- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom.
Van egy HTC touch diamondom és szeretnék rá magyarítása.
Valaki esetleg tudna segíteni?Előre is köszönöm!
-
Viktor77
titán
válasz
Estwan #33005 üzenetére
A Névjegyzékben van valahol egy export nevek, azt egy sd kártyára mented (a .vcf fájlt), vagy magára a telefonra, amit rádugsz gépre, rámásolod. Feltöltöd Drive-ba (vagy az Androidos telót is gépre dugod), onnan meg a telóra.
Vagy a két telót BT-n összekötve (ha látják egymást) is átküldheted a fájlt. -
Estwan
csendes tag
Sziasztok!
lumia 530ról szeretnék névjegyeket áttolni androidra. Van valamilyen alkalmazás erre?
Köszi! -
gthomma
senior tag
No. There are no other app stores for Windows Phone/Mobile. The Windows Mobile license does not permit store applications, nor do the APIs seam to provide anyway for a third-party to download/install an application — not that anyone would want to write one.
As a developers, you can side load applications with the SDK.
Considering that Microsoft ended development on Windows Mobile over two years ago and is de-supporting the OS on December 10, 2019 (i.e. four days from now). It’s a bit of a mood point.
Pedig nekem is jó lenne ha lenne valami "elmentett" Store. Kényszerből Lumia 950XL-t használok, nagyon nincs pénzem most telefont venni. 3 hete keresgélek mindenhol csak halott hivatkozások ha appx fájlt akarok letölteni.
-
Isti2
aktív tag
hello.
a store-ból lehet appokat elmenteni, hogy meglegyenek ha bezárják a store-t?
ha nem, van alternatív letöltési hely?
pl. mint droidon az apkpure vagy hasonló -
Sziasztok , mivel nem elérhető a store , ezért van olyan oldal ahol egy PDF olvasó alkalmazást külső telepítésével megoldható ? 735:8.1
-
Keeperv85
nagyúr
Nem került nekem semmibe, megmarad mint érdekesség. Esetleg kipróbálok valami Android mókázást rajta... Nem vagyok tőle felhőtlenül boldog... Mondhatni sajnálom, hogy így értek véget...
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Megvert az Isten egy Lumia 550-essel. Még mindig nagyon szép, nagyon fürge... Csak éppen 3 dolog hiányzik a boldogságomhoz:
Youtube alkalmazás. Facebook Messenger, valami böngésző... Ami nem az Edge. Mondjuk Chrome-ra csorgatom a nyálam...
Túl nagyok az elvárásaim?
-
metal 17
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #32993 üzenetére
Ragaszkodom a régi dolgokhoz,az a röhelyes van2011-es Nokia c05-03 is még első akksival,elövettem... a mobilinternet, Facebook a keresöböl és a saját appbol is müködik a maga tempójával.AFacebbok app jelezte hogy van frissebb verzió és frissített. Csak a rendszer már szokatlanul lassú. És itt van a 3 éves 530-as és semmi nem müködik rendesen.
-
metal 17
csendes tag
Lumia 530-on /wp.8.1 /miért nem megy a Facebook a böngészőből? Régen állandóan lefagyott kidobott a kezdöképernyöre.Pár hete újra próbáltam és jó volt üzenetet és képeket is tudta küldeni a Messenger böl, a hírfolyam is szépen gördült. Most megint 2-3 bejegyzést látok lefagy és visszadob a kezdöképre mint régen. Ha valaki tudna segíteni?
-
Vegha
senior tag
Használ valamelyikőtök megfigyelő alkalmazást Windows Mobile-on ? Kivételesen nem a WP telómat akarom kameraként használni, hanem fordítva: a régi droidos telefon lenne a server, a Lumia 550-esem pedig a host. A lényeg, hogy mind WP-n, mind droidon nézhető legyen a képe. A Gotya fizetős, Alfred jó lenne csak nincs WP-re. Egyéb használható alternatíva, ötlet ?
-
chipesz
őstag
A hivatalos app nem jó?
-
Vegha
senior tag
MÁV menetrend böngészésre van működő alkalmazás erre a platformra ? Vagy bilibe lóg a kezem ?
-
egykori
őstag
válasz
Chuck Norris #32980 üzenetére
Ma (kb. 2 hónap óta) sikerült végre frissülnie a BKK Futárnak!
-
Joker88
őstag
tudom, süllyedő hajó egy hatalmas lékkel az oldalán,de..
Kellene nekem Windows 10-es Lumia 640XL-re :
1. : valami frankó hírolvasó/megjelenítő normális csempével ( magyar hírek,persze.. 24.hu-t próbáltam nem megy , EuroNews meg kilép állandóan ' Connectoin Timeout' szöveggel..)
2.: időjárás-előrejelző szintén működő csempével.
-
válasz
Chuck Norris #32982 üzenetére
Lesz, ha majd sikerül egy épkézláb kiadást(telepítőt) összehozniuk. Te is írj nekik, hogy lássák nem kevesen használják, van rá igény. Így talán ezen a platformon is megmarad a támogatás.
-
válasz
Chuck Norris #32980 üzenetére
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, nyomtam egy HR-t a Lumia 650-en, fel akartam telepíteni a BKK futárt de 0x80073cf9 hibát ír. Google nem mondott semmi érdekeset, tudtok valami megoldást, vagy hasonló programot? Köszönöm,
-
makoss
veterán
Üdv!
Bocs, ha rossz helyre írtam volna...
Van egy kolegámnak Microsoft Lumia 525 telója és sehogy sem jön be a videa.hu oldalon egy film sem:
Milyen beállítással lehetne megnyitni a videót? -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak.
Ismét üzemre szeretnék bírni egy Lumia 900 készüléket, amíg másik telefonom szervizeltetem
Már jó 2 éve nem is volt bekapcsolva a kicsike... Ki szedve dobozából feltöltöttem, bekapcsoltam, gyári állapotra állítottam.
Windows Phone 7.8 van rajt'.Probléma: Hozzáadom a fiókokban a "Windows Live" accountom, de folyton a "Fontos!" Joba üzenet virít a fiók neve alatt, aki pedig ugyebár valamilyen beavatkozást igényel.
Valamint nem tudok telepíteni sem a Piactéren, d000f001 hibaüzenetet kapok...Többször újraindítottam és vissza is állítottam már, de ez az eredmény...
Mi lehet a gond, és teendő?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
bluemirage #32976 üzenetére
Oksa, kösz.
-
válasz
ritkaság #32975 üzenetére
Lassabb telefonnál és/vagy lassú SD kártyánál előfordulhat, hogy ahogyan dolgozik a gép, vagy tölti a térképet... a telefon terheltsége miatt nem normális a navigáció.
A párom L650-nél is előfordul néha. Ez van. A mostani a W10 a gyengébb hardvert is meg tudja nyomni már annyira, hogy elég még valami apróság, hogy elcsússzon a navigáció néha, vagy hibázzon'.
Gyors SD kártya, ne fusson semmi a háttérben... és persze egy 930 vagy egy 950-esEz esetben nem lesz gond.
Ha soha sem mutatja, akkor más gond van... De ha ugyanazon út közben hol igen/ hol nem... akkor az amit fentebb írtam.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Újabban elkezdtem használni a Here Drive+ appot. Sajnos hol működik, hol nem.
Az utat mutatja, hogy merre megyek, de nem mindig jelzi, hogy merre kellene mennem. Van valakinek ötlete mi lehet a baj?Ha kikapcsolom a telefont és újra indítom az nem oldja meg a gondot.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Állítható valahol, hogy a telefonon bekapcsolt mobil elérési pont (internet megosztás) ne dobja le egy idő után magát és újra kelljen bekapcsolni? (Lumia 735)
-
psg5
veterán
Sziasztok elfelejtettem hogy működik win alapra egyedi csengohang beallitas. Rington maker letöltve hang bent a zenek kozt de a maker nem látja a zenét amit vagni szeretnék. Miért?
-
St3ven
addikt
válasz
zsoltzsolt #32966 üzenetére
Csakanyolcpontegy.
-
sgx
tag
Sziasztok,
áruházba belépve az alábbi hibaüzenet fogad sárgával:
Súlyos hiba történt
Ismeretlen elrendezés van megadva a jegyzékfájlbanMás is tapasztalt hasonlót? mi lehet a megoldás az újratelepítést kivéve? az újraindítás nem segített...
Köszönöm.
-
Spet
addikt
válasz
*VARJU* #32962 üzenetére
Megoldható a dolog, azonban a gépeddel össze kell kötnöd a telefont, és egy PC-n futtatható felvevő segítségével rögzítesz.
Angol nyelvű leírás hozzá.
-
*VARJU*
tag
Üdv!
Folyamatos képernyő rőgzitésre tudtok valami megoldást?
olyant mintha videó módban rögziteném a képernyőt -
Spet
addikt
Aruhaz vegtelen frissitesi ciklusba es hibara fut. Remelhetoleg MS kepes lesz kijavitani...
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami értelmes time lapse videót készítő programot? 1000Ft alatt jöhet fizetős is, de inkább ingyeneset szeretnék.
-
tibike8
őstag
A Tiles for Outlookot használja valaki itt? Ha igen, működik az utolsó frissítés óta másnál? Nekem azóta nem nyílik meg az app illetve rajta keresztül a naptár sem. Nem tudom, hogy egyedi hiba vagy általánosan barmolták el. Ha általánosan nem megy sehol, akkor nem telepíteném újra mert úgysem segít. Majd egy köv. update megoldja akkor.
-
-
jozdavab
tag
Üdv.
Spotify topikba írtam, de lehet inkább idevaló a kérdésem.Lumia 640 w10m el használtam spotify-t eddig. A telefon újra lett húzva, és az előfizu is le lett mondva egy kis ideig.
Most újra előfizettem, de valami nagyon nem jó.A saját listáim/rádió fület folyamatosan frissítgeti, olyan sűrűn hogy használhatatlan az egész.
Néha beszól hogy nem vagyok prémium,fizessek elő amikor olyan beállítást akarok beállítani, de aztán még is engedi állítani. (wut?)Kijelentkezés/ újrateleptítés nem segít, továbbra is fenn áll a probléma.
Valaki ismer rá megoldást?
Lumia 640 (wp10)
Lumia 650 (wp10) el is próbáltam, ugyanez.
Asztali, store os spotify hibamentes (csak ezt meg a hajamra kenhetem mert a telómról szoktam zenét hallgatni) -
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
W8.1-re ki milyen böngészőt használ? IE mellett melyikkel van kevés gond? Áruházban a legtöbbre fagyásra panaszkodnak (UC, Maxthron...)
Köszi,
A. -
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Nokia Lumia 1520-as mobil készülékkel videó felvételt készítek, de a videó a felvétel az 5-ik perctől elkezd szaggatni, a 7-ik perc után le fagy készülék, és a videó felvétel megszakad!
A készüléken Windows 10 es operációs rendszer van.A felvételt vissza nézve az 5-ik perc után zavaró ahogy akadozik, szerintetek mi lehet a probléma ?
Köszönöm, ha válaszoltok!!
-
Arpee78
senior tag
válasz
Aalvin.e #32811 üzenetére
A kérdésem ugyanaz mint 32811-ben, valaki segített neki, csak nem publikálták a megoldást.
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene, nem tudom feltelepíteni a navicomputerre a Tuhu térképet.
Az a baj, hogy a számítógépen a NaviMapperen sem látom, a mapsources.xml fájlban pontosan mit kell beírni mert próbálgattam de nem sikerült.
Köszönöm! -
-
Vegha
senior tag
Bubit használja valaki W10M-en ? First time user vagyok/leszek, de nem akarom magam feltétlenül szpatni.
-
-
harkhon
tag
Így már ha átnevezem őket látja a lejátszó, de nem egészen értem... a pontot kell kitörölni a szám címéből, de azok között, amiket felismer is van ilyen szóval nem tudom, hogy mi alapján dönt úgy , h melyiket játssza le
egyébként win intézővel másoltam gépről a mem kártyára, majd azt tettem vissza a telefonba.
Köszi az ötleteket és a segítséget, marad az átnevezgetés...
-
harkhon
tag
MP3 formátumú, 320 kb/s ,
max számok vannak a címben, de az nem hinném, hogy gond, mert a felismertek között is van olyan... , a lejátszó nem ismeri fel, de a fájlkezelőből el tudom indítani.... csak mivel nem tud olyan, hogy kijelölöm mindet majd hozzáadom a lejátszóhoz úgy egyesével tudnám csak hallgatni -.-
Mel pl a Bon Jovi elbumáról 2 számot felismer a lejátszó... O.o
Vagy próbáljak a groove helyett másik lejátszót?
-
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek miért lehet az, hogy a groove nem ismeri fel az összes zenét? van olyan előadó/album ahol kb 1-2 számot tud lejátszani az egész mappából? O.o
Teló újraindítás/ mem.kártya ki-be / mappa törlés/másolás kipróbálva kevés sikerrel :/
Köszi!
-
Breaker
tag
Sziasztok
tapasztaltok olyat hogy a Skypenal ha mobilt hivok nincs hang?(egyik iranyba se)
4G T halozaton vagyok és randomra jelentkezik a hiba. Skype egyenlegrol hivok es kicsong felveszi de nincs hang. Telo ujraindit párszor mukodik aztán megint.Üdv
Breaker -
alratar
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy jó FM Rádió appot? -
St3ven
addikt
A WhatsApp meddig fog működni 8.1-en, van erről valami hír? BB-n mindig feldobja, hogy ott csak jún. 30-ig.
-
Vegha
senior tag
Tudnátok ajánlani valami adblockert ? Mióta teljesen letiltottam az adataimat a google számára teljesen irreleváns bannerek jelennek meg.
-
Chabee
tag
Sziasztok!
NaviMapper problémában szeretnék segítséget kérni! Mióta Win10-re váltottam állandóan hibaüzenetet küld, hogy nincs beállítva a 80-es port a tűzfalban és nem tud szinkronizálni a mobillal. A gond az, hogy a tűzfal szabályban minden porthoz hozzáfér a NaviMapper, mégse működik. Próbáltam reszelni a szabályon de nem segített semmi.Jah és más program sem használja dedikáltan a 80-es portot.
-
tibike8
őstag
válasz
pubwart #32910 üzenetére
Annyira nem értem, hogy az app miért ír ilyet. Magától nem is fog kapni. A frissítési tanácsadót felrakod és az majd megkeresi a 10-et.
-
pubwart
aktív tag
válasz
Blue Eagle #32907 üzenetére
Hiába Lumina 640 az app azt mondja, hogy nem támogatja a Windows10-re frissítést...
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
Egy jóbarátom problémáját szeretném vázolni. Neki egy Nokia Lumina talán 640-es telefonja van és a telefonon WP oprendszernek megszűnt a Facebook Messenger alkalmazása.
Tudtok valami megoldást, amivel ezt orvosolni lehetne? Vagy egy másik app ami esetleg ezt teljesen át tudja ezt a funkciót venni? Vagy esetleg egy más megoldás?
Köszönöm szépen!
-
Blue Eagle
őstag
-
Spet
addikt
válasz
Blue Eagle #32903 üzenetére
Mi az applikáció neve?
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Korábban vásároltam egy gamét, most viszont ismét fel szeretném rakni az újrahúzott W10-re, de valami nem ok, mert a Telepítés gomb mindig ezt írja ki mikor rányomok és letöltené: "Hiba, lásd a részleteket". De semmilyen részletet nem bírok látni, szóval nem értem mi jó ég van vele. Valaki tudna valami tippet adni?
-
St3ven
addikt
válasz
egykori #32900 üzenetére
Persze, csak a frusztráció ihlette a költői kérdésemet.
Azért vettem meg az Amazingot is, mert nem felelt meg a gyári. Mindenképpen olyan alkalmazás kellett, ami a Weather Underground adait jeleníti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest