Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ekkora baromság amit írtam?
Természetesen nem az, de gondolom nem mozgattál még kurzort távirányítóval
Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.
Egyébként meg képzeld rádiós az egerem, és a billentyűzetem is, de annak a gép előtt a helye, és ha odamászok hogy elhozzam, akkor már ha úgyis ott vagyok ....Szóval maradjunk annyiban, hogy ha HTPC-nek akarja valaki használni a gépét, akkor a Média Center erre a legjobb megoldás, amit tökéletesen lehet irányítani a hozzá gyártott távirányítókkal, és sajnos a Média Center makacsúl megtagad mindenféle felirat megjelenítést a DivX, XviD, fájlok lejátszásakor, és a Direct Vobsub manuális telepítése ezt nem oldja meg. Próbáltam többféle módon, tudom. Kell az a codec pack sajna.
Amúgy a jövő számomra is egy olyan kütyü (mint most a WD lejátszója) aminek van egy belső winyója, van benne egy Blue Ray lejátszó, rá tud csatlakozni az otthoni hálózatra akár vezetékkel, akár Wi-Fi módban, és HDMI valamint SPDI/F csatlakozón küldi a lejátszott média jelét a megfelelő helyre, vagyis akár a belső winyóról, akár a hálózat valamelyik gépéről, akár a You Tube-ról lejátszott médiát küldi a házimozi komponensekre.
Lehet már ilyet kapni, csak még túl drága ami mindezt tudja.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.