Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Elképzelhető olyan, hogy ha kikapcsolom a monitort és utána nem kapcsol be az a Windows hibája? Ha újraindítom a gépet, akkor utána azonnal működik hiba nélkül. Újraindítás előtt pedig ha lehúzom a VGA kábelt, akkor azonnal bekapcsol és írja, hogy "No signal". Kipróbáltam másik géppel és ott működik gond nélkül. Az egyetlen változás az, hogy egyszerűen kikapcsoltam a monitort, semmi máshoz nem nyúltam.
Ötlet? -
PowerBuldog
veterán
Hali!
Hátha tudja valaki, hogy miért van ez: újraindítás után a Win7 nem natív felbontáson használja a monitorom, és az asztali ikonokat mind balra igazítja (a megszokott elrendezésemet elb...va). Normális újraindításról van szó, semmi reset gomb vagy ilyesmi.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Sehogy sem sikerült megoldani, úgyhogy egy VirtualXP-re toltam rá az IE8-at.

-
PowerBuldog
veterán
Hello!
SOS kéne segítség!
Gyakorlat vezetőm kifogásolja az egyik projektem, mert IE8 alatt szétcsúszik a honlap amit csináltam. Na most IE9 alatt nincs semmi gond vele. Leszedtem az IE9-et, vissza akartam rakni az IE8-at, de most a Win7 x64 meg azt mondja, hogy nem támogatott a rendszer. (64 bites verziót szedtem le az MS oldaláról az IE8-nak)
Hogy lehet visszavarázsolni az IE8-at?

-
-
PowerBuldog
veterán
Van valakinek valami tippje, hogy a screensaver miért nem működik? Beállítottam, hogy 1 perc múlva kapcsoljon be, de nem működik. Tulajdonképpen soha nem is működött, még clean install után sem.

-
PowerBuldog
veterán
Hali!
Hallott már arról valaki, hogy A Win7-es gadgets memory leakel küzdene? Megnéztem a feladatkezelőz, és 330mb(!)-ot evett a szentem. Kilőttem, és újraindítás után már csak 40mb. 3 gadget van használva: időjárás, CPU meter és az avast új gadgetje. Win7 Sp1-es.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezer hála! Működik!

-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Senkinek semmi tippje? Próbáljam meg inkább az egész virtual pc-t újrarakni?
-
PowerBuldog
veterán
Hali!
A Windows XP mode azt írja restore-nál, hogy : "Could not enable integration features"
Ezelőtt minden gond nélkül használtam, aztán egyszer csak ezt dobta. Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak vele?
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Adva vagyon egy Win7-es gép (
az enyém) és szeretnék csatlakozni a barátnőméhez ami XP-s. Nincsenek hálózatba kötve. Szeretném használni a Windows remote desktop conncetiont. Tudom a barátnőm gépének a nevét, IP címét. Be van az XP-jén kapcsolva a távoli elérés, tűzfalban is engedélyezve van.
Hogy tudok rá csatlakozni? Mert állandóan az a baj, hogy azt írja a Win, hogy nem vagyunk egy hálózaton belül. -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Most vettem észre, hogy a System Rating sem megy. Lefuttatom, de nem ad pontot...

-
PowerBuldog
veterán
Néhol a betűtípus teljesen megzakkant ma a Win7-emen.
Mitől lehet ez?
Nagyobb és más font típus, nincs ClearType. Ez Win alkalmazásoknál is van, de pl FireFox-nál is....
Volt egy áramingadozás tegnap, újraindult a gép, azóta ilyen bizonyos helyeken. Hogy lehet ezt visszaállítani? Win7 lemez be és restore, vagy van egyszerűbb megoldás?
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...