- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Telekom mobilszolgáltatások
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Elég öszetett problémám van.
Van egy asus netbook,amin egy Windows xp fut, viszont fel van téve rá egy novell client for windows is.
A bios is le van jelszavazva,ráadásul olyan fura,mert hiába tudom a felhasználói bios pass-t és hiába enged be a bios-ba,minden helyen azt írja ki, hogy csak megtekinteni tudom,de állítani semmit nem enged. Fel akartam telepíteni az xp mellé egy másik oprendszert,hogy azt tudja használni a haverom. Így viszont nem lehet,mert nem tud bootolni cd-ről,mert mindig az xp töltődik be.
No kivettem winyót,betettem az asztali gépembe és ott tettem a D partícióra egy windows 7-es rendszert.Szépen felment a win 7 majd a végén visszatettem a netbookba és szépen elindítottam. Boot után kiválasztom hogy a windows 7 induljon el de utána egy pillanatra beugrik egy kék ablak és máris újraindul. Elindítottam úgy is hogy javítsa ki a hibákat, dolgozott a windows 7 vagy 30 percig majd a végén kiírta hogy nem tudta a hibát megoldani. Itt tartok most.
Mit lehetne tenni hogy az új hardverekkel is bebootoljon a rendszer?
Elvileg a Windows 7 már elég intellingens és attól hogy másik hardveren tettem fel a rendszert még fel kellene tudnia állni nem?
Ötleteket várok.
Aktív témák
- Autós kamerák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- 3D nyomtatás
- Milyen routert?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest