Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Edween
üzenetére
Köszi, megnézem

De előtte azért biztos ami biztos backup-olok mindent, az meg most eltart egy darabig..(#41755) kraftxld:
Nincs mit
Direkt megnéztem még igényléskor, hogy mi lesz a helyzet, ha megszűnik a jogviszonyom. Most meg igyekszem kihúzni win8-ig, aztán majd abba befektetek 
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Edween
üzenetére
Köszi! Király... és a szöveget is lehet valahogy csökkenteni?
Az XP-ben volt olyan, hogy ha zároltad a gyors-indítási tálcát és ott több ikon volt mint aminek helyet hagytál akkor megjelent egy jobbra mutató dupla nyilacska (valami ilyesmi: >>) és ha arra kattintottál akkor megjelent a többi ikon is ami addig rejtve volt.
-
-
-
-
hakos1987
őstag
persze, lehetne, csak mindig hozza a 120-at, aztán meg elkattan, és limit... úgy gondolom, hogy ez nem feltétlenül a vinyó problémája lehet, mert ha 1X-1X nem is tudna akkora sebességgel írni rá, akkor előfordulhatna, de nem lenne tartós probléma....
egyébként kipróbáltam, hogy előbb megint limit lett, átállítottam a flow controlt tx&rx enabledről disabledre, aztán megjavult, majd visszaállítottam és azóta is jó megint. Bár nem hiszem, hogy ez okozza a gondot, inkább az lehet, hogy átállítás után megszakadt minden, és gondolom valamilyen beállítások alapértelmezettre visszaálltak...
Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Direkt megnéztem még igényléskor, hogy mi lesz a helyzet, ha megszűnik a jogviszonyom. Most meg igyekszem kihúzni win8-ig, aztán majd abba befektetek