- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Aktív témák
-
vodika
tag
Hali!
Elnézést ha a téma már volt vagy nagyon láma a kérdés...
Nézegetek egy Windows7-et otthonra. Kaptam egy gépet de nincs rajta oprendszer.
Ahogy körbenéztem az árak Professionalra (XP mode miatt az kellene) nagyságrendileg 120 euro körül szórnak az OEM-ra.
Két dolog érdekelne:
1., itt olvastam hogy valaki felvette: OEM-t nem is lehetne magánszemélynek venni a MS álláspontja lapján? Most ez igaz vagy félreértettem valamit?
2., Irta valaki egy fórumban (angol vagy német már nem emlékszem) hogy nem éri meg szórakozni a töréssel mert a neten már milyen olcsón lehet csak license kulcsokat venni... Erre felkaptam a fejem és gyorsan körbenéztem és tényleg van pár oldal ahol nagyon kedvezően lehet kulcsot rendelni akár kis felárral még letöltési linket is kapsz ahonnan ISO-ban lehúzható a OS is.
De az is itt olvastam hogy a License key csak akkor érvényes ha azt a matricával ami ugye a termékkel jön igazolni tudod. Ezek szerint akkor még ha valós kulcsot is kapok aggályos a dolog ezzel az online elküldjük a kulcsot storyval.
Van valakinek tapasztalata ezzel a szolgáltatással? Kicsit átverés szaga van bár paypal-al is lehet fizetni, ami valamilyen szinten fedezetet is nyújthatna....
Nem várom ezt a témát ezért kellene segitség is.
Érdekes módon nincs tele a net panaszkodó emberekkel hogy mekkor lehúzás és az oldal is megy már egy ideje...
Tudtok erről esetleg valamit?Előre is köszi!

Üdv!
Vodika
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest