- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
mike1334 #24089 üzenetére
A Viber nem épp a stabilítás mintaképe WP-n, de nekem a hangminőséggel, hangerővel nem nagyon szoktak gondjaim lenne. Inkább az értesítésekkel vannak problémák. Azon belül is a leggyakoribb gond, hogy sokszor nem csörög ki nálam ha hívnak, csak küld egy értesítést a nem fogadott hívásról.
Esetleg próbáld meg wifin is. És akkor kiderül, ha net probléma esetleg. -
mike1334
veterán
Naszóval..ma akartam először élesben használni Vibert telefonálásra a lumia 620-on. Az egyik emberrel nem is sikerült beszélni, a hívás elindult, de semmi hang. A másikkal sikerült, de nagyon halk volt a hívás. Ez így okés, és ne várjak többet, vagy javítható? Telenor klikk csomagom van, és még a 100 megát pörgetem, nem korlátozott. Voip szolgáltató előfizetés lenne a következő lépés, de nem tudom, hogy wp-n megfelelően fog-e működni, vagy úgy, mint a viber...
Köszi!jah 8-as win, nem frissítettem, ha ez számít..
-
laci2392
csendes tag
Sziasztok. Eléggé "új" WP felhasználó vagyok, így a kérdésemért előre is bocsi. Valószinűleg elég primitív.Egy barátom felhívta a figyelemem arra hogy, US régióba a kis Lumia több lehetőséget nyújt mint Magyar régióba. Megszeretném kérdezni ti milyen régióval használjátok? A coratana pl nyújt annyi extra funkcióót amiért mondjuk megérné váltani US régióra?
-
Lacus_84
senior tag
válasz
gyurkikrisz #24078 üzenetére
Olyan oldalak cikkeinek olvasásakor is jól jön, ahol nincs mobilos megjelenítés.
-
törölt tag
válasz
Pttypang #24076 üzenetére
De ez plusz egy pont a WP-re való fejlesztés ellen. Android/iOS appok kb. egyformák. Itt meg tök új dizájnt kell csinálni, hogy illjen a rendszerbe. Ezt próbálják minél egyszerűbben megoldani aminek jellegtelen lesz az eredménye.
Másik probléma egyébként ezzel a panorámás kinézettel a képernyő elforgatása.
-
válasz
#42308056 #24075 üzenetére
Pivot/Panorama etc.
Nem veletlenul volt igy, eleg jol megoldhatoak voltak ezekkel a feladatok igy is, pofasak voltak mar 7.x-en is az appok, ha megeroltettek magukat a kedves fejlesztok
Onnantol, hogy ramennek ,hogy x ido alatt legyen kesz, mindegy, hogyan, de legyen kesz es kapjak erte a penzt, szerintem nem nagyon lehet vitaba szallni, hogy nincs annyira aprolekosan kidolgozva a dizajn -
törölt tag
válasz
Pttypang #24074 üzenetére
Szerintem nem mindenhol praktikus a panorámás app felépítés. Sőt, az a fajta ahol a fejléc és a menüpontok együtt elfoglalják a képernyő majdnem felét, szinte sehol sem az. Series Fan-ban mondjuk pont mutatós, de zenelejátszóban pl elég idegesítő hogy van egy alig fél képernyőnyi rész ahol a konkrét információt látom.
De sokszor talán az a baj hogy nem oldják meg stílusosan. Odacsapnak egy sima fekete hátteret és fehér meg szürkés betűket azt annyi az app. Mozi24 és az IMDb jó példa hogyan lehet egyszerűen mégis szépen megvalósítani ezt a panorámás app dolgot. Itt sincs túlzásba vive a dizájnolás, van egy visszafogott háttér meg behoztak egy színt bizonyos információknak és ennyi. Ha belegondoltok nem sok mégis feldobja annyira hogy igényes és szép legyen, olyannyira, hogy ha ránézek ezek Android változatára, egyből elmegy a kedvem attól, hogy platformot váltsak.
-
Def26
félisten
Rá lehet valahogy bírni az explorert, hogy jegyezze meg a jelszavakat? Hol beírja hol nem. Sok oldalon fel sem ajánlja. Van esetleg más böngésző? Chrome -ot nem találtam.
-
Dzsosy
senior tag
Nektek jelez a twitter app? Nekem kb a hétvége óta semmi. Ennél azért sokkal jobb volt, mikor duplán jött push. :S
-
Pikkolo^^
addikt
Rovio accounttal Windowsos környezetben nem sokat érek, ugye?
-
mylenovo
csendes tag
Érdekes tapasztalat: van egy tartalék telefonom, amin még a Bing időjárás van fent. Most néztem, hogy - azonos beállítás mellett - az új MSN idő app és a régi Bing egészen más adatokat mutat, mind jelenidőben, mind előrejelzésben. A lényeg pedig: a Bing pontosabb.
Szóval aki esetleg még nem frissítette, annak lehet, hogy érdemesebb meghagyni a Binget. -
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
De utálom a rendszert... valahányszor eldöntöm, hogy itt és most elég volt belőle, visszahízelgi magát....
Tapogatom a droidokat meg szifonokat, de mind más. Mintha lomhábbak lennének, ott lenne rajtuk a cukormáz, ami alatt megbújhat a megannyi bosszúság (droid), vagy megkötöttség terén csöbörből vödörbe kerülnék (iOS).
Melleseg appot jöttem vadászni, létezik angol egynyelvű szótár?
-
törölt tag
Van olyan app amivel fel tudom ébreszteni/alvó módba tudom küldeni a laptopom?
Meg egy olyan alkalmazást keresek, amivel laptopról tudnék filmet streamelni felirattal telefonra. Lehet fizetős is de inkább ingyenes, olyan ami megbízhatóan működik.
Telefon egy Lumia 620.Kövi hsz remélem nem ez lesz
:
(#24034) woland_y2k válasza erahurka (#24033) üzenetére
Nincs.
Nincs. -
válasz
catroot #24030 üzenetére
Ismerem a tortenetet, csak a hazai tiltas megoldasara lennek kivancsi, de erre gondoltam en is, amit a cikkben irnak:
Az amerikai Virginia államban az Uber és a hasonló Lyft alkalmazás is tiltólistán van, bár az már egyáltalán nem egyértelmű, hogy a rendőrök hogyan és kit fognak büntetni az alkalmazások használatáért. Miamiban és Bostonban a próbavásárlós módszert alkalmazták, ahol a beépített rendőrök az alkalmazáson keresztül intettek le maguknak fuvart, majd megbüntették a sofőrt, de mivel a GPS-en mindig látszanak, igazából az is elég, ha a rendőrök csak leintik a térképen kinézett fuvarokat, és úgy büntetik a sofőröket.
-
polonic
félisten
Fasz kivan mar, hogy egy csomo alkalmazas nincs wp-re. Emiatt kenyszerulok valtani errol a kibaszott platformrol, pedig szeretem.
Wundercar ami hianyzik. Kurvajo, annak segitsegevel mentunk budaorsrol orsre es tok fasza az egesz rendszer.
De hat baszhatom, ha nincs az atkozott wp-re. -
törölt tag
válasz
kolosanyi #24015 üzenetére
Már most jobban szeretik az emberek a Win 10-et mint a 8-at, valószínű ez már jobban elterjed majd. Ha fogják használni a modern appokat akkor előbb utóbb kénytelen lesz a google meglépni hogy elhozza a szolgáltatásait erre a platformra is mert különben teret fog veszteni. De ez nem hiszem hogy a következő 1-2 évben lesz.
-
kolosanyi
veterán
válasz
cattus #24013 üzenetére
Hát nem tudom. Talán a Win 10 miatt változik valami, bár nem látok rá nagy hajlandóságot a guglitól.
(#24014) erahurka
Nem, nekem nem egy sima térkép kell, hanem kifejezetten Earth-jellegű dolog. A Google Earth asztali kliensében tudsz elég komolyan szerkeszteni, objektumokat, területeket berajzolni, ezeket rétegekben felvinni, hogy aztán egy-egy kattintással meg tudd jeleníteni később. Nagyon hasznos dolog és jóval több, mint egy sima navigáció, vagy egy város nézegetése.Ja, és természetesen ezt egy mobil eszközön is meg tudod jeleníteni, de ott értelemszerűen nem tudsz így szerkeszteni.
-
kolosanyi
veterán
Szerintetek van reális esélye annak, hogy a Google Earth, vagy ahhoz hasonló alkalmazás megjelenjen WP-re? Még csak tanulok, de nyáron fogok elkezdeni dolgozni és majd a beosztásomban nagy segítség lenne egy ilyen szoftver. Előre otthon, számítógépen megszerkeszteném a rétegeket, objektumokat, a telefonon meg elég lenne csak rábökni és kiadná.
-
Spotify eletkepes wő-n? Van normalis kliens, meg hatterben futas, kanaan?
-
törölt tag
válasz
GeneralCube #24008 üzenetére
Nekem mondjuk azt írta hogy foglalt a kiszolgáló,de külső oldalakról se lehet letölteni firmwaret mikor próbáltam (MrCrab.Net) ahonnan régebben töltöttem,ott is "Product Code Not Found or Nokia Server is Busy, Please Try Again Or Contact Author"
-
törölt tag
válasz
GeneralCube #24006 üzenetére
Nálam sem működik,és tegnap sem ment.
-
GeneralCube
tag
van még akinek tegnap óta nem működik a recovery tool? nálam van a hiba vagy lesz rá orvoslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest