Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
Spet
addikt
válasz
kezman #32603 üzenetére
Próbáld meg ezen a linken (telefonról nem néztem még)
10-ről nem megy (most teszteltem a linket), de 8.1-ről átvihető valszeg, ha előre telepíted, és utána upgradelsz
-
k-adi
nagyúr
válasz
kezman #32427 üzenetére
Természetesen volt reset, többször is - nem oldotta meg a gondot.
kobajekill: ezt a Free Mp3 Music Player kipróbáltam de ez a meglévő zenemappában lévő zenéket nem ismeri fel, plusz ehhez adatforgalom kell (nekem meg már "le vannak töltve" a zenéim)
Most egyenlőre ezt a zbox nevű appot próbálgatom, de ez is sokszor kifagy sajnos.... Nem hiszem el, hogy nincs egy adatforgalom-mentes normális, letisztult zenelejátszó app.. -
-
Zoli133
addikt
-
flesh
tag
válasz
kezman #31498 üzenetére
Simple Calendar tesre szabható, zárképenyőn is tud több bejegyzést mutatni.
-
MarQs
senior tag
válasz
kezman #30934 üzenetére
Hát igen... mert ugye a leírás is úgy szól: "Ha egy adott hangfájl lejátszható a telefonon..."
Próbáld meg mp3-ra konvertálni az aac-t. Vagy, ha nincs kéznél szoftver hozzá, küldd át egy zip-ben őket valamelyik fáljmegosztóval (OneDrive, Dropbox) és megcsinálom neked, aztán megy viszza. Pár kattintás! -
MarQs
senior tag
válasz
kezman #30924 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, hogy felmásoltam, ahogy kell, de mégse jelent meg a hangok listájában a fájl.
Eljátszottam újra a dolgot: telefon kábelen csatlakoztat -> windows fájlkezelővel gépről Ringtones mappába .mp3 fálj bemásol -> telefon lecsatlakoztat... és asszem másodjára (vagy harmadjára?) már rendben volt a dolog. Talán hozzátettem még egy reboot-ot.Majd írd már meg plz, hogy milyen kiterjesztésű a problémás hang?
-
-
Tomy Yayo
senior tag
-
flesh
tag
válasz
kezman #30145 üzenetére
Köszi!
Találtam közben egy nagyon hasonlót Start Screen Clock most már csak a lokáció kijelzését kellene megoldani valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest