
-
saiyajin
senior tag
Valami tortent nalam a Jetpack Joyride-dal, mert elinditom es mielott betoltene kilep belole. Ujrainditas se segitett. Masnal volt mar ilyen?
-
jockas
senior tag
válasz
StarKiller89 #17042 üzenetére
Black = GDR3 + Nokia cuccok
-
StarKiller89
senior tag
Most akkor a Black frissítés tartalmazza a GDR3-at is? Vagy külön-külön jönnek majd?
-
jockas
senior tag
válasz
Quadlahara #17037 üzenetére
Ne hallgass rájuk. Mert hamar kapod majd a tippeket, hogy nem akarsz inkább Samsungot venni...
WP esetében az appokat nem lehet kártyára rakni...ez az egyik megkötése a WP-nak. Így biztosított az, hogy egy sokad rendű lassú kártya miatt szidják a WP-t, meg hogy lassú. A belső tárhely gyors és ezért azzal tudják biztosítani azt, hogy gyors marad a WP.
A képeket, videókat, zenéket, térképeket lehet átrakni kártyára. Az appokat nem! -
Lall
veterán
válasz
A Samsung szerződött partnerénél? Csak nem egy "Samsung okostelefon szakértő" volt az? Megy a népbutítás.
-
Quadlahara
csendes tag
Mivel?
-
törölt tag
válasz
Androidon akad Windows Phone-on nem. T-s srácokra ne nagyon hallgass WP ügyben mert S4-gyel fogod végezni.
-
Quadlahara
csendes tag
Viszont emberunk a tmobilba azt mondha hogy akad valami progra az áruházban a alkalmazások mozgatására az sd-és a teló között valaki tud ilyenről?
-
jockas
senior tag
válasz
Quadlahara #17034 üzenetére
Már bocsi, de...
Le kell szépen frissíteni és akkor lesz GDR3 is.
-
Lall
veterán
válasz
Quadlahara #17030 üzenetére
És le is frissítetted vele vagy csak a verziószámot nézegeted?
-
Quadlahara
csendes tag
Jólvan köszönöm
Csak eljutok a GDR3 hoz is
-
btudos
nagyúr
válasz
Quadlahara #17030 üzenetére
Ha nem telepíted, mindig újra fel fogja kínálni
Hagyd hogy a telefon felrakja magának a frissítést, gépről nem lehet frissíteni.
-
Lall
veterán
válasz
Quadlahara #17026 üzenetére
OTA-n frissül. Miért nem akarod azt a frissítést, amit a telefonod le akar szedni?
-
batai15
félisten
Én androidon is meg vettem 1-2 appot amit használtam. Itt is. Lusta is vagyok, ill az 2-300 ft nem nagy pénz azért hogy pl a cronost ne kelljen ujra rakni 2 naponta.
osztom hogy aki okostelefont vesz ne legyen lusta kiadni 1-2 appért pénzt. -
batai15
félisten
Nincs valami jobb folder app mint a nokia féle? Elég lassucska a nokia appja
-
legiaap
félisten
válasz
SpongyaBob #17016 üzenetére
Nekem mondod? Én kb. 30.000 forintot költöttem appokra itt, ezeknek a párját meg most másik rendszeren ingyen megkaptam és azt a pénzt megspóroltam. Erről van itt szó.
-
btudos
nagyúr
válasz
Quadlahara #17020 üzenetére
Van, nem lehet.
-
Quadlahara
csendes tag
Htc 8s-re van GDR3-as frissités? Meg valahogy nem lehet átrakni az alkalmazásokat az SD-kártyára? Mert nagyon sok helyett foglal a wp a telon
-
savoo
addikt
válasz
SpongyaBob #17016 üzenetére
Ne foglalkozz vele.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
legiaap #17011 üzenetére
Miért is kellene hagyni?
Mert az emberek méregdárga telefonokat vesznek és nincsen pénzük egy 2-300 forintos alkalmazást megvenni? Ugyan már. Ez kb. olyan mint iphone-nal visszahívós sms-t küldeni, de mondhatnám az S4-est is stb, stb. Ettől függetlenül nem rám tartozik ki mire költi a pénzét, magánügy. -
jockas
senior tag
Amíg a fizetős appok nem reklámoznak, addig csak legyenek fizetősök. Nem értem mit kell ezen a fizetős appokon kiakadni...persze értem én, hogy egy T kártyás 13 éves gyereknek nem tetszik.
Az meg nem a MS hibája, hogy az android és iOS OS-ekre írnak appokat. Lassan azért ez is változik...
-
aero.
veterán
Én azon lepődtem meg, hogy rengeteg appot akcióznak le ingyenesre, és nem a leggagyibbakat.
Szóval azért hozzá lehet jutni elég jó cuccokhoz.Mondjuk talán nem is használok fizetőset, mert mindenből meglett az ingyenes alternatíva.
-
törölt tag
Azert fizetősek ezek az appok mert a kisebb felhasználóbázis miatt nem a beépített reklámmal nem biztos h megtérülne nékik. Meg több felmérés is kimutatta már, hogy a WP-s felhasználók körében nagyobb a vásárlási hajlandóság. Mondjuk ez a platform terjedésével folyamatosan csökken, viszont egyre inkabb meg fogja érni a reklámos ingyenes változat.
-
Kube
senior tag
Már kifejtettem és elismertem a túlzást is de még ostorozzál légyszíves. Akku figyelő... még jó hogy nem vagyok app mániás, már csak ezért sem érdekelt az áruházban lévő kínálat minősége vagy hiányossága de attól még létező dolog.
(#17005) Rubbi: van app jó sok ingyenes, de mikor megláttam hogy egy-két olyan app fizetős ami azért fájt a szívemnek, főleg hogy minden más rendszeren ingyenes akkor azért elszontyolodtam. Van kismillió alkalmazás, nem ezzel van a gond, még csak nem is az áruházzal. Viszont több app is vagy nem éppen olyan, vagy annyira fapados a konkurens rendszereken lévőkhöz képest hogy csak na. Van még mit fejlődni de jó úton halad minden.
(#17007) dejaris: ki mondta hogy drága?
-
Clemi
veterán
Nem akarlak elszomorítani, de amit én használok ott a csempe színe változik a ki/be kapcsolt állapottól függően. Igaz a telefon gyári menüjébe visz, de legalább nem a beállításokhoz, hanem egyből a Wi-Fi kapcsolóhoz. Ha lenne egy ilyen kapcsoló csempe, ott is kellene az a plusz egy lépés, ami a csempére bökéssel felbukkanna, hogy ki/be különben elég gáz lenne, hogy matatsz a képernyőn, és észre se vetted, de kilőtted a Wi-Fi kapcsolatot, vagy épp bekapcsoltad a 3G-t.
Ha meg a fel, vagy lehúzós redőny szerű menüt hiányolod? Hát ott is lenne egy plusz lépés az tuti.Gagyi az áruház? Ugyan mitől gagyi? Jaaa mert nincs benne 765 féle akku figyelő program? Azt egyébként meg csak úgy halkan megsúgom, hogy van kukarobis táblagépem (a W8-as még bazi drága) de azon is elég sok fizetős progit használok. Az a pár száz forint nem nagy érvágás és a megfigyeléseim szerint ezek a programok legalább rendesen működnek is és nem a reklámok arcodba tolása a fő funkciójuk.
-
SpongyaBob
veterán
Azért nem minden fizetős és reklámot sem kapsz bele
Rengeteg app van ami teljes verziós annak ellenére, hogy van egy vásárlás és egy kipróbálás lehetőség is. Utóbbi sok esetben teljes verziót jelent, csak te eldöntheted, hogy akarod-e támogatni a fejlesztőt.
Egyébként ezek olyan dolgok amikről előtte lehet ám tájékozódni
-
Kube
senior tag
válasz
#42308056 #17003 üzenetére
Szerintem ez összefügg azzal hogy engedélyezve van a háttérben futással, vagy az állapotmentéssel és onnan folytatja ahol abbahagytad. Nem is tudom melyik frissítésnél jött ki az hogy ha a menüből nyitod meg a nem bezárt alkalmazást akkor is onnan folytatja ahol abbahagyta. Ugyanis anno úgy volt hogy csak a kezelőből visszahozott appoknál folytatta a mentett állapottól, viszont ha a menüből akartál visszalépni akkor újraindította az alkalmazást.
-
Kube
senior tag
válasz
SpongyaBob #17000 üzenetére
Jó, elnézést kicsit erős kijelentés volt
de durván minden fizetős és az appok is fapadosak na meg kevés is van belőlük, igaz erről nem az áruház tehet, szóval jogos.
-
válasz
SpongyaBob #17000 üzenetére
gondolom arra próbált célozni, hogy bármi újdonságba futsz bele a neten, az csak iosra és kukarobira érhető el
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest