- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
már azon is gondolkoztam ,hogy az lehet a baj a hanggal, hogy sok felesleges dolgot felrakhattam...ugye van a LAN Driver, ami szintén Realtek, meg az Audio Driver, ami szintén..és elvileg ennyi elég is lenne a Win7-nek, hiszen amikor az alaplapi Vistas DVD-t rakom be, az is csak ezt a kettő drivert ajánlja fel...
De én az AMD oldaláról leszedtem a Chipset Drivert...ami tulajdonképpen az Ati Install Manager...és az felrakta a :
- AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz
- North Bridge szűrő illesztőprogram
- Microsoft Visual C++ 2005lehet hogy ezeket feleslegesen raktam fel? Írtátok, hogy tök felelsleges Chipset drivert felrakni, mivel a WIn7 ezt alapból tartalmazza..én ugye mégis felraktam...
sztetek?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest