Hirdetés
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem kötözködés, megjegyzések és csak érdeklődés, ahol kérdés van:
1, szerencsés vagy
Én speciel azzal kezdtem, hogy visszaállítottam a kék képernyő "olvashatóságát", valahogy hiányzott az első automatikus reboot után. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2, a gyors leállásnak mi a titka? lehet ready boot kavar be nálam?
3, próbáld ki a chrome-ot még gyorsabban indul, mint a firefox/explorer
(bármelyik oprendszeren).
4, hmm.. hmm... "nem kell semmit feltenni az eszközökhöz" ezt részleteznéd? a hw problémák mindegyikére azzal oltják a népet, hogy keress drivert, rakd újra.
5, használható MP alatt mire gondolsz?Véleményem egyezik veled, csak én másik oldalról jövök, semmi gond a win7-tel, ha a maga helyén kezeljük.
Konfigod alapján elvárható, hogy legyen gyorsulás, már csak azért is mert 4 gigával pörgetsz most egy rendszert, ami gondolom xp alatt 2-3 gigával ketyeget. Ez számomra amugy az egyetlen érv ami miatt váltani kell/érdemes 2 giga nem elég és csak a 64 bit ad erre megoldást.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- VR topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én speciel azzal kezdtem, hogy visszaállítottam a kék képernyő "olvashatóságát", valahogy hiányzott az első automatikus reboot után. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)