Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bing Weather kepes arra hogy ne ilyen holdat meg napot rakjon ki a csempére hanem városképet? Az egyik képernyőképen ilyen csempe volt ha jol láttam.
-
schumy1
aktív tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Na ez össze esküvéselmélet a javából.

Megnéztem a linket, utána fogtam a telót, és ugyan az fogadott mint nálad.
Pedig esküszöm nem mutatta, csak a hátteret.
Azért kibiggyeszthetné az eső valószínűségét meg a szelet is ahogy a live tile csempén, vagy ne akarjak túl sokat?

-
schumy1
aktív tag
Lehoztam a Bing időjárást.
Ha jól emlékszem nem volt magyar eddig ugye? Legalábbis szeptember elején, mert akkor néztem.
Feltettem, záróképernyőt beállítottam, de hogy jelez ott időjárást meg hátteret napszaktól időjárástól függően mint az accuweather, mert leszeretném cserélni? -
törölt tag
Hellosztok!
volt ez a verseny a wpcentralon http://m.wpcentral.com/winners-windows-phone-central-glance-background-contest nem tudja valaki véletlen az első helyezett alap képét?UI.:frissült a Bing időjárás
-
El Gringo
senior tag
válasz
consono
üzenetére
azt nézegettem, de ahogy emlékszem sokan panaszkodtak rá...
Quick settingsben is van ilyen akku kijelző, én azt a programot használom most connectivity tiles vagy mi helyet, megnézem azt még, majd jelzek
woland
köszi

schumy
tudom, erre gondoltam, tetszik is, csak az órát akartam ebbe "integrálni", hogy csak akkor látszódjon, ha belebökök a sorba
-
El Gringo
senior tag
az órát nem lehet eltüntetni valamivel, hogy csak akkor jöjjön elő, ha lehúzom a felső sort?
-
El Gringo
senior tag
sziasztok. WP8-ra ingyenes akku %-os kijelző tudtok ajánlani? Olyat, ami nem szívja az akkut, ergo nem kell semmi extra fícsör, csak a százalékos kijelzés (mini csempében is jelezze)
-
törölt tag
válasz
nicu71
üzenetére
A csempe nekem is szar volt, mondjuk pár óra után önkényesen mindig kikerült a háttérben futtatható appok közül.
Ezek szerint, ahogy gondoltam a kilépős probléma memóriakezelési hiba. Ezt viszont meg kellene hogy tudják oldani, ha egy Asphalt7 elfut fél giga ramon egy szaros moziműsornak is el kellene hogy tudjon. -
schumy1
aktív tag
Ajánlom mindenkinek a Vable Browser Classicot.
Ingyenes, szerintem kicsit jobb mint az IE még ha arra épül is.
Ha jól látom tördeli a szöveget, vagy én úgy vélem, hogy nagyitáskor nagyobbak a betűk. -
törölt tag
Frissült végre a Mozi24, remélem megoldja a kilépegetős problémát.
Meg kapott ma egy frissítést a Series Fan is, ami remélhetőleg orvosolja a legutóbbi frissítés általi héten felvetett gondot. -
kolosanyi
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem ugyanarra van a kettő. Ez egy jópofa kis "személyi edző". Ingyenes szinte bárhol végezhető gyakorlatokból juttat el egy megadott ismétlésig, utóbbi csak követi az edzéseid.
-
törölt tag
Én a running mate-et tudom az elég jó.
-
kolosanyi
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Endomondo az szerintem frankó, bár van aki nem kedveli. Viszont ajánlom mindenkinek a 6 Week Training-et. Nagyon jópofa kis alkalmazás és ingyenes.
-
Kyller
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Adidas miCoach-nak hívják, egész jó!
-
törölt tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Van valami Lumia exkluzív Adidas sportapp, nem tudom a nevét de biztos jó az is.
-
marcusa
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store
Itt tudsz keresgélni, Endomondo és Runtastic biztos van, mást még nem próbáltam.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Nokia Lumia 520-ra érhető el vmilyen sportprogram? Endomondo, Runkeeper vagy vmi hasonló.
Előre is köszi -
SpongyaBob
veterán
Nem csak WP8!

Biztos sokan szeretik. Van belőle ingyenes is. Szerintem érdemes megvenni a pro változatot, verzóban előrébb jár és van online ranglista is.

-
gabor94
tag
-
gabor94
tag
Ma ingyenes:
![[L:%5BL:http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L] [L:%5BL:http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2013-10/16/361368_fy2bkhsdvyn4r7f5_04c125c4-b678-438e-9cea-fce9073c84a4.png/800)
-
dejaris
addikt
Asphalt 7 eltunt a vilag szinerol, vagy csak en nem talalom?
-
WinPho
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én is!
Nagyon jó, mintha gyorsabb is lenne a rendszer... 
-
dejaris
addikt
Na mik vannak: bkv zrt app, officialnak nez ki, de 40mb es egy arva screenshot van fent a logorol, ugyhogy ki nem probalom, az fix.
-
pethYeti
addikt
Series fan appban, gyorsít az a működésén hogy törlöm azokat a sorozatokat amiket már végig láttam és a sorozatnak is vége? PL 24, Lost, mert most hozzáadtam elég sok sorozatot a programhoz és 10 másodperc mire behozza indításnál a dolgokat.
-
SpongyaBob
veterán
Tyű, f.sza
Hát lemaradtam, de látom nem vagyok egyedül 
-
duo
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
én is

-
Lall
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kb. mindenki.

-
danilla
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én is

-
saiyajin
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Feltettem en is kozben.
-
btudos
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A leírás személyes tapasztalaton alapul

-
Kasya
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
en.
-
SpongyaBob
veterán
Ezt valaki megcsinálta már?
-
Lall
veterán
"A bank fő számlacsomagjához, a "0 forintos"-hoz kétmilliós számlaegyenleget kell fenntartani különben közel 4 ezer forintos számlavezetési díjat fizethetünk."
Na ez a számlacsomag, mikor kötöttem úgy nézett ki, hogy 150.000 Ft-nak kellet rajta lenni minden hónapban (akár 1 percig is) és ingyenes utalás, pénzfelvét, pénzbetét és 5 külföldi ingyenes pénzfelvét tartozott hozzá. Sajnos már nem így van, de nem a Citi miatt. Most is él a 0Ft-os a számlacsomagom, amit kötöttem, csak rájönnek az állami sarcok. Tehát, jelen pillanatban nincs 0Ft-os díjcsomag sehol, de - bármennyire utálom is a bankokat - önhibájukon kívül. Az ezzel kapcsolatos további politikai eszmefuttatásba pedig nem mennék bele ezen a fórumon, csak szimplán rohadjanak meg.
-
cattus
addikt
Frissült az Umbrella 8, az 500 Backgrounds, az Insider és a MÁV Menetrend is
. -
NGA
addikt
"A Citibanknál is kijött az új hirdetmény, amiben a legtöbb számlacsomag esetén még a kártyás vásárlásért is fizetni kell. "
"A bank fő számlacsomagjához, a "0 forintos"-hoz kétmilliós számlaegyenleget kell fenntartani különben közel 4 ezer forintos számlavezetési díjat fizethetünk."
Erről a bankról van szó? :-)
-
NGA
addikt
válasz
polonic
üzenetére
A bankkártyás az otp-ban is tranzakciómentes. Mint ahogy mindenhol.
Nem érdekel az egész, csak akinek sok 500 Ft, az menjen máshova. Nekem tökéletes, főleg, hogy van WP-re alkalmazásuk, ami nagyon jó. Az is tetszik, hogy a sárga csekkeket is a banki felületről fizetem.
-
SpongyaBob
veterán
-
polonic
félisten
Az OTP-nél nem is a szolgáltatással van baj. Hanem a nagyon durván lehúzós díjaikkal.
-
NGA
addikt
18 éve vagyok otps. Soha semmi bajom nem volt velük. A mastercardjukat minden elfogadja, kártyás fizetésért nem kell fizetni, paypal tökéletes, utalás részükről díjmentes, a lakáshitelem náluk van, amikor felvettük, 6 nap alatt végigvitték, a wp telefonokon van netbankjuk. Csak pozitív benyomásom van róluk!
És van a net számlához ingyenes net kártya.
-
polonic
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
Tudom, azért írtam úgy, hogy de minimum. Meastrorol nem tudtam.
A hozzácsatolás nem úgy megy, ahogy szó szerint gondolná az ember. Mivel a paypalnak nincs hozzáférése a bankszámládhoz. Azt csak a skrill tudja némelyik banknál, amelyik támogatja a skrill directet és azt is csak skrill számla feltöltésénél.A paypal-ra lehet utlani pénzt. Van már magyar bankszámlája is a trust paynek, ami a paypallal van kapcsolatban és ha erre utal az ember napközben, akkor még aznap ott lesz rajta a pénz. Szóval akkor mara ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[L:%5BL:http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L] [L:%5BL:http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1%5D%5Blink%5D%5B/L%5D][link][/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2013-10/16/361368_fy2bkhsdvyn4r7f5_04c125c4-b678-438e-9cea-fce9073c84a4.png/800)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)