- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ez itt a probléma szerintem...minek kodek pack? főleg ez a lúzer
nekem van fent egy vlc media player, az kodek nélkül lejátszik mindent...Hogy minek a codec pack? Ha megadom a címem, eljössz hozzám, okés? Aztán a következőt kell csinálnod!
1. leszedem a codec packot, felteszem neked a VLC playert.
2. leülsz a kanapémra, bekapcsolom neked a TV-t, és a házimozi erősítőt.
3. kezedbe adom a MMC távirányítót
4. elkezded nekem vetíteni a gépemről a filmjeimet, és legfőképp a feliratos változatokra leszek kíváncsi, esetleg egy feliratos mkv filmre.Ha levetíted nekem codec pack nélkül felirattal a filmjeim, na és persze úgy, hogy a távirtányító a kezedben, és a géphez nem mehetsz oda, akkor elfelejtem én is örökre a codec packokat.
Ja és persze a film után esetleg megnézünk pár online filmet is, vagy képeket nézegetünk a kanapéról és közben zenét hallgatunk, szintén a gépről. Okés? Vagy mindezt tudja a VLC player? Meg gondolom korrekten tömörít DV kazettáról filmet DivX vagy XviD esetleg h.264 formátumba AC3 hanggal ugye?
Ha nem tudjátok kinek miért kell a codec pack, nem kéne nyomulni a sima lejátszókkal, amiknek a képminősége nyomába nem lép a média centerével, és 1 év rendszeres használat után tudom miről beszélek!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest