- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
vodika
tag
Hali!
Elnézést ha a téma már volt vagy nagyon láma a kérdés...
Nézegetek egy Windows7-et otthonra. Kaptam egy gépet de nincs rajta oprendszer.
Ahogy körbenéztem az árak Professionalra (XP mode miatt az kellene) nagyságrendileg 120 euro körül szórnak az OEM-ra.
Két dolog érdekelne:
1., itt olvastam hogy valaki felvette: OEM-t nem is lehetne magánszemélynek venni a MS álláspontja lapján? Most ez igaz vagy félreértettem valamit?
2., Irta valaki egy fórumban (angol vagy német már nem emlékszem) hogy nem éri meg szórakozni a töréssel mert a neten már milyen olcsón lehet csak license kulcsokat venni... Erre felkaptam a fejem és gyorsan körbenéztem és tényleg van pár oldal ahol nagyon kedvezően lehet kulcsot rendelni akár kis felárral még letöltési linket is kapsz ahonnan ISO-ban lehúzható a OS is.
De az is itt olvastam hogy a License key csak akkor érvényes ha azt a matricával ami ugye a termékkel jön igazolni tudod. Ezek szerint akkor még ha valós kulcsot is kapok aggályos a dolog ezzel az online elküldjük a kulcsot storyval.
Van valakinek tapasztalata ezzel a szolgáltatással? Kicsit átverés szaga van bár paypal-al is lehet fizetni, ami valamilyen szinten fedezetet is nyújthatna....
Nem várom ezt a témát ezért kellene segitség is.
Érdekes módon nincs tele a net panaszkodó emberekkel hogy mekkor lehúzás és az oldal is megy már egy ideje...
Tudtok erről esetleg valamit?Előre is köszi!

Üdv!
Vodika
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest