Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Jaja volt olyan is, nem is tagadás.
Do volt olyan hogy csak véletlenül beléptünkl egy gépre és már a rendszernek ámen volt.
Hát maár akkor majd az avírával teszek próbát.Amúgy ahogy hackeeeee is írja, pl a catalystokat lementem általába egy mappába.
És ott igen csak megzuhan a rendszer. A 2 mag maxon pörög meg vagy + 200 mega ram csak úgy eltűnik, mert az mse szkennelget. Ilyet pl nem csinált a nod. Ott vagy gyorsabban dolgozik, vagy nem nézi. De szerintem nézi, mert ha olyan fájl volt, ami tényleg vírusos volt, azt egyből kiszúrta.(#32076) Gorneck23: Minden nap nem, csak pl neten keresek progikat, vagy újabb ingyenes változatot pl cd burnerhez, vagy csak belépek a képek mappába és hallom hogy a vinyó darál, bár az akkor is darál mikor mse nélkül lépek be oda, da ha az mse fent van, akkor még a 2 magot is full leterheli.
Nekem ez érdekes, jól van szkenneljen, de azért ne úgy hogy a 2 mag maxon pörögjön...
Na mindegy bennem van a hiba, de megint uninstall lett a vége, úgy hogy én maradok defendernél szerintem egyenlőre. Az avirát meg kipróbálom majd, most mára elég volt a vírusírtóból.
Bár ahhoz képest hogy sokan használnak vírusírtót és mégis bejön nekik, nekem meg nincs már vagy 2 hónapja és semmi, azért érdekes.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Do volt olyan hogy csak véletlenül beléptünkl egy gépre és már a rendszernek ámen volt.