- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Urak! Instagramra mit ajánlotok? Instagram béta vagy 6tag?
-
consono
nagyúr
Itt a 2-es és 3-as pont leírja hogyan csináld: http://pocketnow.com/2013/10/14/install-windows-phone-8-gdr3-for-free
Ha megvan le kell tölteni a fejlesztő oldaláról a legfrissebb verziót és feltelepíteni, az majd frissül percenként.
-
sagit
veterán
N9-en szerettem meg, este volt főleg hasznos amikor amúgy is töltőn a telefon.
Oppenheimer: nem lehet szerintem
Amit lehet: Külön csempét rakni neki, így egy érintéssel bejön ez a screen, beállítani hogy ha feloldod dupla érintéssel akkor a menü jöjjön be ne az app, a fényerőt lehet állítani, meg hogy amikor ez az app megy akkor működjön vagy ne működjön a vissza gomb.Am a csempéjével kiváltottam 2 csempét ( időjárás,akku)
consono: És ahhoz hogy percenként frissüljön a csempe mit kell állítgatni? Mert nekem nem akar percenként frissülni
-
jé
csendes tag
6tag nálatok tud települni? Legutóbbi frissítés mindig elakad, illetve uninstall-reinstall sem segített. Netkapcsolat oké, tárhely van, más appokkal amúgy nincs gond, vajh mi lehet?
-
Meghivott
addikt
A skype és a viber össze vissza jelzi hogy Online vagyok vagy sem, pedig mindig az vagyok.
Másnál is gond? -
-
törölt tag
Frissült a Series Fan, megint el lett kútba egy funkció. Kezdőképernyőre tűzött sorozat csempéje használhatatlan, egyből kilép.
-
muratomi1
senior tag
Mi ez az Xbox music?
-
törölt tag
válasz
DaveHutt #16738 üzenetére
Doodle Link De ez már vagy 2 napja ingyenes...
-
DaveHutt
őstag
Ma ingyenes:
http://windowsphone.com/s?appid=446af1c6-df75-47d6-80f8-75f4d1a70ac1 -
Meghivott
addikt
Melyik a legjobb csempeszinezo alkalmazás?
Tematikusan szeretném atszinezni őket... -
jockas
senior tag
Az IM+ másnak rendesen kezeli a skype-ot? Most hiába írtam valakinek vagy ugyanaz a valaki írt nekem, sem ő nem kapta meg amit írtam, sem pedig én, amit ő írt. Közben a skype elérhetőnek jelez minket egymásnak...
-
DaveHutt
őstag
A következó kérdésem WP7.8 userekhez szól. Facebook beta 3.2.0.4, legfrissebb verzió. Jelzi az értesítéseket szépen a csempén (végre már). Miután megnézem őket az appban, és visszatérek a kezdőképernyőre, beragad a csempén egy értesítés, és amíg nem történik semmi facebookon ezt mutatja nekem. Másnak is csinálja ezt?
-
StLui
veterán
válasz
tisti1965 #16727 üzenetére
Binget használom én is, de ezek a síterep infók egy ruppót nem érnek. Wildkogel-re mennénk, azt írja 5cm hó, bergfex szerint 70 a hegyen, 0 a völgyben, ráadásul bing szerint 18/18 lift üzemel, de csak 2/24 pálya, ami eleve hülyeség, mert akkor minek menne 18 felvonó. Persze a saját weboldaluk szerint, és a kamerák szerint is üzemel minden pálya és felvonó.
-
pdw_ph
tag
válasz
k.daniel91 #16703 üzenetére
Én gépen a YNAB-ot használom, sajna annak nincs WP8 kliense (és csak a fórumban hekkelget egy bétaverziósat egy csávó, ami ugye nem garancia). Droidra vlt kliense, használtam is, de WP8 óta azt vettem észre hogy semmi szükségem a telefonon is látni a büdzsét. Esetleg elgondolkozhatsz azon is, hogy tényleg kell e neked telefonos app
-
legiaap
félisten
válasz
Darellus92 #16719 üzenetére
Na annál rosszabb weather appot nem is láttam. Alig jönnek rá frissítések. A csempe sem igen akart frissülni. -
Clemi
veterán
válasz
nicu71 #16708 üzenetére
Komolyan elgondolkodtam ezen az óra csempén. Aztán marhára rájöttem, hogy minek?
Alap eset, a pihenőben lévő telefont kézbe veszem és az esetek 99%-ban megjelenik glance screen órája. A következő lépés, ha használni akarom a telefont, akkor a lezáró képernyőn megint ott az óra. Ha feloldottam a képernyőt, akkor meg igaz, hogy kicsiben, de ott az óra a képernyő tetején
Szóval minek a külön óra a főképernyőre? Ha használtam a telefont (mondjuk böngésztem, játszottam, zenét hallgattam, filmet néztem) és szeretném tudni mennyi az idő és valamiért épp rejtőzködik a képernyő tetején az óra (bár nekem nem szokott), akkor a tetején egy lefelé húzó mozdulat és megjelenik az óra. De ha ez nem jó, akkor lezárom a telefont és megint ott a glance screen órája. Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy tényleg tök felesleges még külön óra csempe, aminek percenként kell magát frissíteni tehát még az akkut is fogyasztja.....
-
yootti
tag
Sziasztok.
Megkérdezném,hogy a cronos calendarban hogyha beállítok pl.egy születésnapot holnapra akkor hol lehet azt beállítani,hogy a következő években is jelezzen azon a napon? -
Darellus92
aktív tag
HTC Weather
-
válasz
www.ihomemoney.com - ennek van wp és w8 kliense is, de nem próbáltam, 4 dollár havonta
-
batai15
félisten
De a htc hogy oldotta meg? V nekik hogy lehetett?
-
nicu71
addikt
egyik kis barátom rámírt,hogy tudnék-e egy HTC stílusú órát Lumiára,ami folyamatosan frissül,azaz mindig a valós időt mutatja...szerintem nincs,de nem akarom lelombozni szegényt,ha valaki tudna esetleg egy jó megoldást,frankó lenne!
-
törölt tag
válasz
Toshl Finance? Igaz, Windows app tudtommal nincs viszont van webes felület.
-
btudos
nagyúr
válasz
Excel tábla?
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérni, hátha valaki használ hasonló alkalmazást.
Keresek egy olyan költségvetés manager app-ot, mely van Windows Phone-ra, illetve Windows 8.1-re is, az se baj, ha fizetős. Előnyt jelentene, ha Skydrive-on keresztül szinkronizálódna.
Keresgéltem már annyit, de egyenlőre csak a Mint.com-ot találtam,ami mindkét platformra elérhető, de hát az kis hazánkba nem elérhetőKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest