Új hozzászólás Aktív témák
-
anny
újonc
válasz
Bukk900 #16859 üzenetére
Szia!
A navicomputert letöltöttem a telefonra.
A navimappert is a gépre. Megcsináltam a tuhu beleillesztését is.
Aztán a telefonon a desktop sync-nél beírtam az ip címem, amit a szg-en a neten lekérdeztem. Kipipáltam az update 'mapsources.xml-t is.
Viszont a Port alá azt írta hogy: '80'. Nem volt olyan, hogy 'connect', mint amit te képen beillesztettél, mert amikor rákoppintottam, azt írta, hogy hibás a csatlakozás. A súgóra kattintva írta, hogy van ilyen tipikus hiba, ki kell iktatnia tűzfalat. valami olyasmit állítottam be rajta, hogy 5 percre alvó üzemmódba vonul. Úgy se működött. Aztán teljesen letöröltem a tűzfalat, de akkor se működött. Így most se a programot nem tudom használni, de már tűzfalam sincs.
Egyébként Lumia 930, Win 8.1, valamint a szg-en win10. Egyébként oda a térképekbe letöltöttem a Magyarország térképet.Kérlek segíts! Mit csináljak?
Köszönettel;anny
-
zolnagy
őstag
válasz
Bukk900 #30326 üzenetére
Na megnéztem a könyv ikont.
Valóban tördeli így az oldalt, de sajnos mindent hozzászólást egybe ömleszt, így nem látni, hogy mit, ki írt.
Így a fórum, fórumként már használhatatlan. Tehát még mindig ott tartok, hogy nem láttam egy igazán jól működő megoldást.Itt egy video róla: [link]
-
-
-
-
rasurosenpai
tag
válasz
Bukk900 #28648 üzenetére
Bukk900
Köszönöm szépen!
Sajnos nagyon kezdő vagyok a gps-es túrázásban, és nem sikerül összehoznom amit szeretnék. Szóval a Kinizsi 40-en fogok részt venni idén, és annak az útvonalát szeretném betölteni, hogy követni tudjam a nyomvonalat. (bónuszként még kapjak statisztikát a teljesítményemről.)
Gyakorlatilag már ott elakadtam, hogy a turistautak.hu oldalról a Kinizsi 40 2009 útvonalat letöltsem (egyik böngészővel sem megy sem az .img, sem .mps formátum.)Letöltöttem a maloo-t, a navcomputert és az outdoor navigationt is, nem tudok melyik a legalkalmasabb erre a célra.
Kaphatok egy kicsit szájbarágósabb leírást (lehet priviben is, hogy ne untassuk a többieket)?Előre is köszönöm szépen!
-
rasurosenpai
tag
válasz
Bukk900 #28631 üzenetére
hroberto, Bukk900
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazából a Kinizsi 40 túrán vennék részt, és azt szeretném telefonon végigkövetni. Vagyis látni szeretném az útvonalat, és tudni, hogy nem tértem le róla!
Ehhez keresek appot. Természetesen megnézem az általatok javasoltakat!
-
MarQs
senior tag
-
zsoltip
őstag
válasz
Bukk900 #28435 üzenetére
Microsoft Cameraval készült sorozatképek.
Úgy szeretném, bármi is legyen a neve, hogy az egy fajlba mentett képsorozat, valamilyen nem csak a Nokiámon megnézhető képformátum legyen, hanem pl. .gif kiterjesztés, vagy hasonló. S így az más eszközön is megtekinthető, kvázi mozgóképként. -
kolosanyi
veterán
válasz
Bukk900 #28353 üzenetére
Mobilhálózattal együtt vagy csak GPS alapon? Mert például a Polar órám csak GPS alapon azért néha eldobja a jelet, ha olyan helyen futok. Előtte telefonnal ez nem volt jellemző, csak az meg simán pontatlan lett ugyanazokon a helyeken, gondolom a hálózat azért besegít.
-
-
SOAD19
addikt
-
Bukk900
őstag
válasz
Bukk900 #27273 üzenetére
Help! Foobar 2000 + Remote programot próbálom összehozni ez alapján, de nem sikerül a párosítás.
Ez a DACP szerver csak akkor működik, ha mindkét eszköz ugyanarra a routerre csatlakozik, mert nálam most nem így van, később ezt is kipróbálom majd.
Valami egyéb ötlet zene távvezérlésre? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged