- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
SpongyaBob #16699 üzenetére
Megvéve!
-
batai15
félisten
binget használok, de nem tetszik a csempe, ill hogy nem frissül folyamat arra a helyre ahol vagyok. vagy be lehet ezt állítani?
Amugy próbáljátok ki az into dead játékot rettentő jó! -
Jofi81
őstag
válasz
StarKiller89 #16688 üzenetére
Szerintem is a Bing Időjárás.
-
batai15
félisten
Melyik a legjobb weather app?
-
Pikkolo^^
addikt
Nokia Readings van magyar acc-al is?
-
spoy
tag
Autós játék:
Street Outlaws Free (van benne reklám sáv)
Street Outlaws - 235Ft (egyértelműen reklám mentes)
Megj: Nokia Lumia 625 telefonon tökéletesen fut.
-
aero.
veterán
Kb. 0cm-t logolt a 110km-bol a Track my Life
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16672 üzenetére
Legyen is jobb 710 Ft-ért egy ingyenes proginál... Gondolom a hype is az ingyenes HDR miatt van.
-
-
törölt tag
Frissült a 4blend HDR. Nekem eddig folyton fagyott újraindította a telefont meg ilyenek, most már jó.
-
-
pzstm
titán
válasz
Darellus92 #16667 üzenetére
mobil app használatához premium előfizu kell....laptopon, böngészőben hallgathatod ingyen, illetve ha bankkártyát megadsz neki akkor 30 napig
-
Darellus92
aktív tag
Most akkor a Spotify ingyenes? Mert mindenhol azt írják, de nekem folyamatosan kiírja hogy premium account szükséges.
-
Wyll
őstag
iFun - Hehe, a Windows Phone-unkat ránézésre iOS-szé alakító progi!!
Haverok megtréfálására tökéletesVan belőle ingyenes verziós is,
ill a készítőnek van ugyanilyen progija Androiddal is (funDroid)!! -
kaliber
aktív tag
válasz
kaliber #14752 üzenetére
Aki még nem döntötte el melyik sport(sebesség, távolság) mérő progit használná:
Frissítem a Runtastic tesztem ami azóta pro lett, köszönhető az akciónak. A pontatlan mérések ugyanazon a szakaszon (hétszer használtam) mérve pontosak
lettek plusz- minusz- tíz méter, ami végülis nem tudom minek köszönhető, hogy azóta a pro-t használom, vagy többször is volt update a progihoz.
-
aero.
veterán
Köszönöm őket, holnap kiderül melyik válik be.
-
sutyesz96
őstag
most miért vagytok ilyenek?
-
aero.
veterán
Van olyan app ami trackeli a megtett utat a háttérben és viszonylag, sőt inkább alig kér tápot?
-
sutyesz96
őstag
válasz
SpongyaBob #16650 üzenetére
lehet hogy csak htc-n van
-
jeska
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne Hogy hogyan lehet azt megcsinálni mikor lemásolom a fényképeket az sd kártyárol (mert kell a hely) és utána visszamásolom őket akkor megmaradjon a dátum is amikor készültek a képek és ne egy dátum szerepeljen az összes képnél, az amikor visszamásoltam őket az sd kártyára!!
mert most jelenleg ez történt és ezért most az összes képet amit készitettem nem időrendi sorrendbe dobálja be hanem egy azon dátumra az összes képet:S Jelenleg csak 2 GB a mem kari de tervezek venni nagyobbat és a telefon memoria is televan fényképpel/videóval és szeretném ha az időrend az maradna. akármilyen megoldás jó ha kicsit kell pötyögni gépen az se zavar csak maradjon meg a sorrend!!
Köszönet !!!! -
Kismazsi
csendes tag
-
hoffman_
nagyúr
ó ne már, az engem nem érdekel, hogy nem működik, csak az ikonjaim adják végre meg
savoo:
azok mondjuk jöhetnének!
-
sutyesz96
őstag
Mikor hív valaki, és megmozdítom a telefont, halkabb lesz a csengés.
Ez miért van vagy hogy lehet kivenni?
-
hoffman_
nagyúr
arról van valakinek bármilyen infója, hogy a viber kap-e és ha igen, mikor, az "új" ikonkészletből, ami androidon már hónapok óta ott figyel? van köztük sok jó, ami hiányzik
-
btudos
nagyúr
válasz
orangutan4 #16638 üzenetére
Ezt olvasd át.
Beregisztrálod a kártyát, az elején zárol egy összeget, amivel tesztelik a kártya adatait, azt később visszakapod. Onnantól lehet vásárolni, automatikusan levonják a kártyáról az összeget. Van hogy azonnal, de van hogy csak pár nap múlva.
-
orangutan4
tag
A vásárlásnak mi a menete? Sosem csináltam még ilyet. Csak bankkártyával lehet? Bármilyennel? Fel kell tölteni vhova pénzt, vagy akitöl veszek, az vonogatja le a számlámról? köszi
-
pzstm
titán
WP8 és 1GB RAM only, trial nélküli, 5 dollárért
-
HawerKing
őstag
Ugy csinaltam! Elotte mar a Ringtone makerel beallitottam egy csengohangot amit szinten az emlitett mappaba rakott at s a hangbeallitasoknal az Egyéni cimke alatt csak ez az egy választhato... Pedig mar bemasoltam mas zeneket is az emlitett Ringtone (belso memoria) mappaba de ezeket a zenelejatszon kivul mashol nemlatom... Hogy allithatoak akkor be csengohangnak ? Csak a Ringtone Makerel... Szar ugy, nemtudom nektek hogy megy
-
sutyesz96
őstag
Hogy is lehet saját csengőhangot beállítani?
htc 8s
-
razzorr
őstag
BUÉK itt is! Hajrá WP idén is!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16615 üzenetére
ezres? öccá szokott lenni csak. itt se kérdezek többet...
pzstm:
-
muratomi1
senior tag
BUÉK
-
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #16608 üzenetére
+1 a Fotornak és Boldog új évet mindenkinek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16608 üzenetére
köszi a tippet! Phototasticot már használtam, egész jó, de akkor összehasonlítom őket.
-
consono
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16599 üzenetére
Kár, hogy nincs trial... Mondjuk legalább nem drága.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
tavaly felmerült pár app igény, érdekel, hogy azóta már elérhetőek-e wp-re
keresek valami képszerkesztő progit, olyasmit, mint az iphone-os instacollage. képeket lehet effektezni, keretezni, és ami fontos, hogy több képet össze tudjak vágni. van valami profi cucc erre?
illetve tinder van wp-re? nem találtam, gondolom nincs. esetleg tud valaki róla, hogy tervben van?
-
batai15
félisten
válasz
Oppenheimer #16599 üzenetére
Huha,kedvenc volt droidon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest