- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Kipróbáltam a droidos táblámon (7,8") és autóverseny meg minden, nem egy nagy durranás. Ráadásul én még azon a "nagy" kijelzőn se láttam rendesen.... de hát kinek pap, kinek a papné
Inkább maradok a 24"-os monitoron és a keyboardon irányítom (eladtam a kormányom), de ezen a kicsi kijelzőn... hááááát
De persze mindenkinek ez a saját dolga.
-
kolosanyi
veterán
Én meg 23 évesen egy ilyen szenny műsort se néztem még végig soha. Tehetségkutató marhaságból is talán egyet láttam végig, az elsők közül (mármint egy epizódot). Egyszerűen 4 éve nem néztek tévét, utálom, undorodom tőle. A szex, erőszak, butítás megy úgyis, meg a "FOGYASSZ, MERT AZ JÓ NEKED!" Nos ebből nem kérek, köszönöm.
-
Kube
senior tag
Jójó oké értem én na, de hát ez van nem tudok mit csinálni vele, ha tehetném tennék ellene, de egyelőre még mindig a terjeszkedés elején látom a WP-t egyik pillanatról a másikra ne várjunk csodát. Értem én hogy nem mostani az OS, de most lett csak felkapottabb. Én legalábbis így látom, csak bizakodhatunk abban hogy jobbra fordul a helyzet.
(#17117) woland_y2k
Magyarországtól ne várjunk csodát semmiben se szerintem.
-
A Zéé
addikt
ha be van kapcsolva az adatforgalom, akkor jelez az áruház max egy napon belül. Ha jól emlékszem napi 1x keres frissítéseket. Az elmúlt 2 hétben nekem is csak a hívás+sms szűrő jött pár napja, meg a 6tagre a szokásos hétvégi frissítések. Amúgy meg olyan jó a rendszer, hogy nincs mit javítani rajta!!!4!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest