Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igazából "átszokni" csak akkor kell, ha nem vagy elégedett a jelenlegi állapottal

Én ezért vagyok IE-n a 7 óta (most már 8, januártól meg remélhetően 9 beta
). Tökéletesen megfelel, éppen ezért nem is szarakszom mással.Ez a böngészőbaromság mostanra már amúgy is maximum ízlés kérdése, a többi meg csak rizsa.
(#4199) D1Rect: inkább implementálniuk kéne a sandboxot

-
Gézengúz
addikt
Márpedig a NOD32 az egyik legjobb...
-
Morden24
nagyúr
Nincs firefox fóbia, amúgy az IE tényleg biztonságosabb, sőt: a többek között IT café-n is cikként megjelent felmérések szerint az 5 nagy böngésző közül az fx a legkevésbé biztonságos.
Én sok programtól intenék óvva embereket, de nem mondtam, hogy ezek közé tartozna a róka

A hülyebiztos dologban meg persze igazad van.A memóriahasználatáról meg sok fogalmam nincsen, mert utoljára a 2.0 előtt volt huzamosabb ideig a gépemen Firefox - csak sokszor olvasom, hogy panaszkodnak rá, ennyi.
-
válasz
pincehely
üzenetére
Az avastos résszel egyetértek, nekem a netet fogta meg, várt várt várt majd vagy töltött vagy várt várt. Pedig nem olyan rossz az.
rigo88! 8800GTS? MSI? Olyan van lent!
Az új hűtés után elmúltak a kép hibák és fura programhibák játékok alatt. Az már nem megy el innen itt fog megöregedni annyira jó.
Ja a tiéd G92-es miénk G80-as.
-
rigo88
aktív tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
nekem simán lehalt a videókarim egy k.va szó nélkül. szerintem megsült. egyszer frissítettem biost, aztán jó lett, de utána megint megsült sztem. rivatuner sem kapcsolt be 70foknál ahogy beállítottam. msi m.o. pedig xarik a fejemre magasról! azt mondják, ők nem foglalkoznak garanciáztatással meg szervízeléssel.
msi rma meg csak usa. -
rigo88
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
"ie biztnságosabb"

mi ez a firefox fóbia?
egyébként meg egyik oprendszer/böngésző/vírusirtó sem hülyebiztos, tehát ha te rákattintasz, hogy igenis települjön az isten nem akadályoz meg benne.
egy program memóriahasználata nagyban függ a telepített fizikai memória méretétől is.
evett már meg nekem nagyon-nagyon sok memót is a böngésző. 40-50 különböző flash-el és - blokkolt - reklámmal teli oldalak etc...
tehát mnden relatív. (üzenem ezt az ersztés einsteinnek, hogy ha a banki alapkamat 15% lenne, kiröhögnék a 8--9%os húdejó kamatot
ad sux!)én senkit nem intek óva egy-egy programtól max a nod32 nevű féregtől... igazán nem kattintok soha félre úgyhogy nem én engedtem be azt a stílusos kis programot ami "kinullázta" a 3x160 gigás vinyókon az összes avi, exe, és mp3 kiterjesztésű fájlt. azóta csak avast.
-
-
válasz
johnny82
üzenetére
Szüntesd meg mindkettőn a partíciókat és csinálj egy db-ot, persze adatvesztéssel jár mert formázni kell.
hackeeeee! Nekem olyan kellemetlenséget okozott ez a partícionálás dolog hogy már nem is foglalkozom vele. Feltettem a wint. van egy 320 és egy 80-as, eddig sorba voltak, de újabban már nem, a 4db 320-ason lvő partíció C- je és D-je közé beteszi a 80-ast (ő magában 80giga), így ami eddig D volt az E lesz és a többi. Jobban tetszett amikor még a 80-a a sor végén volt és G betű volt a jele. Nincs türelmem a betűkkel játszani már marad így.
-
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Enyém bios módosított kari, át lettek írva az órajelei. Régit lementettem, átírtam és visszatöltöttem rá. Jó így nem érdekes amit mutat az pont jó!
hackeeeee! Szerintem nem azért nem mutatja a loadot. Ezt hagy tudjam én, nem kis idő szántam a karira annak idején, semmi baja. Volt már pár gadget ami nem működött és egyik sem vga-val volt kapcsolatban.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szerintem meg nem kell aggódnod nem lesz nagy b-meg a karival...Van ugyanis egy maglassulási küszöb...Ha csak nem vered le a bordát róla nem lesz baja...
persze kifagy a gép meg mittomén...Csak a borda a gpu-n maradjon... 
Na valahogy így gondoltam...
[link]Egyébként lehet bios szinten nem oké valami... Egy másik biossal, ráadásul frissebbel azt írta az nvidia vezérlőpult a kártyámra, hogy nem HDCP képes..
Van a honlapon még egy ilyen [link]
de nekem nem volt rá szükségem illetve ahol nem működött ez sem javította meg...
Egyéb program nem kell mellé.......
-
válasz
Morden24
üzenetére
Lehet vitatkozni, ki mihez van hozzászokva! Az IE-ben is van amit szeretek és éppen azért nem szeretem a FF azon részét.
Gézengúz! Engem nem zavar, csak szeretem látni a GPU tempet mert ha ezen leáll a hűtés (mivel nem hallani) akkor rövid időn belül nagy bmeg lesz a karival.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én FF-es vagyok.. Meg használnám a Chrome-ot, ha nem lenne még mindig kicsit beteges szegény...
Vagyis csak nekem hiányzik belőle pár dolog. IE-vel személyszerint nincs bajom, csak hozzá vagyok szokva az FF-hez. Fentvan hozzá 3 plugin, azt kész.
Én ~100-150mb-nél még nem tudtam többet megetetni vele. 
-
Morden24
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Extension-öktől is függ keményen, ugyebár.
És ugye extension-ökön kívül sok értelme nincsen Fx-nek, mert IE biztonságosabb, Opera sokoldalúbb, Chrome gyorsabb, a Safari meg... ööö, Apple-ebb
De persze tökmindegy részemről, csak mindig röhögök, hogy X éve megy ez az fx-memóriazabálás mizéria.

-
válasz
Morden24
üzenetére
Ritka ha a ff megeszik 300mega ramot, akkor már gubanc van! elvan 200-al átlagban. Tudom te IE-s vagy!
Én is használom ám, hetente egyszer.D1Rect! Én tartok egy pio 216D-t win telepításre meg ha néha írni kell. Másra valóban nem jó nem kell csak áramot zabál! Adtam el egy házat nem régen, ajándékba adtam mellé egy cd íro dvd combo-t, annyira nem kellenek. A jó öreg dvd olvasómat is elajándékoztam.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kolondrum
üzenetére
Az, hogy darálgat esetlegesen, az nem gond, arra képes az XP is még, 512 rammal... Gadgetek ugye nem kellenének, csak lényegében, hogy mennyen a rendszer, live, esetleg skype, meg 1 ie, firefox, és ennyi.

@Morden24: Najó, akkor max marad az IE, meg mellé egy Chrome.
Megyeget még az XP rajta, csak gondolkozom, hogy lehet hamarosan azt is frissíteni kéne, ha már az itthoni gépeken is 7 megy. Lehet majd rávágok egy RC-t, vagy 1 Enterprise-t kipróbálásra, aztán kiderül, hogy hogy muzsikál. Vagy rárakom a profomat aktiválás nélkül.Csak kíváncsi vagyok, hogy menne-e, mert ugye haladni kéne a korral. Nem egy erős gép, de ha eldöcög rajta, akár még aero nélkül is, bár sztem az lenne (Ati Radeon 9000 IGP) az se lenne hátrány, de ha nincs az se gond.
-
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nálam már 7 gadget üzemel, csak olyanok amik értelmesek! Semmi felesleges, arra jók h ne kelljen elindítani programokat ahhoz hogy valamit megnézzek. A helyfogalalás is szempont, csak egy oszlopba férhet ki mind, ha már kettőbe fér ki inkább valamit lelövök. Még 3 átlagos elfér ! Van egy gadget mappa, telepítés után csak indít és kész.

Időjárás, óra, névnap, cpu+mem, network traffic, GPU adatok, top5 mem gadget.hackeeeee! 512-vel nagyon darálja a winyót, de ha már valamit betölt akkor nincs vele gond, én ezt tapasztaltam!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !

Jöttem kérdezni, néha még én is szoktam.

Szóval.. Szerintetek 768mb rammal eldöcög-e a 7, vagyis kicsit kevesebbel, mert még eszik le belőle a gpu is, asszem 32, vagy 64mb-t. Notiról van szó, ami főként csak netezésre van használva, semmi többre.
-
rigo88
aktív tag
durva ez a sok gadget mindenkinél

én spec nem látom értelmét. szerintem napi 15percet látom az asztalt kb (13-15 órát megy a gép)msi terméket soha többet. csak a gef.ről jutott eszembe
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Most furmarkozok de nem mozdul! Nem is baj! az a TOP5 gadget is fasza, mindig a FF viszi a pálmát mem használatban, utána a winamp és utána az explorer vagy éppen a sidebar.
D1Rect! Neked is vannak olyan dolgok amik már nem mennek jól tiszta install után? Nekem szeptember óta volt fent az ulti, újra telepítettem már tisztán (úgy értve tisztán) és ami előtte ment az nem megy úgy, máshogy viselkedik.
De teljesen használható a gép, apró kis kellemetlenségek okoz max. -
Morden24
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
azért mert...mert mindig is 3at használtam ,és sosem volt vele bajom
Ja, azért, mert.
És segít valamiben? Gyorsabb a géped tőle? Stabilabb?
Mert ez is olyan, mint a körömrágás meg az orrpiszkálás. Amikor az ember még nem tudja, miért gáz a dolog, akkor elmegy, de egy idő után illik kinőni. -
volvoguy
addikt
Egyébiránt senki ne értse félre, hálás vagyok ,hogy itt írtátok a beállításokat, meg hogy mit nézzek meg, mivel próbálkozzak, de mivel csak böngészés közben áll fen ez a mizéria, így egyenlőre ez nem akkora baj, hogy emiatt újratelepítsem a rendszert
szal köszi mindenkinek
-
Gézengúz
addikt
Ajánlom még figyelmetekbe......
-
-
Történt vmi MS-éknél? Kidobtak egy javítást win 7 Profra? Mert pikk pakk minden ikon rendbejött, visszakapta az rendes ikonját.
-
volvoguy
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
talán mert nem működik? Win7 beépített Audio drivere nélkül nem tudom használni a mikrofonom normálisan...vagy a beépített VGA driver is elég gyér...csupán csak ezért..minek használok 3 takarító programot? azért mert...mert mindig is 3at használtam ,és sosem volt vele bajom
-
Hunter2
addikt
Van rá valami tippetek hogy ez a wideget miért így jelenik meg?

Vista 64 alatt normálisan működött. Esetleg tudtok másikat ami mutatja a külső ip-met? -
Morden24
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Igazából amit csinálsz, az leginkább egyhelyben topogás.
Tudod, hogy mitől szűnt meg játék és zenehallgatás közben a problémád?
Mert ha nem, akkor nem lett megoldva semmi, csak éppen nem jelentkezik a probléma.Mondjuk azon sem lepődöm meg, ha tényleg te barmoltad volna össze. Minek használsz 3 takarítóprogramot? Miért akarsz minden szar drivert telepíteni, ha anélkül is működik az adott eszköz stb.?
-
volvoguy
addikt
egyáltalán nem pocsékoltam az időm..én sosem érzem úgy, hogy pocsékolom az időm, tudod nekem megéri az 1-2 hetes "szenvedés", ha a végén rájövök, mi volt a hiba...
egyébiránt annyi előrelépé már történt, hogy játék és zenehallgatás közben nem jelentkezik ez a hang-anomália....és azért ha azt vesszük, én játszom a gépen, és csak azért nem fogom újratelepíteni, hogy az az 1-2 youtube-os videó, amit egy nap megnézek, élvezhető legyen...
egyenlőre tudok normálisan filmet nézni MP-vel, zenét hallgatni szintén, játszani is, és ez a lényeg...de persze azért jó lenne ha végleg megszüntetném
-
virkir
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Cirka százszor le lett írva, hogy rakd újra a rendszeredet mert összebarmoltad az észnélküli drivertelepítéssel.
Ezen már a büdös életben nem fogod kideríteni, hogy mi okozza a hibát mert ha véletlenül sikerül egy bugot megszüntetned akkor jön helyette öt másik.
Egy reinstall cirka 20 perc ha a használt programokat is hozzászámolom akkor 2-4 óra.
Ezzel szemben te már elpocsékoltál legalább egy egész hetet a szívással és még mindig ugyan ott tartasz.
Szerinted nem érte volna meg megfogadni a tanácsot még a múlt héten és újrarakni az egészet? -
tibi666
senior tag
üdv!
dell inspiron 1545 laptopról lenne szó, rajta windows 7.
néha nem látja a dvd írót, ha kinyitom, becsukom, akkor észreveszi, vagy restartnál is.szoftveres, vagy hardveres gond lehet?
-
bigdigit
addikt
olyannal találkozott már valaki,hogy időnként indításkor nagyon lassan tölt be a win7 64bit és hiányoznak az ikonok?
elősszőr állítólag update után jött elő de rendzser vissza állítás után jó lett.viszont most update nélkül is csinálja néha. -
volvoguy
addikt
nálam reklámablakok soha nem jönnek elő...FF-ben is le vannak tiltva...
fenn van a legújabb driver mindenből...
Winamp-om meg nincs...
(#4137) sfdrakex:
nem ninics újratelepítve, de jogos a feltételezésed...de sztem addig semmi értelme, míg nem jövök rá a probléma okára...mert lehet újból így járnékAzon agyalok, hogy mivel a hiba csak és kizárólag böngészőkben jelentkezik, ezért vagy letiltom, vagy letörölöm az összes Add-ont, bővítményt...gondolom ah letörlöm őket, újratelepülnek maguktól, tehát nem lesz baja a gépemnek?
-
rigo88
aktív tag
válasz
volvoguy
üzenetére
biztos a reklámablakok miatt van

ADBLOCK PLUS-ot mindenkinek!ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia-ati.exe
és ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_win7-32.exe
fent van? illetve ezutóbbi az ami nem akar települni? (az kizárólag azért lehet, mert már fent van azaz a win7 telepítője már tartalmazta a szükséges információkat)winampba kapcsold be a "create primary buffer"-t.
és az elsődleges hangillesztőt állítsd a valósra. -
volvoguy
addikt
nincs semmilyen wifi csatlakoztatva a géphez..és addonok nélkül indítva az IE8-at...szal így is pattogzik a hang
tehát akkor a bővítményeknek sincs hozzá köze
írtam előbb különben, hogy a Chipset drivert nem sikerült telepítenem...bár nem hinném hogy ez lenen a baj...
-
economist
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy laptopomon megéri-e Win XP-ről áttérni Win 7-re. Jelenleg a 32 bites Enterprise Edition elérhető számomra. Vajon érezhetően lassul-e a gép az új operációs rendszer miatt?
Korábban Vista ugyanezen változatát próbáltam, akkor nem tapasztaltam érdemi lassulást XP-hez képest, még aero felület alatt sem.
XP stabil, de unom már kicsit, érdekelnek az új szolgáltatások, új grafikus felület. Használat tekintetében zömmel irodai alkalmazások, Firefox, Excel, Word, Messenger, Skype, filmek és zene (winamp), képnézegetés és kevés szerkesztés (Photo Shop).A gép néhány lényegesebb teljesítményadata:
Típus: HP530, 15,4" 1280x800 32bit
Processzor: Intel Core Duo T2300 1,66GHz, 667 MHz FSB, 2MB L2 Cash
Memória: Kingstone 2x1Gb DDR 2 667MHz
Videókártya: Intel 945 Express
HDD: Seagate 60 Gb SATA 5400 RPM 2Mb cashVárom véleményeteket, javaslataitokat! Köszönöm előre is a segítséget!
-
pilota
tag
Hali segitség kéne windows-7-et viszaakarom vistára frisiteni hogyan lehet???Köszi ja windows-7 böl a probaváltozat van fent

-
volvoguy
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
- Eszközkezelőben minden jó, sehol egy figyelmeztetés
- Firefox-ból béta verziót használok, csakhogy IE8-ban is ugyanezt produkálja
- Próbaképp töltök egy fájlt a Realtek oldaláról, 50MB, 60kb-al jön...tehát lassan csordogál...zenelejátszás tökéletes....- Megnyitok egy weboldalt, na ott már pattogzik a zene...
Firefox bővítmények:
[link]
[link]IE bővítmények:
[link] -
scream
veterán
gondolom már sehol ,mivel 1nek a régebbi, XP-t raktam fel utána a 7-et,majd XP nem kellett, töröltem egész XP particiot (amin ugye a boot file-ok voltak ...
)a C-n van a Win7 az E-n meg a többi cuccom és a maradék 40 giga meg a volt XP particio
szerk :
sajnos E-ről nem tudom lementeni a cuccaim (legalábbis nem mind ...)
-
Clemi
veterán
Hopppsz, közben válaszoltál is a kérdéseimre
Igen nincs más megoldás, mint a teljes újra telepítés, mivel alapvető fájlok hiányoznak, és a W7 azon a törölt partición keresi őket. Talán, egy undelete partitio segíthet, de úgy meg marad a kupi a gépen.
Ha már úgyis újrázni kell, márpedig az a legjobb megoldás, akkor csináld meg a lemezfelületet okosan teljesen újra (W7 telepítővel az összes particio törlése, majd a rendszernek a szükséges méretű új elsődleges kijelölése), már ha le tudod menteni valahová az összes szükséges adatot. Bár azt a több mint 300 GB-ot nem lesz egyszerű.Ha nem megy, akkor tedd arra a jelenleg nem lefoglalt 40 GB-os helyre W7-et. A lemezképből ítélve a valamikori XP-t tartalmazó részből lett kihasítva logikai meghajtónak az adatokat tartalmazó particiód, és ami a mostani C az egy különálló elsődleges. Sajna esélyed nincs összevonni a mostani C-t és a volt XP területét.
-
virkir
veterán
Esetleg megpróbálhatod partícionálni bár nem tudom mennyire működik így, hogy az elején van és logikait kéne belőle csinálni.
Esetleg egy elsődlegesnek lehet. hogy menni fog.
Ha ezzel megvagy akkor berakod a win7 lemezt és indítasz egy javítást ami ha szerencséd van rendbe teszi a boot-ot.Clemi
A 4115 szerint valószínűleg a partíció törlésnek estek áldozatul a boot-hoz szükséges fájlok.
-
Clemi
veterán
Nos a kapott kép szerint minden rendben. Már csak az a kérdés, hogy a mostani "C" meghajtódon, vagyis az aktív particiódon ott vannak-e a boot fájlok? Mióta telepítetted a rendszert variáltál valamit a particiókkal? Töröltél le meghajtót illetve annak teljes tartalmát?
Egyáltalán milyen fájlok vannak a "C" meghajtó gyökerében? A kapott hibaüzenet egyértelműen arról tanúskodik, hogy nem találja a boot fájlokat tartalmazó meghajtót. Mivel a meghajtóid látszanak, kérdés az, hol vannak a boot fájlok? -
Morden24
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Netezés közben csak a videók lejátszásától (tehát valami extension-től, pl. Flash) függ a prociterhelésed, vagy esetleg a sávszélesség kihasználtsága is beszámít?
Melyik Flash verziót használod?
Tehát pl. ha valami bunkónagy file-t töltesz le sokkal a netről, vagy csak simán töltögeti be a weboldalakat, akkor alapban nem pattog, igaz?
Akkor most azt kéne kiókumulálni, hogy az említett videós honlapok milyen add-ont, vagy bugróka esetében extension-t használnak lejátszáshoz.
Az eszközkezelődben van olyan eszköz, aminél figyelmeztetés van?
-
volvoguy
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
- tuning nincs
- chipset driver nincs fenn....egyszerűen hiába próbálom, a North Bridge illesztőprogram nem települ....Elmondom mit csináltam:
- A processzorfigyelőnél beállítottam, hogy Mindig legyen látható, hogy lássam, hogy ugrál a proci terhelése...
- Elindítottam MP-vel egy mp3 zeneszámot
- Eközben megnyitottam egy csomó olyan alkalmazást, aminél a prociterhelés a kijelző szerint 60-70% felé ugrott hirtelen: Call of Duty: Modern Wargare, Assassin's Creed, Sony Vegas 8.0 Pro, Open Office....
Ugye játékoknál alap, hogy elő kéne valaminek jönnie, hisz itt a gépigény a lényeg, és a többi program amit megnyitottam, direkt olyan, ami sokat tölt mire betölt....
- zenelejátszás közben nyomtam egy WinRar-t is teszem hozzáSzóval, a gépen található játékaim és gépigényes programjaimat kipróbáltam, közben ment a zenelejátszás, a processzor terhelése nem lépte át a 70%-ot, és a zenelejátszás tökéletes
Viszont, ha zenelejátszás közben Youtube-on sima videót töltök be, megnyitok egy weblapot, azonnal pattog a hang...vagy pl. az előbb felmentem Videa.hu-ra...hirtelen felugrott a mutató 89%-ra..és persze hogy pattogzik a hang
És tudod mi az érdekes? Bár erre lehet van magyarázat...játék indításánál 60%, weblap megnyitásánál a mutató 90% felé is megy...pedig elvileg a játék gépigényesebb
Mindegy, a konkluzió, hogy csak akkor szarakodik a hang, ha hírtelen felugrik a mutato 90% felé, és általánosságban véve netezés közben (youtube, oldalak megnyitása) jelentkezik...
-
Morden24
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Kizárólag a netről való töltögetés közben jön elő ez a probléma, vagy mondjuk ha zenehallgatás közben elkezdesz törölni, vagy valami appot futtatni, akkor is?
A chipset driver nálad hogyan van felrakva? Főként a lemezkezelőkre gondolok.
(Amúgy a youtube HD-nak annyi köze van a HD-hoz, mint Szűz Máriának a sarki kurvához. Csak a nevében HD, egyébként annyi, hogy jobb minőségű, mint az alap szar, amit a youtube kínál.)
Nem mellesleg miközben pattog a cuccod, megnézhetnél egy resource monitort, hogy mi az, ami gyanúsan sokat zabál.
A két giga és a 2,3-as processzor sem kevés természetesen a Win7-nek.Ja, hogy felpörög a proci? Első kérdés: tuningolva van a géped?
Ha igen, akkor pápá tuning.
Ha nem, akkor ne a gadget-et nézegesd, hanem a már előbb említett resource monitort, hogy mi is eszi meg a procidat. Nyilván egy szaros mp3 lejátszás plusz egy bugróka nem eszik meg egy 2,3-as processzort. -
volvoguy
addikt
Újabb érdekes megfigyelésem volt srácok. Ugyebár tegnap azt írtam, hogy már játékok közben nem kapok ilyen pattogzó hangot a hangfalból...nos ezt kiegészíteném azzal, hogy mp3 hallgatás is nagyén szépen, hiba nélkül megy...
ugye azt írtam, hogy HD videók böngészőben való lejátszása közben jön elő...
Hát most megint egy érdekes dolgot figyeltem meg....
CD-ről MP-vel játszok mp3-at...semmi gond...eközben megnyitok egy Weboldalt, és amíg betölt, na az alatt a CD-ről játszott zene is elkezdett pattogzani...
És ezért említettem meg tegnap este a youtube-os HD videókat..mert ahogy írtátok, a HD nem mindig HD, de jobb minőségű, mint pl. a HQ...
És ebből csak azt akarom kihozni, hogy akkor pattog a hang, amikor vmi tölt...pl. egy HD youtube videó-t azért lassabban tölt be, mint egy simát..és ezalatt pattog a hang
Aztán itt van az mp3 lejátszás...mindaddig simán megy, míg megnem nyitok egy weboldalt, és amikor elkezdi betölteni a Firefox a weboldalt, abban a pár másodpercben pattog...
És még valami: kinn van az asztalon a processzor és RAM-mérő..na ha ezek netezés közben elérik a 100%-ot, pl. ha a proci felpörög, bár nem tudom ez mennyire hitele,s na akkor borzalmasan recseg a hang...
tehát kapcsolatban van a teljesítménnyel ez tuti
Itt most megint másra gyanakszom..mivan ha teljesítmény-problémáim vannak?
Kevés volna win7-nek a 2GB RAM? Vagy a 2300Mhz-es proci? próbálkoztam energiasémákkal, CnQ-val, nem változott semmi....És még valami: kinn van az asztalon a processzorfihgyelő minialkalmazás...ha felpörög 90%-ra hirtelen, akkor nagyon szar a hang...tehát ha felpörög a procim, hírtelen...csak akkor
tuti van hozzá vmi köze...
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...
Itt nem a te recsegésed az érdekes, hanem az, hogy ezzel küzdesz hetek óta, és pont le...rod, hogy egy tucatnyi válaszban azt a tanácsot kaptad, hogy húzd újra a rendszert, de az eddig elkövetett hibáid ne ismételd meg.
-
Clemi
veterán
-
Blue@X
senior tag
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Tökéletesen megfelel, éppen ezért nem is szarakszom mással.

Az új hűtés után elmúltak a kép hibák és fura programhibák játékok alatt. Az már nem megy el innen itt fog megöregedni annyira jó.
Lehet nincs beleirva a biosba. Vagy a gadget nem erzekeli, pl az Xpressem nem sokat tud, de a frekit kiirja mas programnal de ennel nem.

De teljesen használható a gép, apró kis kellemetlenségek okoz max.