Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
Farkas82
tag
válasz
Lakers #29237 üzenetére
Egy hónappal ezelőtt még egy saphire 4830-as volt a gépben 10.7- es driverrel, és akkor gyakorlatilag naponta csinálta. Akkor cseréltem vid karit 5450-re(meg családi okok miatt játék igényem -lehetőségem nullává vált) amihez a lemezen adott 10.3-os drivert tettem fel, és egy hónapon át nem fagyott, már meg is nyugodtam hogy a 4830 volt a hibás (egy éven át húzva ment XP alatt már ott is volt egy-két fagyás, de tömegesé akkor vált amikor agusztus elején win7-et tettem fel, szóval jogosnak éreztem a gyanusítást)de most az új kártyával is fagyott egyet a gép egy hónap után.
-
Farkas82
tag
Sziasztok!
Miért lehet hogy a win7 időnként,(heti 1-2szer) főleg filmnézés közben kidobja azt a hibaüzenetet hogy az asztali ablakkezelő hibát észlelt ezért leáll? Igazából látszólag minden működik ugyanúgy tovább, az aero felület is megvan. Ennél jóval ritkábban (havi 1-2 szer) látszólag minden előjel nélkül szintén filmezés közben ( illetve egyszer volt hogy csak a háttérképet váltogatta a gép) lenyom egy kékhalált és újraindul, és minden megy tovább mintha mi se történt volna.
A gépem: C2D E7400, Gigabyte EP43 DS3L, Kingmax DDR2 1066 4 GB, Saphire 5450, Gigabyte superb460, Coolermaster elite 335, 750-es samu HDD, Win7 ultimate 32 bit
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest