- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
temagad.aho
tag
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #15540 üzenetére
Sajnos egyikre sem. Hiába lépek ki/be egyiknek sem mozdul a csempéje. Ha jól emlékszem a hétvégén még élő volt az összes csempe.
Tehát ami nálam üres (mintha a 8.1 HD Tiles program tette volna ki), illetve beragadt bedöglött csempe:
-Kapcsolatok
-Üzenetek (nem jelenik meg a csempén az új üzenetek száma)
-Fényképek
-Chronos Calendar
-Időjárás
-Adatforgalom
-Messenger Beta (tegnap még az is pörgette annak a képét akitől az utolsó üzenet jött)
-Óra (nem jelzi a csempén a bekapcsolt ébresztőt)
-Áruház (csaj az ikon látszik)
-Insider Pro (a csempe forog, csak a töltöttség nem változik hiába lépek be és ki)A Runtastic, az Instagram és például a Sunrise and Sunset pörög forog, változik rajta az adat, de az Opera is forog, meg a mappákban is tilitoliznak a csempék.
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #15538 üzenetére
Nos igen, a FB háttérben futása nálam is ki van kapcsolva, így nem is használ semmilyen akku időt és adatforgalmat se generál, csak ha használom.
Most kipróbáltam az Operában a teljes verziót.... használhatatlan.Más... nem volt valami sunyi frissítés vajon a háttérben? Csak mert tegnap óta üres a kapcsolatok és a fényképek csempém, de az időjárás csempe is csak a statikusan az ikonját mutatja, ahogy a Chronos Calendar is, az Insider Pro csempéje pedig egy valamikori jóval korábbi állapotot mutat és nem frissül.
-
Clemi
veterán
válasz
kasaz13 #14664 üzenetére
Nálam is megkezdődött a folyamat, viszont ott ácsorog a nullán
Más, mégpedig a merüléssel kapcsolatban (L930+14322)
Annyit megfigyeltem, hogy a nyugalmi állapotban merülés bármilyen kilengése is van, minden buildnál beáll az óránkénti 1,3 %-ra. Azt is megfigyeltem, hogy az Edge használata közben iszonyatosan merül a telefon. Napközben WiFi kapcsolattal szoktam a fórumokat és a híreket böngészni, de eddig bármelyik előzetes verzió volt telepítve, mindegyikkel épp csak elég volt mire hazaértem. Az online böngészéssel töltött időt sajnos pontosan nem tudom (van amivel lehetne mérni?) de nagyjából 3-4 óra lehet maximum. A FB-ot nem legfeljebb a messengert használom, és nagyon keveset telefonálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest