- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #21038 üzenetére
Igazad van, hogy rohaggyak meg.
-
válasz
Oppenheimer #20941 üzenetére
Csak utanam
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20943 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20941 üzenetére
nem mesz te sehova.
-
válasz
Oppenheimer #20936 üzenetére
De minek hianyoljak wp-rol. Meg a vegen kepesek valami idiota megoldassal "kielegiteni" ezeket a "remek" igenyeket, ofc nem opcionalisan, hanem fixen.
-
Kyller
senior tag
válasz
Oppenheimer #20936 üzenetére
Én is használom a Nexus7-en, és nagyon jó function! Wp-n valóban nincs értelme.
-
válasz
Oppenheimer #20930 üzenetére
Szoval semmi kulonbseg, csak segit, ha esetleg nem tudnad valakinek a nevet.
Nemgyerebe wp-re, akarhogy is nezem -
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20930 üzenetére
de, kikapcsolhato.
-
válasz
Oppenheimer #20839 üzenetére
Én szeretnék hinni benne, szerintem jó koncepció és működik is.
A C# mint közös nyelv meg nagyon ütős lap.
Csak ne lenne ennyire veszettül drága. -
válasz
Oppenheimer #20832 üzenetére
Volt, konkrétan eggyel.
Ott az volt a téma, hogy az üzleti és validációs szabályokat, amit az appnak számolgatnia kell, egy C++ libben implementálta a megrendelő - így egyrészt hordozható a három platformon plusz szerveroldalon, másrészt nem lehet egykönnyen visszafejteni.
Nem volt könnyű menet a C++/CX illesztés, de cserébe tök érdekes.
Egy játék logikai részét is el tudnék így képzelni - a grafika már más kérdés, ha két helyen OpenGL, itt meg D3D.Viszont azt már nem tudom elképzelni, hogy egy teljes mobilappot (amiben hálózat meg JSON-feldolgozás van például) hordozható C++-ban írjak meg. Nem is tudom, van-e ehhez megfelelő eszköztár.
Illetve most dolgozok egy hobbiprojekten, ami egy létező C program portja WinRT-re
De nem tudom mikor lesz kézzel fogható.
Sofian: Mi az a GFK?
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #20565 üzenetére
A Transit ugyanugy megmondja, hogy mikor indul busz a megallobol, de nalam pl. van 6 jarat egy iranyba (busz+villamos), es nem kell mind a 6 menetrendjet kulon megneznem, hanem a Transit gyaloglasi sebessegtol fuggetlenul megmutatja, melyik jon legkozelebb.
Senkit nem akarok teriteni, vannak gyengesegei a Transitnak (foleg az online-only kivitelezes), de igenis jo alternativaja a hagyomanyos menetrend alkalmazasnak.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #20511 üzenetére
Én is benéztem tegnap, Windows8-on frissült nem Windows Phone-on
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #20513 üzenetére
Az újdonság varázsa
-
osii
tag
válasz
Oppenheimer #20249 üzenetére
Köszi is érdemes letölteni valami féle lejátszót vagy használjam a gyárit ?
-
Giovan!
addikt
válasz
Oppenheimer #20214 üzenetére
az a lumai 930 mondjuk biztos valami szar utánzat,szerintem ilyen névvel kínai lehet,azok meg akadnak...
-
saiyajin
senior tag
válasz
Oppenheimer #20194 üzenetére
Igy mar egesz jo a onedrive, meg lett oldva a photo hubbol valo feltoltes, ami hianyzott nagyon.
Ma frissult az ebay app is. Szepen megujult.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20189 üzenetére
es ezt gondolom kurva nehez lett volna beletenni az email alkalmazasba....
-
mdraco
őstag
válasz
Oppenheimer #20189 üzenetére
Akkor látja az idegen fájlt is? Mert régen fogadtam bluetoothon egy fájlt, nem tudtam mit kezdeni vele, nem is tudtam kitörölni mert nem lehetett látni sehol.
-
nicu71
addikt
válasz
Oppenheimer #20086 üzenetére
hát én is néztem ma nemegyszer.Főleg hogy ma biciklizős-zenés napot tartottam,voltak gondok...
-
cattus
addikt
válasz
Oppenheimer #20086 üzenetére
Nem is feltétlen ma kell érkeznie, csak a héten valamikor.
-
kezman
őstag
válasz
Oppenheimer #20071 üzenetére
Az tényleg jó lenne csak ne lennének azok a bolhafasznyi betűk
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #19974 üzenetére
Optimalizálni kellene egy kicsit, ez tény. Amióta gyorsítótárazás van még kevesebb fér a memóriába.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Oppenheimer #19974 üzenetére
Szintén, mindent ujratolt.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Oppenheimer #19969 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #19563 üzenetére
majus
-
sagit
veterán
válasz
Oppenheimer #19495 üzenetére
Ja értem.
A FB Beta is frissült
-
válasz
Oppenheimer #19495 üzenetére
[link] - jobb későn, mint soha
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #19380 üzenetére
Szerintem a Turtle blog jó, csak néha hajlamos kilépni...
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #19380 üzenetére
meh, szar az osszes.....
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #19322 üzenetére
Ket nap csuszasban van a piacter
az az erdekes, hogy tegnap jott frissites masra, de ezt nem jelezte.meke11: reading es a bookviser tud epubot!
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #19214 üzenetére
Nekem nem akad, sem jobbra sem balra.
-
Zoli133
addikt
válasz
Oppenheimer #19207 üzenetére
Jah, igen így van hogy felejthettem el. Sose leszek rendes MS bérenc.
-
Zoli133
addikt
válasz
Oppenheimer #19204 üzenetére
Én a build alatt már 8.1 akarok használni, hogy miközben nézem a streamet ki is tudjam próbálni a zújdonságokat.
Persze tudjuk mit szoktak mondani a nagy akarásról... -
alratar
addikt
válasz
Oppenheimer #19084 üzenetére
Melyik weather appot ajánljátok?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18984 üzenetére
Aha, meg
-
polonic
félisten
válasz
Oppenheimer #18960 üzenetére
Baszod, normális linkeket már, pls!
-
válasz
Oppenheimer #18828 üzenetére
arra van más módszer is, én nem adom meg a számom - bár szerintem ez csak ilyen látszat, hogy nem tudják
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18793 üzenetére
Hm. Nem is tudom, hogy hol olvastam lehet hogy itt de azt írták hogy ha egyszerre több program használja a GPS-t akkor már nem lesz olyan pontos.
-
válasz
Oppenheimer #18793 üzenetére
pontosan. egyébként is mobilnetről hallgatom spotifyn a zenét bluetooth fülessel futás közben
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #18703 üzenetére
És téged ez megnyugtat?
-
kezman
őstag
válasz
Oppenheimer #18629 üzenetére
Sry tényleg a csempére gondoltam, nekem tetszik a új skinek, nem olyan egyhangú, legjobb naptár szerintem wp-n
-
válasz
Oppenheimer #18629 üzenetére
én is pár hete véletlenül vettem észre, hogy lehet állítani a csempe kinézetét
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #18626 üzenetére
Amúgy maga a naptár szinte ugyan olyan maradt, de finomítottak azon is azért. És amúgy marha jó lett szerintem.
Most nézem, hogy egy csomó skin van a naptárnézethez is. Vagy ez idáig is volt? -
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #18623 üzenetére
Igen.
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #18614 üzenetére
Nálam szerencsére megy rendesen frissítés után is. Nekem tetszik a design váltás.
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #18614 üzenetére
Koszi! Akkor lehet, hogy meg varok vele.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #18595 üzenetére
Igen, nem ehhez kilóg a seggem a gatyából.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18578 üzenetére
Nekem új
Eddig nálam ez nem ment.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18416 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #18416 üzenetére
+1
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Oppenheimer #18222 üzenetére
Megérte megvenni? Milyen a játék? (sajna az áruházban nincsen róla vélemény)
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #18076 üzenetére
Amúgy az. Ráadásul a böngészőben nyitja meg a cuccokat.
-
petyalive
csendes tag
válasz
Oppenheimer #18022 üzenetére
Nem talállak Benneteket, irjatok rám, 'Péter a HUN' A nevem idézőjelek nélkül
-
válasz
Oppenheimer #17993 üzenetére
csak, hogy valami legyen a naptáramban. ez talán értelmesebb, mint az összes fb ismerősöm szülinapja
-
válasz
Oppenheimer #17965 üzenetére
-
válasz
Oppenheimer #17982 üzenetére
most ezt komolyan kérdezed??
You can export your friends' birthdays or upcoming events into Apple iCal, Microsoft Outlook and Google Calendar. Note that you can prevent event invites from being exported in the calendar settings.
Or to export a single event, click Export on the event page. -
savoo
addikt
válasz
Az outlook.com-on nincsenek facebook események, szerintem az csak a wp gyári naptárába szinkronizálódik, ezért nem látszik a chronosban sem.
Ha beakarod kapcsolni a chornosban a Windows Phone Calendart akkor ki is írja, nem tudja megjeleníteni őket.
-
El Gringo
senior tag
válasz
face szülinapok nálam ok. Eventek nincsenek. Szülinapokat lecseréli?
-
Integrale
veterán
válasz
Oppenheimer #17895 üzenetére
Nekem a windows phone es a microsoft calendar van aktivalva, igy mutatja az fb naptarat is.
-
Fkris
őstag
válasz
Oppenheimer #17891 üzenetére
Nem a beállított Facebook acc-on keresztül küldi az eseményeket?
Nekem a gyári naptárnál ugye ki-be lehet kapcsolni az egyes naptárakat, és a Fbos ki-be kapcsolásával mutatja az eseményeket, egyébként nem(azaz nem a hotmail-es en keresztül, azzal csak csevegsz illetve értesítéseket kapsz, hanem a direktben Fb ként beállított emaillel). -
Integrale
veterán
válasz
Ha ez megnyugtat, akkor nekem sincs ott a facebook calendar, es soha nem is volt.
-
válasz
és az outlook webes felületén látszódnak? (
)
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #17826 üzenetére
Á, az elégedetlen Samsung után ácsingózó ügyfeleket kiveszik a prev for dev programból.
-
polonic
félisten
válasz
Oppenheimer #17811 üzenetére
Minket meg normálatlan linkelésed zavar
-
válasz
Oppenheimer #17807 üzenetére
mert nálad ez nem kérdőjel
pzstm: akkor mutogasd a család idősebb nőtagjainak a konyhában, hátha sikerül összehozniuk belőle valami finomat
-
válasz
Oppenheimer #17623 üzenetére
nem hinném, akkor fordítva lennének a számok. valami más miatt van eltérés
-
tisti1965
aktív tag
válasz
Oppenheimer #17572 üzenetére
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #17511 üzenetére
így van, ez a vv6 már egy tünet. ezek a genetikai hulladékok a többi vv6 szérián nöttek fel. itt az eredmény.
de az a baj hogy a reteklub2-nek abszolút célközönsége a tizenéves korosztály akikből agyatlan fogyasztókat nevelne. nagy a szülő felelőssége. közhely de abszolút igaz.
az én fiam most 22 hónapos. igyekszem a tőlem telhető legjobb mintát adni neki. remélem és valószínü hogy normális értékes ember lesz belőle. de bazmeg mire 20éves lesz, a felnőtt társadalom jó része ilyenekből fog állni. Isten irgalmazzon nehogy döntéshozói helyzetbe kerüljenek...de hogy on is legyek: szerencse hogy a WPs társadalom kibulizta hogy legyen app vv-re.
nyugton alszom ímmár -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #17511 üzenetére
Tudom én, hogy miről beszélt, de sajnos az én korosztályom is sokszor tartja "menőnek"ezt a fajta... Mi ez, celebeskedés? Mindegy, ezt, akármi is legyen.
Nem akartam, de most rákerestem, hogy egyáltalán tudjam, kikről van szó. Nos, alátámasztja előbbi kijelentésem, hogy ezek hasonló korú emberek, mint én. Gratulálni tudok a szüleiknek egyébként.
(#17512) zsírsámán
Tudom, hogy nagyon népszerű, de miért akarják ezt egyáltalán nézni az emberek? Mi a jó abban, hogy unintelligens, iskolázatlan majmok bohóckodását nézi valaki? Ezt már a Győzikénél se értettem soha. Egyesek szerint szórakoztat, engem meg inkább felidegesít, hogy ilyen g*ci buta és ebből keresi szét magát, más meg minimálbérért szív napi 8-10-12 órákat. -
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #17225 üzenetére
Végig erdőben futok, ahol nagyfesz is átmegy egy részen. A friss levegőt viszont nem cserélem le a pontos adatokra.
Így jártam.
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17143 üzenetére
Cache/cookie törlés?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17142 üzenetére
-
válasz
Oppenheimer #17139 üzenetére
te vagy a bugos
rákattintasz a telepítésre, kiírja h nem sikerült elküldeni a telefonra, majd legközelebb pedig ha kell, felrakod
a wp8-as deal-eket hónapok óta így szerzem be
-
Fricó
aktív tag
válasz
Oppenheimer #16847 üzenetére
Csak azt nem értem a gyáriban hogy egy albumból miért csinál annyit amennyi szám van benne?
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16672 üzenetére
Legyen is jobb 710 Ft-ért egy ingyenes proginál... Gondolom a hype is az ingyenes HDR miatt van.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16615 üzenetére
ezres? öccá szokott lenni csak. itt se kérdezek többet...
pzstm:
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #16608 üzenetére
+1 a Fotornak és Boldog új évet mindenkinek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16608 üzenetére
köszi a tippet! Phototasticot már használtam, egész jó, de akkor összehasonlítom őket.
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16599 üzenetére
Kár, hogy nincs trial... Mondjuk legalább nem drága.
-
batai15
félisten
válasz
Oppenheimer #16599 üzenetére
Huha,kedvenc volt droidon!
-
Polllen
félisten
válasz
Oppenheimer #16535 üzenetére
Nem megy az a fránya linkelés, ejj?
-
Polllen
félisten
válasz
Oppenheimer #16347 üzenetére
Ezeket már láttam, azért jöttem ide kérdezősködni
-
válasz
Oppenheimer #16347 üzenetére
én
használomkipróbáltam, nincs vele semmi gondom -
Clemi
veterán
válasz
Oppenheimer #16199 üzenetére
Semmi közöm, az Insider fejlesztőkhöz, viszont megelégedéssel használom a programot hónapok óta. Ha valakinek meríti az akkut, az szerintem max a reklámoktól lehet, amit az ingyenes verzió pörget, de hogy nekem nem meríti az tuti.
Hogy tele lenne felesleges dolgokkal? Kezdjük az elején. Maga a program az élő csempéjén (igaz hogy 30 percenként frissül a rendszer megkötései miatt), de kiírja az akku töltöttség százalékos értéke mellett, a becsült hátralévő időt, mennyi idő telt el az utolsó töltés óta, és mennyi a szabad hely a belső tárolón.
De mik is azok a felesleges dolgok? Először is részletes statisztikát ad az akkku használatról, amivel sokkal könnyebb kiszúrni egy akku zabáló programot, ha valamiért gyanúsan gyorsan merül a telefon. Nem a programot mondja meg sajnos, mint a droidnál a Wakelock detector, csak megmutatja melyik időszakban volt gyorsabb a merülés. Riaszt, ha valamiért egy beállított szintnél gyorsabban merül az akku, riaszt a beállított akku töltöttség szintnél, és jelez, ha kész az akku töltése. Ezen kívül kivált egy csomó olyan kis programot, amivel a telefon kezelését szokták a userek megkönnyíteni.
Van egy led bekapcsolója (zseblámpa), zene lekapcsolója (music stopper), iránytű, ami akár térképen is mutatja a jelenlegi helyed, közvetlen záróképenyő beállítás, valamint wi-fi, adatforgalom, bluetooth, gps, repülési üzem, takarékos üzem, elforgatás ki-be kapcsoló. Ezeket mind ki lehet tűzni a kezdő képernyőre, mint kapcsolót és ott az élő csempe (például az adatforgalom) a színével jelöli hogy melyik funkció van ki illetve bekapcsolva.
Van ezen kívül a Bing háttérkép letöltés, a világóra, a stopper és a vissza számláló, ami még az időt is bemondja, és a szerintem létező talán legrészletesebb rendszer információs rész, beépített diagnosztizáló modullal.
Akkor ez eddig hány kis programocskát is vált ki, amiket azért szoktak letölteni, hogy ne kelljen a menüben keresgélni egy-egy funkció változtatásához? Nem akarom megszámolni, de ha választani kell, hogy ez az egy program foglalja a memóriát és dolgozzon a háttérben esetleg, a sok kis apró helyett, inkább ezt a mindenest választom. -
Zoli133
addikt
válasz
Oppenheimer #16190 üzenetére
Jó lenne a temple run 2, ha nem felejtené el minden indításnál, az eddigi pontjaim.
-
aero.
veterán
válasz
Oppenheimer #16203 üzenetére
Pontosan.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #16203 üzenetére
A kijelzőt használni ígyis-úgyis kell. Akkor használja az ember amikor szükséges, ez nem olyan dolog ami kikapcsolható
Számomra ez egy értelmetlen funkció (lenne). De elehet ezzel egyedül maradok.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #16199 üzenetére
Én a Quick Settingset használom. Van benne wifi, mobilnet meg minden féle kapcsoló, még zseblámpa is. Megnyitom az appot és írja százalékosan az aksit. Ha rábökök az akkura akkor írja mennyi van még hátra. Sajnos már nem fejlesztik és így nem került bele a képernyőelforgatás pedig hasznos lenne.
A többi ilyen jellegű app meg nem tetszik, egyszerűen túlzsúfoltak és rondák. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #16190 üzenetére
Zsír, jó ilyen hírre kelni
De nem értem miért live-os
Szerk: Nem tudom ki hogy van vele de én általában hallgatom a zenét és nem tekergetem össze-vissza
-
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #16175 üzenetére
Egy szoval sem allitottam, hogy jobb vagy rosszabb.Azt nem ertettem, hogy miert nem evidens, hogy igy kell tekerni.
Viszont most mar allitom, hogy a gombos tekeres sokkal hasznalhatobb, mivel pontosabban lehet tekerni. De egyebkent nem ertem, hogy ez miert akkora problema, hogy minden heten elojon. Ti minden szamot tekereszgettek? -
sutyesz96
őstag
válasz
Oppenheimer #16175 üzenetére
Főleg télen, mikor pl az is számít mennyi ideig kell kint a kezedbe venni a telót a hidegben, ha mondjuk egy hosszabb számba akarsz beletekerni.
Lehet hogy ez csak hisztinek tűnik, de a hétköznapokban igenis fontos szerepe van
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16136 üzenetére
200 métert kéne gyalogolni, akkor én is azt ajánlanám
Amúgy átállítottam a telefon régióját magyarra, hogy meg tudjam venni a magyar Store-ból a Transit-ot a 8X-re (meg is vettem, nagyon hiányzott már az 520-720 teszt óta
), de hiába állítottam vissza, az új Xbox Music-ot nem engedi leszedni. Valaki találkozott már ezzel?
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #16123 üzenetére
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Oppenheimer #16024 üzenetére
Most már elérhető az összes Amber frissítéssel rendelkező Lumia-hoz, nem csak a PureView készülékekhez.
(#16025) westcoastog: sajnos nekem sem sikerült feltelepíteni, ugyanúgy hibakóddal leáll a letöltés (L520).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged