Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete raktam fel a Windows 7-et, de eddig csak szívtam vele. Az Etnerprise verziót raktam fel. Nem tudom, hogy a többi verzió milyen, de az Enterprise elég macerás.
Win XP alatt mindig használtam a gyorsindítás eszköztárat. Nagyon mellbe vágott, hogy alapból nincs ilyen a hiper-szuper Windows 7 alatt. Nagy nehezen rájöttem, hogyan kell visszaállítani a gyorsindítást, szóval örültem, hogy legalább A Windwos 7 ezen hülyeségét ki tudtam javítani.
Aztán jött a döbbenet, kb. 5-6 újraindítás után egyszerűen ELTŰNIK a gyorsindító eszköztár!!!!
Mi ez? Ennyire gagyi a Microsoft? Frissítettem megint az oprendszert, hátha már valamelyik patch ezt is kijavítja, de hiába. Újra és újra eltűnik a gyorsindítás.
Nagyon unalmas dolog állandóan újra beállítani...
Valaki rájött már, hogy mitől tűnik el a gyorsindítás! Mit kell beállítani, hogy ÁLLANDÓAN ott maradjon, úgy mint a Windows XP-ben?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest