Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #49946 üzenetére
Hm, ha üresen volt minden mag, akkor az tényleg kiakadt, a process, amiről beszéltem az 1 magot folyamatosan 100%-on járat.
(#49947) Pubszon: 3 ghz-es P4, 2GB DDR RAM, HD2600XT AGP. Játszottam vele, ugyanazokkal mint XP-n, nagyjából ugyanúgy ment. Picit lassabb volt, de ami akadt az XP-n is szar volt. De ez továbbra is Vista, nem Win7, utóbbi akkor még nem létezett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #48119 üzenetére
Első menetben azért lett fail, mert az xml update nem tud felmenni amíg a másik miatt újra nem lett indítva. De nekem nem került végtelen ciklusba leállításkor még sosem. Egyébként azt hiszem az egész aláírásod egy gépen van, nem figyeltem rendesen.
(#48120) Psychonaut: Lásd ezen hsz előző mondata.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #48107 üzenetére
Nekem 2 frissítés nem ment fel első körben, csak reboot után másodszorra viszont akkor már nem kért újraindítást.
A leállással semmi probléma nem volt.
"Kedvencem az, amikor még be nem aktivált friss Windows -nál dobja a hülye üzenetet, hogy pár frissítés telepítése nem sikerült , ilyenkor ugye már eleve radír nálam a rendszer sorsa mert ami már úgy néz ki, hogy nem ment fel egyből az update és ugye rögtön friss telepítésről beszélünk, az nálam kampó ..."
Nekem friss install után az első dolog letiltani a win updatet, amíg fel nem raktam mindent, mert egy csomó szarságot leszedne, aminek le van töltve a telepítője és onnan telepítem (IE9, .NET4 pl.).
-
-
válasz
#41133696 #45414 üzenetére
Ööö, tehát az lenne a "gond", hogy ott Hálózat 4 van kiírva?
Ha igen, akkor katt az ikonra és írd át a nevét.De pöpecül néz ki a a szerkesztés most
Megint hegesztik a PH!-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #37425 üzenetére
Jobb megoldás híján úgy döntöttem, hogy ameddig ebben a gépben csak egy merevlemez van, kikapcsolom a biztonsági mentés funkciót.
A Backupot kézzel töröltem, majd taskschd.msc eme csoda segítségével inaktiváltam az ütemezést.
A Karbantartás lapon azonban ugyanúgy azt mondja, hogy a biztonsági mentés elkészült bla bla, de a biztonsági mentés lapon már azt ,hogy nincs beállítva.
Hogyan lehetne gyári állapotába vissza állítani ?
-
törölt tag
-
válasz
#41133696 #31483 üzenetére
Nekem is csak másodikra ment fel, bár még csak az egyik gépen csináltam meg.
Kérdés, hogy mire lesz ez jó nekünk ? Külföldi fórumokban, ha jól értelmezem, akkor ez sp1 előkészítő patch-ként szerepel, nélküle nem megy fel az sp1. Aztán lehet hogy a tört angolságom miatt rosszul értelmeztem őket. ( Szerintem ők sem voltak angolok)
-
Psychonaut
veterán
válasz
#41133696 #31231 üzenetére
Szedje le a sok shareware sz*rt valami uninstaller cuccal (felettem párral linkelt Fire kettőt), vagy "szerezzen" egy telepítőmédiát, a licensze ugyanis a kulcsra vonatkozik, ha az legális, illetve a licenszszerződésnek megfelelően lett aktiválva, akkor a rendszer - a telepítőmédia forrásától függetlenül - jogtiszta lesz.
De ha arra gondolsz, hogy kész telepítésből kinyerhető-e valahogy telepítőlemez, akkor a válasz: tudtommal sehogy nem megoldható.
-
válasz
#41133696 #28487 üzenetére
Hali!
A "támogatja" alatt azt érted, hogy nincs hozzá hivatalos driver? Ha erre gondoltál, akkor nyugodtan felrakhatja, mert attól még működni fog, max a Win7 a saját drivereit fogja használni (esetleg szed le update-ről magának).
Az említett konfignál gyengébbeken is használtak már Win7-et, szerintem simán futnia kell.
MOD: most jut eszembe, hogy egyik ismerős srác is NF3-as lapon használja a 7-et, nincs vele gondja...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #25613 üzenetére
http://goodspeed.uw.hu/COH/energy-report-2.html
Megnéztem a másik gépen is , ahol megy a szunnyadás mód, éppen most ébresztettem fel emiatt. a jelentés azonban igencsak hasonló
-
törölt tag
válasz
#41133696 #25612 üzenetére
Azt hiszem találtam valamit
http://win7.ucoz.es/blog/az_energiaellatasi_problemak_felderitese/2010-03-20-27
Szóval kiadtam a fentebbi parancsot és az alábbi jelentést kaptam :
http://goodspeed.uw.hu/COH/energy-report.html
Na most az USB vezérlő kavarna ?
-
-
válasz
#41133696 #22880 üzenetére
Hali!
Első körben Iconpackager eltávolít, registry kitakarít (pl CCleaner) restart. Ha ez után már megjelenik az iconcache fájl(de még gond van az ikonokkal), akkor le kell törölni az iconcache-db-t és megint restart... Így újra kellene hogy kreálja azt...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#41133696 #19996 üzenetére
Hali!
Hát ha nem "ismernélek" régebb óta más topic-okból, akkor most azt mondanám, hogy hát ja, jó elbarmoltad a beállításokat, aztán most valamire rá kell fogni, csak lököd a rizsát...
De mivel ez nem így van, így csak azt tudom mondani, hogy ez az újdonság erejével hat számomra(meg szerintem még jó pár "szaki" számára is). Ilyenről még nem is hallottam, hogy a W7 azért nem megy le alvásba, mert egy Linux van mellette illetve a Grub...Mindig tanul/tapasztal az ember...
Fire.
-
válasz
#41133696 #19982 üzenetére
Hali!
Jól van, mondjuk ezt megnézhettem volna az adatlapodon is...
Ezek szerint mégsem szedett ki mindent a registry-ből..
Hát akkor ebből az a tanulság, hogy jól meg kell válogatni, milyen uty-t használsz...Azért csak próbaképpen átmenetileg ne használd a szünetmentest. Ezenkívül a W7-ben az alap energiatakarékossági téma, az a Kiegyensúlyozott(Balanced)
(A korábbi képen Power Saver-en van)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#41133696 #19977 üzenetére
Hali!
Végigolvastam/gondoltam mindent, de igazából csak annyit kérdeznék, hogy mi a masina típusa? Ha tippelnem kellene, akkor mindenképp Asus lenne az első helyen és valamelyik 50-es széria I vagy IJ esetleg K-s...
Fire.
UI: Szedd ki az aksit és anélkül hálózatról indítsd, akkor mi a szitu?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!