- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Clemi
veterán
én senkit nem intek óva egy-egy programtól max a nod32 nevű féregtől... igazán nem kattintok soha félre úgyhogy nem én engedtem be azt a stílusos kis programot ami
Szerintem azért gondold át ezt a kijelentésed! Javaslom, hogy Avast-al felvértezve látogasd meg ugyanazt az oldalt, ahol benyelted azt a csodavírust, és utána itélkezz! Amúgy meg ha feltört NOD32-d volt, (az avast-ból ítélve az volt) ne csodálkozz, ha nem védett meg!
Én speciel kb 3 éve használom, és elárulhatom sokszor igen bátran és szándékosan belecsapok a lecsóba a fertőzött oldalakon, de tudtomon kívül hozzám kártevő még nem jött be azóta. -
Morden24
nagyúr
Nincs firefox fóbia, amúgy az IE tényleg biztonságosabb, sőt: a többek között IT café-n is cikként megjelent felmérések szerint az 5 nagy böngésző közül az fx a legkevésbé biztonságos.
Én sok programtól intenék óvva embereket, de nem mondtam, hogy ezek közé tartozna a róka

A hülyebiztos dologban meg persze igazad van.A memóriahasználatáról meg sok fogalmam nincsen, mert utoljára a 2.0 előtt volt huzamosabb ideig a gépemen Firefox - csak sokszor olvasom, hogy panaszkodnak rá, ennyi.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest