Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nagyon köszi,ki is nyomtattam.
Az nem gond,hogy ezen a nyomtatványon a szoftverlicensz-igazolás igénylés van beikszelve és nem a postázós dolog?
Vagy azt saját kezűleg még pluszba be kell ikszelni?Illetve 64bites kérelmet is oda kell írni az igényel rovatba gondolom.
Illetve a nyomtatványra meg lehet adni az én e-mail-címem,mert akkor nekem küldenék a licenszkulcsot?(a többi adat a főiskolás személyé volna)Kösz a segítséget!

Még vmi:Ezek a kiküldött példányok teljes licenszűek,nincs időkorlát?Illetve BOX-os vagy OEM verziók?
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Valami soundmax azt mondja haver. Update nem talált hozzá sajna

Mondjuk a másik érdekes, hogy az ati catalyst sem települ
Egy AGP-s sapphire 3650. Felmegy látszólag, kiirja, hogy sikeres, de restart után is vga felbontás, és nincs sehol a ccc.. wtf 
sfdrakex: xp-től visszaenőleg van amit akasz, de egy dos-os driver itt nem sokat ér

apropó, xp driverral nem mehet?
rigo88: kösz
küldöm havernak, aztán kiderül. -
-
-
Gyors help kellene.
Adott egy asus p4p800-as alaplap, amire win7 x86 került, de nem ismerte fel a hangkártyát, a vista driver meg valami hibára hivatkozva nem települt fel. Sajnos többet nem tudok, mert nem az enyém a cucc, és én is úgy kaptam az infót.
Valakinek valami ötlete, hogy honnan lehetne drivert keresni hozzá?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha van a fősulinak modulo hozzáférése, akkor ott a legkönyebb megcsinálni, ha ott regisztrálsz kérelmet tisztaszoftverre, utána átnavigál egy letöltős oldalra, ott le lehet tölteni mindent, gondolom, hogy már a 7 is megtalálható ott.
Ha postai dolog van, akkor a tisztaszoftver oldalán van 1 igénylő lap, azt le kell tölteni, ki kell tölteni, bekell vinni tanulmányi osztályra pecsételtetni, aláíratni, aztán postán el kell küldeni, és akkor majd postázzák neked a cuccot, vagyis ez asszem így van. Így akartam én is az office-t, de aztán modulo-n csináltam inkább.
Van még az MSDNAA hozzáférés, de az megint a sulitól függ, hogy van-e neki olyanja.
-
sfdrakex
nagyúr
Win7 telepítőből formázzd le telepítés előtt illetve töröld a particiót win7 dvdről bootolva, és csak nyomj egy entert hoyg arra akarod rakni, lehet az a baja hoyg nem csinálta me ga 100 megás particiót a bootnak, bár azt hiszem az nincs nálam se de ettől még lehet nálad az okoz gondot.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az tisztaszoftver program.. És akkor kerül pénzbe, ha postán kéred. De ott is van letöltési lehetőség. Vagyis nekem volt, de én Modulo-n csináltam az office igénylését, ha most kérném akkor vsz lenne már 7 is.
De ha MSDNAA van, akkor relatív ingyé van, csak le kell töteni.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy a főiskolások hogyan tudnak kedvezményesen WIN7-et venni?Mert ofőm beszélt olyanról,hogy a felsőoktatásban részt vevők pár ezer forintért kaphatnak WIN7-et és teljes Office csomagot.
Ezt hogy lehet megoldani?Mi ennek a menete?
Illetve pontosan mennyibe fáj ez a variáció?Kösz a segítséget!

-
lazlo8
tag
4409-re vmi tipp?

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sislaciii
üzenetére
Xp modon játékok ha jól tudom nem igen mennek, de esetleg kikéne próbálni xp kompatibilis módban, inditó exe-n jobb klikk tulajdonságok/kompatibilitás ezt tedd xp sp3 ra. Az meg hogy átirod fuck ra a dll nevét kb egyenlő azzal hoyg bármire átirhatod, akár törölheted is.
-
sislaciii
aktív tag
Csáó!
Olyan kérdésem van, hogy létezik egy olyan, hogy MTA: San Andreas, ami neten megy, és csak kocsival lehet menni, szóval nem olyan mint a SA:MP. És XP-n megy rendesen, Vistán azt hiszem a config.dll-t át kell írni fuck.dll-é, akkor elindul, de a szerverkeresőbe nem lép be, ha mindkét file jelen van akkor se jó. Gondolom W7 alatt se lenne másképp, de halottam valami XP mod ról W7-re. Avval meg lehetne oldani? -
Clemi
veterán
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Valóban nem formáztam az előzőt csak töröltem és azt jelöltem ki újra, hogy arra rakja.
Újra csinálom és törlök és formázok utána.
Rövidesen jelentkezek. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Akor 36 ból vagy 37 ből basszus, 25,8 at foglal az szerinted miért 10 giga és rendben van? Azt írta a srác 40 es vinyón 25,8 at foglal el a windows, tök mind1 mekkora a vinyó mind1 hoyg 40 vagy 37 giga vayg 30 a lényeg az hoyg 25,8 gigát foglal erre írtad hoyg az 10 gigás win az ok, hogy lenne 10 gigás a 25,8 giga ? Olvasod amit irt a srác és amit te irsz vagy csak irsz? ?Mind1 mekkora a vinyó a lényeg az mennyit foglal ami 25,8 giga ami sztem sok, valszeg fent maradt neki előző win mert nem formázott.
Szerk:
Látom közbe rájöttél mire probáltam rámutatni

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sfdrakex
üzenetére
Én nem írtam 38-at..

De amúgymeg igen, én értelmeztem rosszul, én azt néztem, hogy 25,8 GB hely van....

Na de szóval igen, ha annyit foglal a rendszer, az gáz.
Nekem ~38GB-t foglal 80as vinyón az egész rendszer, úgy, hogy fentvan minden program, ami kell.Ma már ez a 2. dolog amit benéztem...
Segáz, ilyenek ezek az ünnepek... 
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a Win 7 ultimate 64bit-es progit és a 40Gb merevlemezen 25.8Gb-t foglal el szüzen magába.
Ez ennyi vagy a előzővel összerakta?Köszi!
-
qwerty123
tag
Ismét köszi for all!
-
qwerty123
tag
Milyen vírusirtót ajánlotok Win7-hez? Olvastam, hogy van valami "gyári" ingyenes is, de nem találom a Microsoft honlapján. Valaki tudna dobni egy linket esetleg?
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Msdnaa keretében le tudom tölteni a windows 7-t, de csak angol pro verziót, egyik ismerősöm adott egy magyar ultimate telepítőt, a kérdésem az lenne hogy az angol sorozatszáma jó esetleg az ultimate verzióhoz? Vagy inkább magyarosítsam a prof verziót?
-
qwerty123
tag
Hali!
Windows 7 alatt fut az Office 2003 a virtuális XP telepítése nélkül?
-
Clemi
veterán
válasz
_Voyage_
üzenetére
Már ötször töltöttem le, mindig ugyanazt írja ki.
Arra egyébként ötlet, hogy a kép miért esik szét 1080p-s mkv-nál?Leszedted már a gépedről a Power Iso-t? Az 1080p-s mkv-nál akkor esik szét a kép, ha elfogy a memória?
Csak azért kérdezem mindezt, mert nekem is 64 bites W7 fut, mint azt láthatod, és nekem elsőre felment a DT Lite. Jelenleg épp egy 1080p-s mozit nézek a DVD lejátszóban lévő lemezről, és még csak meg se döccen, nemhogy szétesne a kép. Egyébként a Shark007 féle Windows 7 codec pack-ot használom.
Mondjuk leszedheted innen is : Dt Lite 4355.068
Módosítás: Bocs, közben látom már válaszoltál az egyik kérdésemre....
Az 1080p-s fájl széteséséhez kérdés: Mindegyiknél ezt csinálja? Ha igen, akkor valami codec akadás lesz tuti! Melyik splittert használod az MKV-hoz? Nekem a Haali van beállítva, és hibátlan, eltekintve attól, hogy a legújabb Catalist felrakása óta (legalábbis azt hiszem azóta) több procit eszik a lejátszás
vagyis most magonként 15-20%-ot, legalábbis ha a media centerrel jászom le. (Nem, nem fogom mással lejátszani, és hagyjatok békén az alternatív lejátszókkal) -
C0d3r
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Letöröltem, és újra próbáltam az alaplapgyártóm oldaláról lévőt. Hibaüzenettel válaszolt... erre valami megoldás valakinek esetleg?
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok!
minden rivert fölpakoltam win7re(64bites) és amint fölraktam a realtek drivert a hangszóró kegyetlenül elkezdett recsegni. letöröltem, megjavult.
mi lehet gond?úgy emlékszem volt már valakinek ilyen problémája, hogy nem kapott rá megoldást, lehet hogy tévedek, akkor elnézést kérek

köszönöm előre is
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mandarinn
üzenetére
Fogalmam nincsen, sosem vacakoltam azzal, hogy szintetikus bencsmárkokat futtassak.
Egyébként a 64 bittől konkrét gyorsulást ne várj, mert erős csalódás lesz.
Éppen van esély arra, hogy a 64-es appok gyorsabbak a 32-es társaiknál, de semmiképpen ne számíts szignifikáns gyorsulásra.(#4419) _Voyage_: Miközben nyomod a FullHD filmet, a proci/memória/merevlemez teljesítmény micsinál?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mandarinn
üzenetére
Driverekből és rendszerközeli appokból (vírusirtó, tűzfal, bár utóbbiból tökéletes a Win sajátja, és hasonló okosságok) kötelező a 64-es.
Minden másból eseti dolog. Ha találsz, az jó, ha nem, akkor nem. Teljesen jól futnak rajta a 32-es appok is.
(#4416) _Voyage_: Próbálkozz meg egy vga driver reinstallal vagy cserével, mert valszeg ott lesz a gond.
Esetleg instabil vga tuning. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
64bites Win7-et szeretnék felrakni a gépre és nem tudom mire kell oda figyelni. Minden programból 64bites változatot keressek hozzá? Vagy jó a 32-es is? Mik azok a programok amikből érdemes 64biteset felrakni?
Köszi!

-
Mészike
aktív tag
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mészike
üzenetére
Micsoda?
Fel akarod rakni a 64-es rendszert?
Azt csak clean install-al tudod, ha már van egy 32-es fent.(#4412) Mészike: Igen, csak clean install. 32-es rendszert nem lehet upgrade-elni 64-esre, és természetesen fordítva sem.
Ha konkrétan upgrade dvd-d van, akkor csak úgy tudnád felrakni, ha telepítenél egy 64-es Vistát, és azt upgrade-elnéd 64-es Win7-é.Ha ez nem megoldható, akkor keress rá neten, hogy hogyan lehet clean install-t nyomni upgrade dvd-vel.
-
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
32 bites rendszerem van most. 64 bites lemezről bootolva, hogyha a javítást választom, akkor az rendesen felmegy? Működni fog így?
-
lazlo8
tag
Lenne egy kérdésem srácok! adva van az asztali pc-m 2 giga ram hd4670 2 magos 2ghz amd proci.
van egy 500gb merevlemez sata-s. a merevlemez 3 felé van particionálva. egy 10gb-s részen van xp sp3 hun tökéletesen működik van egy 420gb rész adatoknak. a maradék kb 70 gb ures erre akarom feltenni a win7 7600-at eng. 3 órája megy a telepítő és még csak az (copying win files hamar megvolt pár perc) expanding win files-nál jár 21%-nál! mi lehet a baj?miért ilyen lassu? xp max 1 ora alatt fennt volt cakkpakk. régebben probáltam vista-t telepíteni az is ilyen lassu volt...
ötletek? -
Morden24
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
A Users\Public-ra gondolsz?
Nem hinném, hogy ki lehet így kapcsolni, de mit zavar az téged?
(#4405) _Voyage_: Próbáld meg a render output-ot megváltoztatni. Egyébként jó lenne, ha megpróbálnád VLC-vel, mert nem mindegy, hogy hardveres, driveres, codec vagy sima lejátszógond.
(#4407) Csabee.: Elképzelhető, hogy totál hülye vagyok, de milyen csík és hol?

-
Csabee.
nagyúr
Dokumentumokba ezt a nyivlános dokumentumokat stb-t sávokat hogy lehetne kitörölni? Tökre zavar, mert nincs benne semmi, de mégis ott van...
-
polonic
félisten
válasz
_Voyage_
üzenetére
Én vlc playert javasolnám. Lejátszik minden fájlt külön kodek pack telepítése nélkül és a feliratokat is kezeli.
Egyébként én a media playert (már alapból tartalmaz kodekeket) használom, és ha van olyan fájl, amit nem játszik le, akkor jön a vlc player.(#4397) C0d3r
Nem értem miért hagyták ki a whql támogatást win7 alól, mialatt xp-n még van. A tippem viszont az, hogy a driverrel kéne valamit kezdeni. Na de mit.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Event ID 11 atapi (Erről igazából találtam egy fórumot, és azt írták, hogy az ATA Channel-nél ki kell venni a pipát, hogy ne DMA legyen, hanem PIO, viszont nálam ugyanúgy bekerül újra-és újra.)"
Ezt pontosítanám. Kivettem mindkét DVD-írót, és ugyanúgy 1-2percenként bekerül a hiba az eseménynaplóba. A Daemon Tools-ra gyanakodtam, így azt is kikapcsoltam, a hibát ugyanúgy teszi be. 2db HDD van a gépben, ezért most arra gondolok, hogy talán az csinálja. Elkezdtem másolni az egyikről, a másikra, és másodpercenként tette be a hibát az eseménynaplóba.
Még kipróbálom másik SATA kábellel, meg csak kiveszem az egyik HDD-t, hátha sikerül kiszűrni, de szerintem hardveresen nincs baj velük.
A hibaüzenet alapján a vezérlő nem tetszik neki, nem tudom nem-e az ami az eszközkezelőben ATA Channel 0 és ATA Channel 1 néven van benn, mindkettőből 3-3db.
Ez bekavarhat? Vagy keressek valami P965-ös (ICH8) drivert? (Igazából mindent felismert a Win7)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mondom ha van modulo, akkor ott könyebb, sztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Segáz, ilyenek ezek az ünnepek...