- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...
Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...
Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....
Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
- Java
- Flash Player
- Active Xamúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...
4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest