Hirdetés

Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz Morden24 #32072 üzenetére

Jaja volt olyan is, nem is tagadás. :B :DDD Do volt olyan hogy csak véletlenül beléptünkl egy gépre és már a rendszernek ámen volt. :DDD Hát maár akkor majd az avírával teszek próbát.

Amúgy ahogy hackeeeee is írja, pl a catalystokat lementem általába egy mappába.
    És ott igen csak megzuhan a rendszer. A 2 mag maxon pörög meg vagy + 200 mega ram csak úgy eltűnik, mert az mse szkennelget. Ilyet pl nem csinált a nod. Ott vagy gyorsabban dolgozik, vagy nem nézi. De szerintem nézi, mert ha olyan fájl volt, ami tényleg vírusos volt, azt egyből kiszúrta.

(#32076) Gorneck23: Minden nap nem, csak pl neten keresek progikat, vagy újabb ingyenes változatot pl cd burnerhez, vagy csak belépek a képek mappába és hallom hogy a vinyó darál, bár az akkor is darál mikor mse nélkül lépek be oda, da ha az mse fent van, akkor még a 2 magot is full leterheli.
    Nekem ez érdekes, jól van szkenneljen, de azért ne úgy hogy a 2 mag maxon pörögjön...
    Na mindegy bennem van a hiba, de megint uninstall lett a vége, úgy hogy én maradok defendernél szerintem egyenlőre. Az avirát meg kipróbálom majd, most mára elég volt a vírusírtóból. :DDD
    Bár ahhoz képest hogy sokan használnak vírusírtót és mégis bejön nekik, nekem meg nincs már vagy 2 hónapja és semmi, azért érdekes. :U :DDD

Aktív témák