Hirdetés

Aktív témák

• volvoguy

addikt

nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...

Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...

Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....

Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
    - Java
    - Flash Player
    - Active X

amúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...

4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...

Aktív témák