Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...
Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...
Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....
Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
- Java
- Flash Player
- Active Xamúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...
4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- VR topik
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest