- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Kipróbáltam a droidos táblámon (7,8") és autóverseny meg minden, nem egy nagy durranás. Ráadásul én még azon a "nagy" kijelzőn se láttam rendesen.... de hát kinek pap, kinek a papné
Inkább maradok a 24"-os monitoron és a keyboardon irányítom (eladtam a kormányom), de ezen a kicsi kijelzőn... hááááát
De persze mindenkinek ez a saját dolga.
-
kolosanyi
veterán
Én meg 23 évesen egy ilyen szenny műsort se néztem még végig soha. Tehetségkutató marhaságból is talán egyet láttam végig, az elsők közül (mármint egy epizódot). Egyszerűen 4 éve nem néztek tévét, utálom, undorodom tőle. A szex, erőszak, butítás megy úgyis, meg a "FOGYASSZ, MERT AZ JÓ NEKED!" Nos ebből nem kérek, köszönöm.
-
Kube
senior tag
Jójó oké értem én na, de hát ez van nem tudok mit csinálni vele, ha tehetném tennék ellene, de egyelőre még mindig a terjeszkedés elején látom a WP-t egyik pillanatról a másikra ne várjunk csodát. Értem én hogy nem mostani az OS, de most lett csak felkapottabb. Én legalábbis így látom, csak bizakodhatunk abban hogy jobbra fordul a helyzet.
(#17117) woland_y2k
Magyarországtól ne várjunk csodát semmiben se szerintem.
-
A Zéé
addikt
ha be van kapcsolva az adatforgalom, akkor jelez az áruház max egy napon belül. Ha jól emlékszem napi 1x keres frissítéseket. Az elmúlt 2 hétben nekem is csak a hívás+sms szűrő jött pár napja, meg a 6tagre a szokásos hétvégi frissítések. Amúgy meg olyan jó a rendszer, hogy nincs mit javítani rajta!!!4!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest