- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorinser
senior tag
válasz
Alexios #26952 üzenetére
Feltettem én is és azt írja ki, hogy a prémium próbaidőszak 7 nap múlva lejár. Kíváncsi leszek mi lesz utána. Egyébként a Here Drive-ból nekem a sávasszisztens nagyon hiányzik, ez a Sygic-ben is és az 5-6 éves Becker navimban is benne van. Remélem, hogy ezt egyszer pótolni fogják.
-
gyurkikrisz
őstag
-
törölt tag
válasz
Alexios #19910 üzenetére
Ahogy nézem akkor se lenne egyszerű eset, ha jól írtam volna
Végül a vásárlási előzményeimből kotortam elő, ittvan e.(#19911) br4adam: Ha az adott helyet tűzöd ki appon belülről, akkor tudsz válogatni csempedizájnok közül és van ami a témaszínt rakja háttérnek. Erre gondoltam hogy akkor azon a beállított háttér lesz. Kipróbálni nem tudom, mert eleve minden indításnál hibát ír és ha átállítanám a csempedizájnt kilép az app. Egy frissítés nem ártana hozzá.
-
válasz
Alexios #19688 üzenetére
Kivéve azokat az apróságokat, amik a WP8 quirks módjában is máshogy működnek, mint WP7-en. Például a WebBrowser pont egy olyan control, aminek van ilyen kompatibilitási problémája.
-
Muton
addikt
válasz
Alexios #19678 üzenetére
köszi! az a gondom, hogy írnom kellene egy listát, hogy milyen tesztkészüléket kellene venni, és totál ismeretlen a wp számomra. nem tudom, hogy a fejlesztéshez, teszteléshez elég lenne-e virtuális telefon, vagy ha nem, akkor milyen (hány mb-os, milyen procis) telót kellene venni. illetve ezeken tudom tesztelés miatt cserélni a windows-t (gondolom garancia vesztéssel jár, de az beleférne)?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Alexios #15654 üzenetére
Muhahaha, én megmondtam.
-
Alexios
veterán
-
motoflug
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Alexios #15204 üzenetére
pazar, köszönöm
jockas:
passz, az üzemidő nekem elegendőnek tűnt mobilaréna alapján. naponta töltöm a mostani desire x-et is, ha durva napom van, megesik, hogy kétszer is. igazából nem feltétlen kéne nekem 820, az 520 is elég lenne, amit hiányolok belőle az az előlapi kamera a skypehoz, illetve a vaku elég fontos nekem. itt kb ki is merül. az 1080p videó nem baj, ha van, de igazából ez annyira nem érdekel, hogy nagyon. szóval 620-tól felfele már teljesen jó nekem minden. akku szerintem kielégítő lesz mindegyikben.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Alexios #15195 üzenetére
nem mondom, hogy nem használom sokat a fészbukot és a vibert, mert kegyetlen sokat használom őket, nagyon sok szervezést intézek ott, de hát ez legyen a legnagyobb bajom, a push problémákról wp szinten tudok. a droid is egy kalap sz*r, pedig ott jó, szóval kvázi mindegy
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Alexios #15193 üzenetére
kevés játékra "lesz szükségem", megnéztem a napokban a store-t, igazából minden app megvan, amit rendszeresen használok, sőt, nagy részük free.
egy kérdés a gyakran használt, 3rd party appokhoz, mint pl a dropbox, amit linkeltél, ezek mennyire megbízhatóak? mert a play store tele van szeméttel, és bár olvastam, hogy a wp-t szűrik, azért mégiscsak felmerül bennem a kérdés
mod @ kolosanyi:
nem hiszem, hogy bármilyen téren hiányozna a másik platform, ha váltanék, ezért szeretnék 820-at, nagyon pöpec darabnak tűnik, pont, amire szükségem van. ugyanakkor garanciában van a htc-m, és félek, hogy visszadobják, akkor meg csak 520-ra lesz pénzem, amit bár keveslek, mert nagyon beleestem a 820-ba, mindenképp meg fogok venni. néztem, 28ért a ténél tényleg bestbuy.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Alexios #15189 üzenetére
értem, ez teljesen jó, köszi!
kolosanyi:
ha lehozza nekem a leveleket, akkor teljesen jó. a drive úgyis tiszta bug volt, és napi szinten cseszett fel, szóval ha van, az jó, de inkább dropbox alapon mozognék, illetve remélem h a skydrive bejön. hozzájuk vagyok kötve, de közel sem létfontosságúak, nem annyira, mint amennyire felcsesz újabban a telefonom. a htc-k ugye híresen jó felülettel bírnak még droidon is, és mind a 3 htc-m szerettem, de mindegyikkel volt bug meg bajom, és most lett tele a tököm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Classic / Xbox 360
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest