- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marion1
tag
válasz
-atesz- #16480 üzenetére
Valóban nehezen frissíti magát a beállításokban az élőcsempe frissítéseknél kell beállítani a élőcsempe frissítést.Nekem így frissült.Most néztem nekem is 26-án frissült utoljára.eddig fel sem tűnt.Ráadásul most már reklám is "reklám dukál hozzá harmadik napja vagyok 100000 látogató
ha rá kattintok akkor a jó ég tudja mi a nyeremény" az időjárás appból van plusz pro verzió
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Létezik olyan app, amiben be tudom állattani, hogy milyen sorozatot nézek, és figyelmeztettet amikor a legújabb részt adják?
-
szaki04
senior tag
válasz
novoszath #16490 üzenetére
Azt hiszem, ebben van ilyen: jack of tools
-
T_Stark
őstag
Ér ez valamit? Próbáltátok már?
-
novoszath
senior tag
Keresnek decibel merő progit
milyet tudnatok ajanlani ami relativ pontos lenne?
elöre is köszönöm a segitseget
-
aero.
veterán
válasz
SpongyaBob #16487 üzenetére
Itthon vagyok végig, kb 10 méterre a router.
-
aero.
veterán
válasz
Polllen #16479 üzenetére
Igen, be van kikapcsolt kijelzőnél is a wifi. Szóval emiatt én se értem. Van 5mb alkalmazásletöltés is mobilneten. Amit nem értek, mert net nem ment el, mikor én töltögettem.
Most estére kikapcsoltam, hogy dobja a wifit ha lezár a képernyő és 0mb lett, pedig írtak vagy 5-en FB-on, email is jött. Ki érti ezt?
-
sutyesz96
őstag
Egy újabb fb appos kérdés.
Van olyan app, ami jelzi hogy megnézte-e a chatpartner az elküldött üzenetet?
-
-atesz-
aktív tag
A weather view másnál sem működik?
(nem frissít)
-
Pano
addikt
válasz
btudos #16473 üzenetére
Néha-néha töltök csak fel, igazából csak kapcsolattartásra kell a net (viber, mail, üzenetek), arra meg bőven elég a 100 MB, még sose sikerült túllépnem, úgy hogy mindig megy.
Csak most feltöltöttem facebookra egy képet és 5 megával leszipolyozta az adatforgalmat, akkor mondtam, hogy ez nem lesz jó így (ma vettem a telefont amúgy).Olyan beállítási lehetőséget meg nem találtam, hogy kisebb felbontásban fényképezzen eleve.
-
aero.
veterán
válasz
btudos #16473 üzenetére
Azt a FB meretezi át üzeneteknél, ha falra posztolsz oda az eredeti méret megy. Mig feltoltod mindegy hova, addig a telón lévő egesz sokmegas kepet töltöd.
WP-re nem lesz eleg 100mb. Érthetetlen okokból nalam wifi mellett is General kb napi 5-15 mb-ot. Az IE meg a FB meg szo szerint zabálja.
25.-én nullazodott a Data sense, azota Itthon vagyok wifin, megis elfogyott 28mb mobilnet.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Olyan egyszerű alkalmazást keresek lumia 920-ra, amivel gyorsan átméretezhetőek a képek. Nem kell semmi bonyolult, csak megosztás előtt a méretét lehessen csökkenteni, mert a 920 kamerájával elég hamar le fogja szívni a 100 megás netet, facebookra meg feleslegesek ekkora képek. -
StarKiller89
senior tag
Facebook app-ban lehet valahogy váltani offline és online chat állapot között??
-
-
tisti1965
aktív tag
tudnátok ajánlani,valami jófajta tv néző appot,ha van ilyen?
-
dejaris
addikt
válasz
SpongyaBob #16455 üzenetére
Mindig is f2p volt. Te mit vettel meg?
-
SpongyaBob
veterán
Ingyenes a Jetpack Joyride. Szerintem nem szokott az lenni, de fogalmam sincs mert én már megvettem.
-
kezman
őstag
Ébresztőóra app ami kiírja csempére ébresztéseket, keresek, Kösz előre is
-
pzstm
titán
WP8 only, Xbox cím, 1 dollárért, sajnos trial nélkül (kommentek alapján 512-es masinákra nem teljesen tökéletesen van optimalizálva..;( )
-
dejaris
addikt
válasz
SpongyaBob #16442 üzenetére
Egyszer volt budan kutyavasar
-
HawerKing
őstag
Kiraly ez a Topic s ti is kiralyok vagytok
nagyon megkonnyititek az emberek dolgat s surjen kozlitek a jo s ingyenes appokat
remelem nemsokara azt is latom itt hogy az AB ingyenes
-
Zoli133
addikt
A régebbi aknakereső szimpatikusabb.
Egyébként nem értem, hogy ezeknél az egyszerű MS-es aknakereső/mahjongg/pasziánsz játékok alatt miért melegszik jobban a 920 mint egy Mass Effect Infiltrator alatt. Optimalizáltság? A 3D-nek gondolom jobban kellene ennie az erőforrásokat.
-
Hammy
tag
-
pzstm
titán
Microsoft releases Mahjong and a new Minesweeper for Windows Phone 8
Mindkettő ingyenes, WP8-as és 512-es masinákon is megy és Xbox cím
-
Reno7
senior tag
A MoliPlayer Pro próbaverziójának milyen korlátozásai vannak? A feliratokat tudnia kéne? Mert nekem nem sikerült működésre bírni se a belső sem a külső feliratokat, a hangsávokat viszont tudom váltogatni.
-
pzstm
titán
Xbox Live cím, bár nem éppen olcsó
-
HawerKing
őstag
Sajnos nekem nincs bankkártyám, hogy vásároljak a store ból viszont az Angry Birdseket nagyon megvenném az összeset. Csak ennyiért nem akarok csináltatni. Van e esély rá, hogy valamikor ingyenesek lesznek vagy van e megoldás másképpen is vásárolni???
-
aero.
veterán
Ingyenes a Dark Lands
1$
WP7.5 / WP8 -
Clemi
veterán
válasz
geeri3 #16414 üzenetére
Erre kíváncsi leszek! Egyébként ez a hiba mármint ez a "nem lehet kapcsolódni" az elérhető helyett, az én telefonomon is gond volt, ha jól emlékszem több mint egy hónapig. Hiába állítgattam, kapcsolgattam, nem lett jó. A HR után jó volt kb 1 napig, úgyhogy utána már azzal se kísérleteztem. De ez a Battery alkalmazás nekem is gyanús, mert ha jól emlékszem akkor nekem is az volt még az akku figyelő programom.
-
kezman
őstag
Fájlküldés wifin keresztül , hogy lehetséges, csak hogy ne kelljen dugdosni az usb-t ??
-
geeri3
csendes tag
-
Meghivott
addikt
Üdv,
valami patent hangrogzitot keresnek. Olyat ami sd-re ment es a minősége is jo.
Köszi -
Osiris
őstag
Valami bevált ssh klienst tudnátok ajánlani? Eddig vagy többezer forintos áruakhoz vagy nem működő billentyűzetű alkalmazásokhoz volt csak szerencsém ebben a témában.
-
Clemi
veterán
válasz
geeri3 #16405 üzenetére
Vazze kipróbáltam a módszert amit leírtál.... és a nejem telóján megérkezett az "elérhető" felirat a csevegési állapotnál, de csak miután kiléptettem a telefonon lévő FB alkalmazásból. Azóta online módban van. A módszer működik!
Valóban a "Battery" alkalmazás kavarná így meg? A nejemén is rajta volt.
-
geeri3
csendes tag
Kösz a tippeket.
Azonosított eszközöket találtam, nem volt ott egy sem.Ha offlinera rakom magam, fb chat ki, takarékos üzemmódban a speciális beállításoknál alolról felfelé kivalasztom a pontokat, majd takarékos üzemmód ki, fb chat be, állapot Online. Működik.
Az tűnt fel, hogy a battery alkalmazás értesítése a gyors merülésről teszi tönkre a rendes működést, pedig eddig nem volt ezzel probléma. Most kipróbálom nélkule mi történik.
-
Elementh
aktív tag
-
StLui
veterán
válasz
geeri3 #16393 üzenetére
Most FB beta már jó egy jó ideje, én voltam az egyik főfő bosszúskodó ez ügyben.
Egy valamit még próbálj ki, kapcsold is le a csevegést a beépítettről, illetve asztali gépen a FB-ba belépve meg kell keresni a sok eszközt ami megkapta a "felhatalmazást" vagy mit, és törölni, ez sokaknál segített.fiókbeállítások-biztonság-felismert eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest