- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Aktív témák
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete raktam fel a Windows 7-et, de eddig csak szívtam vele. Az Etnerprise verziót raktam fel. Nem tudom, hogy a többi verzió milyen, de az Enterprise elég macerás.
Win XP alatt mindig használtam a gyorsindítás eszköztárat. Nagyon mellbe vágott, hogy alapból nincs ilyen a hiper-szuper Windows 7 alatt. Nagy nehezen rájöttem, hogyan kell visszaállítani a gyorsindítást, szóval örültem, hogy legalább A Windwos 7 ezen hülyeségét ki tudtam javítani.
Aztán jött a döbbenet, kb. 5-6 újraindítás után egyszerűen ELTŰNIK a gyorsindító eszköztár!!!!
Mi ez? Ennyire gagyi a Microsoft? Frissítettem megint az oprendszert, hátha már valamelyik patch ezt is kijavítja, de hiába. Újra és újra eltűnik a gyorsindítás.
Nagyon unalmas dolog állandóan újra beállítani...
Valaki rájött már, hogy mitől tűnik el a gyorsindítás! Mit kell beállítani, hogy ÁLLANDÓAN ott maradjon, úgy mint a Windows XP-ben?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest