- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Újabb érdekes megfigyelésem volt srácok. Ugyebár tegnap azt írtam, hogy már játékok közben nem kapok ilyen pattogzó hangot a hangfalból...nos ezt kiegészíteném azzal, hogy mp3 hallgatás is nagyén szépen, hiba nélkül megy...
ugye azt írtam, hogy HD videók böngészőben való lejátszása közben jön elő...
Hát most megint egy érdekes dolgot figyeltem meg....
CD-ről MP-vel játszok mp3-at...semmi gond...eközben megnyitok egy Weboldalt, és amíg betölt, na az alatt a CD-ről játszott zene is elkezdett pattogzani...
És ezért említettem meg tegnap este a youtube-os HD videókat..mert ahogy írtátok, a HD nem mindig HD, de jobb minőségű, mint pl. a HQ...
És ebből csak azt akarom kihozni, hogy akkor pattog a hang, amikor vmi tölt...pl. egy HD youtube videó-t azért lassabban tölt be, mint egy simát..és ezalatt pattog a hang
Aztán itt van az mp3 lejátszás...mindaddig simán megy, míg megnem nyitok egy weboldalt, és amikor elkezdi betölteni a Firefox a weboldalt, abban a pár másodpercben pattog...
És még valami: kinn van az asztalon a processzor és RAM-mérő..na ha ezek netezés közben elérik a 100%-ot, pl. ha a proci felpörög, bár nem tudom ez mennyire hitele,s na akkor borzalmasan recseg a hang...
tehát kapcsolatban van a teljesítménnyel ez tuti
Itt most megint másra gyanakszom..mivan ha teljesítmény-problémáim vannak?
Kevés volna win7-nek a 2GB RAM? Vagy a 2300Mhz-es proci? próbálkoztam energiasémákkal, CnQ-val, nem változott semmi....És még valami: kinn van az asztalon a processzorfihgyelő minialkalmazás...ha felpörög 90%-ra hirtelen, akkor nagyon szar a hang...tehát ha felpörög a procim, hírtelen...csak akkor
tuti van hozzá vmi köze...
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tesla topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest