- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
pschio
őstag
hi all!
van egy kurva idegesítő win7-es bajom és a hd sentinel okozza sztem.
telepítés után minden nagyon fasza volt, aztán felraktam a hd sentinelt és minden bootnál miután beírom a passzt vár egy csomó ideig, vagy 1-2 percig. *nem teker semmit. nem csinál semmit. majd betölt. a win7 logót gyorsan ledolgozza. a progikat is meg az asztalt is betölti gyorsan miután gondolkozott és állt. de egyszerűen nem tudom mi a szart csinál ilyenkor.
a laptopomon is ez történt miután felraktam. egy darabig a szentinellel is jó. szép meg gyors de utána meggajdul a rohadék és nem tudom visszacsinálni. hiába az uninstall. ujratelepíteni nem akarok. és a system restore sem jöhet szóba, miután már egy csomó mindent felpakoltam.
valakinek ötlet?
konfig az adatoknál.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs