Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
dolbyman
tag
Igen, nekem simán újraindul, de az bosszant, hogy amikor feltettem ez volt a probléma hetekig neteztem, de senki nem tudta megmondani miért, aztán megjavult magától, most megint kezdi egy fél év után a xarakodást, ránézésre megint minden ok nélkül.
annak idején volt olyan teoria, hogy az atis vga miatt csinálja, neked esetleg ati, vagy nvidia kártáyd van? ezt sosem tudtam kipróbálni, mert szinte mindenkinek a környékemen atis vaga-ja van.
-
sfdrakex
nagyúr
Easusal csináltam ugyan ezt, 10 gigát a D ről a C hez csaptam ,meg csinálta adat vesztés nélkül szépen, a D elején lévő adatok elmozgatta, minden működik rendesen. Lehet én voltam béna de a w7 lemezkezelőjével nem sikerült úgy levágnom a D ből hogy az elejéről vegye el, ezért nem sikerült hozzáadnom a C hez.
-
Sajnos nincs ilyen, vagy hasonló opció a BIOS-ban. Bár már tárgytalan.
#32186: és tényleg... nagyon köszi, igazából ez eszembe sem jutott, mivel azt gondoltam, ha "látja" a 8GB-ot, akkor biztos rendesen bent is vannak a modulok a slotokban... de nem. Megmozgattam őket, és lám, megvan mind.
#32187: ezek szerint belerúgtam, de lehet, hogy csak sok a szubhang a szobámban.Köszi mindenkinek a segítséget!
-
fenergie84
addikt
-
nfsu17
veterán
Most, hogy mondod, nekem is pnp-nek látja, és pár oldalon, pár szöveg nekem is homályos(abb). Mikor xp-ről áttértem, teljesen más volt az egész, de nem szebb, hanem kevésbé éles. Aztán telt az idő, állítottam a monitoron is, és vagy jobb lett, vagy megszoktam, de már nem zavar,
Az enyém 710V.
Aktív témák
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc