Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
#46622 (UP
) -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Régebben feltettem már a kérdést, de sajnos válasz sem és megoldás sem született.
Windows 7 Ultimate x86-os verziójú oprendszer van a gépen, frissen telepítve. Mindenhez feltelepítette automatikusan a drivert, azonban amit a wifi kártyához telepít, nem egész jó. Ha elkezdek hálózatot használni, megfagy a gép. Ezzel még nem lenne gond, mert driver leszedése kézzel, majd saját cd-ről feltepít módszerrel működik a hálózat...a következő indításig. Valamiért minden egyes kikapcsolásnál elfelejti a feltelepített drivereket, és újból elkezdi felpakolni az összes eszközhöz, majd minden kezdődik elölről.
A gép most kapott új winchestert, ezért ezt kizárnám (ha egyáltalán hardveres hiba).
Valakinek esetleg ötlete?
-
_ATi_1
senior tag
Esetleg #38467-esre valaki ?

"Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy miért van az, hogy a windows minden indulásnál újratelepíti a drivereket? Restartnál nem, csak akkor ha kikapcsolom. Nem is igazán zavarna, ha csak annyi lenne, hogy 1 perccel tovább tart a boot, de a wifi kártyához mindig rossz illesztőt rak fel, és ezért rögtön lefagy a rendszer a hálózat igénybevételekor, hacsak nem dob egy "kékhalál"-t még telepités közben. Ilyenkor boot csökkentett módban, driver leszed, jó driver felrak, restart. Ez mindennapos procedúra... " -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy miért van az, hogy a windows minden indulásnál újratelepíti a drivereket? Restartnál nem, csak akkor ha kikapcsolom. Nem is igazán zavarna, ha csak annyi lenne, hogy 1 perccel tovább tart a boot, de a wifi kártyához mindig rossz illesztőt rak fel, és ezért rögtön lefagy a rendszer a hálózat igénybevételekor, hacsak nem dob egy "kékhalál"-t még telepités közben. Ilyenkor boot csökkentett módban, driver leszed, jó driver felrak, restart. Ez mindennapos procedúra...

-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A gépemen Win 7 és Ubuntu Linux van, egy HDD-n, bootkor a GRUB segítségével választok.
Most viszont az a gondom, hogy nem jut el a GRUB-ig a gép, csak villog a prompt. Utoljára a wint használtam, elég sok mindenre, így nem tudom mihez kötni a hibát. Talán a Nero Burning ROM install, ami újraindítást kért, de nem engedtem.
Valaki tudna segíteni, hogy ilyen esetben elérhető-e valami csökkentett mód, vagy "legutolsó helyes működés visszaállítása" ??
Köszönöm. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Adott egy konfig, amire gond nélkül feltelepült a Wndows 7 Ultimate, minden drivert felrakott magától. A gép átesett egy alaplap és egy hdd cserén, majd a soron következő windows telepítés után nem hajlandó feltelepíteni a gépben lévő wifi kártyát, amit az előző lapban gond nélkül felismert. Drivert pedig sehol nem találok hozzá
A gép esetünkben lényeges részei:
MBO: ASUS A7N8X --> Gigabyte GA-7N400V-L
HDD: Samsung SATA --> Maxtor PATA
PCI Wifi: ASUS WL-130bKöszönöm előre is a segítséget.
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Az utóbbi pár napban folyamatosan 50% felett van a CPU kihasználtsága, holott nem használok semmilyen nagyobb számítást igénylő programot. Előfordul olyan eset is, hogy beáll 100%-ra és "meghal" minden. A feladatkezelőben ez áll: [link]
Valaki tudna tippet adni, hogy mitől lehet ez az irreális kihasználtsága a procinak ?
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek.
Szükségem lenne egy megbízható képernyő felvevő progira.
Jó lenne, ha real-time-ban tömörítene, mert egész este mennie kéne.
Próbáltam egy-két progit (I screen recorder, CamStudio), de 5-10 perc után valami hibával "elszálltak".
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)