Hirdetés

Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

Valakinek volt már olyan problémája, hogy youtube nézése közben 2-őt visszalépett gyorsan, de az ie8 megállt, hangot adott de úgy megállt a rendszer hogy a reset segített neki csak? Tegnap megjátszotta ezt velem a gép és én az ie-re gyanakszom, mert utána 2 resi kellett még neki, meg 2 ie temp törlés hogy helyre jöjjön. :O
    Eddig ilyet nem csinált. Bár lehet hogy a flash kavart be neki, azért állt meg a rendszer. Már múltkor is kaptam egy üzit, meg a böngésző is kihalt elég keményen, hogy a flash okozott egy kis gumbancot. Valaki találkozott ilyennel?

Más: Valaki mondja már meg hogy az én gépem egy sz@r, vagy az mse 2 béte egy hagy ne mondjam mi... Tegnap feltettem és annyira tekerte a vinyót, meg a programoknál az ikonok, (mint pl catalistnél a piros eltünt), tudom, akkor ellenőriz, hogy vírus stb. Ezt nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne ellenőrizze állandóan? Nem mondom hogy lassul tőle a gép, de pl nod ilyet nem csinált soha. Ott egyből volt ikonoknak képük meg minden.Kicsit idegesítő a dolog.
    A mem használatot nem is mondom. :U :DDD Pedig bíztem benne, hogy majd az mse 2 jobb lesz, de ha ilyen marad, akkor maradok defendernél csak oszt csók.
    Esetleg ha valaki tudna ajánlanai csak vírusírtót, azt megköszönném. AVG, Nod32, MSE2 eddig kilőve. Valakinek még egyéb ötlet?
    Köszi

Aktív témák