Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Valakinek volt már olyan problémája, hogy youtube nézése közben 2-őt visszalépett gyorsan, de az ie8 megállt, hangot adott de úgy megállt a rendszer hogy a reset segített neki csak? Tegnap megjátszotta ezt velem a gép és én az ie-re gyanakszom, mert utána 2 resi kellett még neki, meg 2 ie temp törlés hogy helyre jöjjön.

Eddig ilyet nem csinált. Bár lehet hogy a flash kavart be neki, azért állt meg a rendszer. Már múltkor is kaptam egy üzit, meg a böngésző is kihalt elég keményen, hogy a flash okozott egy kis gumbancot. Valaki találkozott ilyennel?Más: Valaki mondja már meg hogy az én gépem egy sz@r, vagy az mse 2 béte egy hagy ne mondjam mi... Tegnap feltettem és annyira tekerte a vinyót, meg a programoknál az ikonok, (mint pl catalistnél a piros eltünt), tudom, akkor ellenőriz, hogy vírus stb. Ezt nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne ellenőrizze állandóan? Nem mondom hogy lassul tőle a gép, de pl nod ilyet nem csinált soha. Ott egyből volt ikonoknak képük meg minden.Kicsit idegesítő a dolog.
A mem használatot nem is mondom.
Pedig bíztem benne, hogy majd az mse 2 jobb lesz, de ha ilyen marad, akkor maradok defendernél csak oszt csók.
Esetleg ha valaki tudna ajánlanai csak vírusírtót, azt megköszönném. AVG, Nod32, MSE2 eddig kilőve. Valakinek még egyéb ötlet?
Köszi
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig bíztem benne, hogy majd az mse 2 jobb lesz, de ha ilyen marad, akkor maradok defendernél csak oszt csók.