Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
johnny82 #29628 üzenetére
Goto Chrome topik
-
Clemi
veterán
válasz
johnny82 #4188 üzenetére
már töröltem. A következő lehetséges opciókat láthatjuk. A 8 megásat sem engedi törölni. Jobbegérre ua, mint a képen.
NEM JÓ! Miután törölted a logikai particiót, és a végén azt a kicsi darabot, NE formázd, hanem hagyd úgy, és ami a winyó eleján van elsődleges partició, azt hozd létre újra, de a winyó teljes méretében, és utána formázd egyben az egészet!
Azon a képen amit linkeltél, a logikai partició megint formázva van!
-
válasz
johnny82 #4185 üzenetére
Szüntesd meg mindkettőn a partíciókat és csinálj egy db-ot, persze adatvesztéssel jár mert formázni kell.
hackeeeee! Nekem olyan kellemetlenséget okozott ez a partícionálás dolog hogy már nem is foglalkozom vele. Feltettem a wint. van egy 320 és egy 80-as, eddig sorba voltak, de újabban már nem, a 4db 320-ason lvő partíció C- je és D-je közé beteszi a 80-ast (ő magában 80giga), így ami eddig D volt az E lesz és a többi. Jobban tetszett amikor még a 80-a a sor végén volt és G betű volt a jele. Nincs türelmem a betűkkel játszani már marad így.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc